Re: Απάντηση: Re: Interstellar (2014)
:ernaehrung004:
Ο Μπομπ εχει πολυ μικροτερη διαρκεια. Εκ των πραγματων δεν προλαβαινει τοσες τρυπες.![]()
Ο Μπομπ εχει πολυ μικροτερη διαρκεια. Εκ των πραγματων δεν προλαβαινει τοσες τρυπες.![]()
Οταν μπαινεις και συγκρινεις τον Μπομπ Σφουγγαρακη με το Interstellar .... τι περιμενες απο μενα ?
Θα μας πεις ποιον καμαρωνουμε στο avatar ? ....![]()
Θα πω δυο απλα πραγματακια που ολοι μπορουν να κρινουν και αξιολογησουν :
2) τα Poll results (λιγο πιο πανω) αποδεικνυουν οτι οι περισσοτεροι υπερψηφισαν αυτο το μετεωρο βημα.
3) 459 members (who have read this thread) .... ΔΕΝ εχει μαζεψει ουτε η Οδυσσεια 2001....
Ε, όσο να 'ναι, μπροστά στην Οδύσσεια, το Interstellar το λες και space western...![]()
Ε, όσο να 'ναι, μπροστά στην Οδύσσεια, το Interstellar το λες και space western...![]()
Οποτε γιατι τοσος ντορος ?
Δεν τα ισοπεδωσε ολα σε ενα παραλληρημα ειρωνιας στυλ Φωσκολου.
Εσυ ... stealth τυπε :beatnik2: .... περασαν τεσσερεις μηνες ... και ακομα να ψηφισεις ! :icon15:
Μηπως για να μην την απαξιωσει τοσο ανετα ?
Να κοιταξει λιγο και ποσος κοσμακης διαβαζει το νημα ?
Τεσπα, αυτος που ηταν καταπελτης ηταν ο Papavas και οχι ο Τσιμισκης.
Τουλαχιστον ο Τσιμισκης, ψηφισε ΚΑΛΗ (απο καλη διαθεση η οχι, αυτο ψηφισε).
Δεν τα ισοπεδωσε ολα σε ενα παραλληρημα ειρωνιας στυλ Φωσκολου.
Υπαρχει διαφορα.
Τεσπα, εχουμε παει επι προσωπικου. Δεν εχω προβλημα να το συνεχισω
αλλα θα μας τραβηξει το αυτακι ο Airb (η ο Opsim). Και θα χει και δικιο.
Βαρέθηκα κάπου με κούρασε και έτσι βρήκα κάτι πιο ενδιαφέρον να περάσω την ώρα μου. Αυτά που έβλεπα με τον καπνό της πίπας μου ήμουν σε θέση να τα καταλάβαινα καλύτερα ή μάλλον για να το πω πιο συγκεκριμένα έβλεπα χαοτικά φαινόμενα τα οποία ήμουν σε θέση να τα βάλω σε μια τάξη. Θές να παίξεις με δύσκολα φαινόμενα - κάντα όσο το δυνατόν λιανά για την κυρά κατίνα που θα έρθει να σε δεί, και άσε τις σημαιούλες και τα μελό end στην άκρη, δεν θέλεις γύρισε μια αμερικλανιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.