Interstellar

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    179
Re: Interstellar (2014)

Οταν μπαινεις και συγκρινεις τον Μπομπ Σφουγγαρακη με το Interstellar .... τι περιμενες απο μενα ?

Ε, εντάξει, το πήρα πίσω.

Είπα μετά, σαν τη Ντόρα την Εξερευνήτρια. :flipout:

Απάντηση: Re: Interstellar (2014)

Θα πω δυο απλα πραγματακια που ολοι μπορουν να κρινουν και αξιολογησουν :

2) τα Poll results (λιγο πιο πανω) αποδεικνυουν οτι οι περισσοτεροι υπερψηφισαν αυτο το μετεωρο βημα.
3) 459 members (who have read this thread) .... ΔΕΝ εχει μαζεψει ουτε η Οδυσσεια 2001....

Το 2 μου θυμιζει εκεινο το παλιο που ελεγε οτι αποκλειεται 2 μυρια μυγες να κανουν λαθος-πρεπει να φας σκατα και συ...

Το 3 δε στεκει:τo insterstellar ειναι φρεσκια ταινια με πολυ hype.
Το 2001 ειναι ταινια που εχει συζητηθει ολα αυτα τα χρονια τοσο πολυ που εχουν γραφτει βιβλια.Παρ'ολα αυτα στην ουσια παρεμεινε παντα μια ταινια για λιγους.
Οποτε το οτι το παρον θρεντ εχει μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα απο αυτο της Οδυσσειας αναθεμα με και αν καταλαβαινω τι σημασια εχει για τις δυο ταινιες...

Ε, όσο να 'ναι, μπροστά στην Οδύσσεια, το Interstellar το λες και space western... :p

Υπερμυγα

Δεν μιλαμε για μυγες, ουτε για διατροφικες συνηθειες, ουτε για μικροβιακες πανοπλιες.
Μιλαμε γυρω απο καποιο εργο που θελει να προβληματισει (αν προβληματιζει τελικα).
Αστοχος ο συσχετισμος σου με τις μυγες (τουλαχιστον).

Φυσικα και το Interstellar ειναι πιο φρεσκια ταινια απο την Οδυσσεια.
Φυσικα και εχει 461 ατομα επισκεπτηριο (ενω η Οδυσσεια 279).
Αυτο ουτε αφαιρει απο την Οδυσσεια, ουτε προσθετει στο Interstellar
τιποτα περισσοτερο απο .... επισκεψιμοτητα. Δεν κανει την μια ταινια
καλυτερη απο την αλλη. Απλα δεν τις κατατασει στα Space Westerns
η στα Space Adventures. Να αναφερω συγκεκριμενους εκπροσωπους ?

Το σχολιο μου αφορουσε την συγκριση των σεναριακων τρυπων του Interstellar
με ενα καρτουν (Μπομπ Σφουγγαρακης). Οχι με την αρτιοτητα της Οδυσσειας
(που δεν παρελειψα απο την πρωτη στιγμη του νηματος να θεωρω καλυτερη).

Οποτε γιατι τοσος ντορος ? Ποιος ξεκινησε (και σηκωσε) το νημα της Οδυσσειας ?

Last edited:

Ε, όσο να 'ναι, μπροστά στην Οδύσσεια, το Interstellar το λες και space western... :p

Εσυ ... stealth τυπε :beatnik2: .... περασαν τεσσερεις μηνες ... και ακομα να ψηφισεις ! :icon15:
Toυλαχιστον, οι υπολοιποι εχουν αποκαλυψει πολιτικα φρονηματα. Για γρηγορα :smash:

Οποτε γιατι τοσος ντορος ?

Μαλλον εσυ πρεπει να το εξηγησεις αυτο...
Ο Τζιμισκης γραφοντας για τον Μπομπ απλα ηθελε να make a point (που λενε και στα Σερρας).
Τιποτε παραπανω τιποτε παρακατω.
Κι εσυ το ριξες στη στατιστικη για να αποδειξεις τι?
Τελευταια διακρινω μια ταση οταν καποιος δεν πολυψηνεται για μια ταινια να προβαλλονται polls για να του αποδειξουν οτι εχει αδικο.Εξ'ου και οι...μυγες.
Απο ποτε το σινεμα εγινε εκλογοδικειο και η προσωπικη αποψη στατιστικη δεν το ξερω.
Και απο τη στιγμη που,οπως λες,η επισκεψιμοτητα δεν κανει μια ταινια καλυτερη απο την αλλη γιατι την αναφερεις?

Μηπως για να μην την απαξιωσει τοσο ανετα ?
Να κοιταξει λιγο και ποσος κοσμακης διαβαζει το νημα ?

Τεσπα, αυτος που ηταν καταπελτης ηταν ο Papavas και οχι ο Τσιμισκης.
Τουλαχιστον ο Τσιμισκης, ψηφισε ΚΑΛΗ (απο καλη διαθεση η οχι, αυτο ψηφισε).
Δεν τα ισοπεδωσε ολα σε ενα παραλληρημα ειρωνιας στυλ Φωσκολου.
Υπαρχει διαφορα.

Τεσπα, εχουμε παει επι προσωπικου. Δεν εχω προβλημα να το συνεχισω
αλλα θα μας τραβηξει το αυτακι ο Airb (η ο Opsim). Και θα χει και δικιο.

Οσο χοντρο ειναι καποιος ονειροπολος να γραφει για Σκουληκοτρυπες, Διαστημικα ταξιδια, Οδυσσειες και Contact, τεσσερα χρονια
και να μπαινει ο αλλος μεσα γραφοντας "Αν είσαι και μάστορας στο φύσημα βλέπεις και vortex rings και πως κάνουν breakdown"

Tεσπα, ποτε δεν επιτιθεμαι αν δεν νιωσω ειρωνικη διαθεση. Το σταματαω εδω (αν με βοηθησετε).

Και το θαψιμο θελει τεχνη.Και προτιμω το θαψιμο του Βασιλη απο ενα καραβι μονολεκτικα "σουπερ,αριστουργημα,δεν υπαρχει",if you ask me...
Aκομα και οταν διαφωνω...

"Διαστημική περιήγηση" είναι η σωστή ορολογία.:p

Εσυ ... stealth τυπε :beatnik2: .... περασαν τεσσερεις μηνες ... και ακομα να ψηφισεις ! :icon15:

Είναι μεταξύ του "μέτρια" και του "μέτρια" και δεν μπορεί να αποφασίσει ακόμη.:flipout:

Μηπως για να μην την απαξιωσει τοσο ανετα ?
Να κοιταξει λιγο και ποσος κοσμακης διαβαζει το νημα ?

Τεσπα, αυτος που ηταν καταπελτης ηταν ο Papavas και οχι ο Τσιμισκης.
Τουλαχιστον ο Τσιμισκης, ψηφισε ΚΑΛΗ (απο καλη διαθεση η οχι, αυτο ψηφισε).
Δεν τα ισοπεδωσε ολα σε ενα παραλληρημα ειρωνιας στυλ Φωσκολου.
Υπαρχει διαφορα.

Τεσπα, εχουμε παει επι προσωπικου. Δεν εχω προβλημα να το συνεχισω
αλλα θα μας τραβηξει το αυτακι ο Airb (η ο Opsim). Και θα χει και δικιο.

Βαρέθηκα κάπου με κούρασε και έτσι βρήκα κάτι πιο ενδιαφέρον να περάσω την ώρα μου. Αυτά που έβλεπα με τον καπνό της πίπας μου ήμουν σε θέση να τα καταλάβαινα καλύτερα ή μάλλον για να το πω πιο συγκεκριμένα έβλεπα χαοτικά φαινόμενα τα οποία ήμουν σε θέση να τα βάλω σε μια τάξη. Θές να παίξεις με δύσκολα φαινόμενα - κάντα όσο το δυνατόν λιανά για την κυρά κατίνα που θα έρθει να σε δεί, και άσε τις σημαιούλες και τα μελό end στην άκρη, δεν θέλεις γύρισε μια αμερικλανιά.

Ίσως και ο πολύς ντόρος που γίνεται πριν βγεί η ταινία να είναι κακό τελικά γιατί άλλα περιμένεις και άλλα σου βγαίνουν. Και δόξα το θεό από ντόρο (θετικό και αρνητικό) και εισπράξεις φυσικά ο νόλαν άλλο τίποτα. Το αν βγαίνει ο ένας θεατής από τον κινηματογράφο και να λέει "εύρηκα εύρηκα η εντροπία του σύμπαντος είναι άπειρη" και ο άλλος "god bless america" λίγο τον απασχολεί, κάπου το επιδιώκει και μεταξύ μας καλά κάνει αφού οι εισπράξεις τον δικαιώνουν.

Ότι γράφω αποτελεί προσωπική άποψη και όπως έχεις δεί δεν εκφράζω απόψεις σε ταινίες που βλέπω. Ίσως από αυτή απογοητεύτηκα περισσότερο και πλήρωσε τη νύψη το νήμα της. Μπορεί να φταίει η ίδια η ταινία, μπορούν και να φταίνε προηγούμενες ταινίες που περίμενα κάτι και δεν είδα, μπορεί να φταίνε και ταινίες που είπα αντε μέχρι 10 λεπτά και μετά πάω για ύπνο και στο τέλος είπα χαλάλι το ξενύχτι μπορεί να φταίει ότι ο προβολέας μου κάποιες φορές μου υπενθιμίζει ότι μεγαλώνω.

Το αν μετράει η ψήφος δώσε μου ένα σταυρωμένο και το σφιξα στην κάλπη.

καταπέλτης θα ήμουν αν σου έγραφα ένα στεγνό ¨τσάμπα καίει η λάμπα" και ίσως να μην σου άφηνα περιθώριο για quote :smile:

Βαρέθηκα κάπου με κούρασε και έτσι βρήκα κάτι πιο ενδιαφέρον να περάσω την ώρα μου. Αυτά που έβλεπα με τον καπνό της πίπας μου ήμουν σε θέση να τα καταλάβαινα καλύτερα ή μάλλον για να το πω πιο συγκεκριμένα έβλεπα χαοτικά φαινόμενα τα οποία ήμουν σε θέση να τα βάλω σε μια τάξη. Θές να παίξεις με δύσκολα φαινόμενα - κάντα όσο το δυνατόν λιανά για την κυρά κατίνα που θα έρθει να σε δεί, και άσε τις σημαιούλες και τα μελό end στην άκρη, δεν θέλεις γύρισε μια αμερικλανιά.

Το αυτό, μόνο που εγώ ατμίζω. :p
Εγώ βέβαια κάθισα μέχρι το τέλος της ταινίας όπου κάπου έφτιαξε (σε θέμα βαρεμάρας).
Δύο φίλοι, κάπου στη μιάμιση ώρα με ρώτησαν πόσο έχει ακόμη.
Μόλις άκουσαν "άλλο τόσο" έφυγαν γελώντας.

SR, δεν κρίνουμε αυτούς που τους άρεσε η ταινία. Αυτά είναι γούστα.
Απλά η ταινία είναι πατάτα (σύμφωνα με τη δική μας κρίση) και προσωπικά θα προτιμούσα να έβλεπα τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη με τα πιτσιρίκια μου.
Έχω δει κινούμενα σχέδια που έχουν πολύ περισσότερα νοήματα από αυτή τη πολυσυζητημένη πατάτα (Up, The moving Castle, Toy Story 3, Wall-e, My brother bear π.χ.).
Οπότε καμία ταινία δεν υποβιβάζεται όταν συγκρίνεται με κινούμενα σχέδια.

Το ότι έχει φτάσει βέβαια τόσες απαντήσεις το νήμα βοηθάει και το flamewar...

Πάντα φιλικά. :smile:

Απάντηση: Interstellar (2014)

εγω τη ψηφισα μετρια,γιατι ενω εχει καλη θεματολογια και δειχνει πολλα υποσχομενη,της αλλαζει τα φωτα μ'εναν αχταρμα απο κλισε και με ψευδοεπιστημονικο τροπο προσπαθει να εντυπωσιασει τους αδαεις(με τη καλη εννοια,μη παρεξηγηθω).
Προσπαθει να ''παντρεψει'' πολλα πραγματα μαζι,να ''πιασει'' μεγαλυτερο κοινο και στο τελος το μονο που καταφερνει,ειναι,να μπερδεψει πολυ κοσμο.
Τα κανει ολα μετριως,μετρια.
Θες ρε φιλε να κανεις αμερικλανια;
Φτιαξε το Αρμαγεδδων.
Θες να στειλεις μηνυματα;
Φτιαξε το Κοντακτ.
Θες να φτιαξεις διαστημικη περιπετεια;
Φτιαξε το σταρ τρεκ.
Εδω τα'χει κανει εναν αχταρμα σ'ενα ομορφο(οχι) βαλιτσακι και βγαλτε ακρη μονοι σας!

Αρχιζω και αισθανομαι περιεργα που την βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Ειμαι σιγουρος πως η θεια μου η Παγαγιωταρεα την βρηκε ΤΡΑΓΙΚΗ, ειτε επειδη το σεναριο εμπαζε απο παντου, ειτε επειδη ο Μακοναχυ μιλουσε σαν βλαχος, ειτε επειδη ο Ντειμον ηταν τελικα σκαρτος.

Θα φροντισω να την ξαναδω στην τουαλετα