Interstellar

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    179
Απάντηση: Re: Interstellar (2014)

Αρχιζω και αισθανομαι περιεργα που την βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ

Με την εξουσιοδότηση που μου έστειλες για τη Γενική Συνέλευση μήπως μπορώ να ψηφίζω και για σένα; :silly:

Re: Interstellar (2014)

Βαρέθηκα κάπου με κούρασε και έτσι βρήκα κάτι πιο ενδιαφέρον να περάσω την ώρα μου. Αυτά που έβλεπα με τον καπνό της πίπας μου ήμουν σε θέση να τα καταλάβαινα καλύτερα ή μάλλον για να το πω πιο συγκεκριμένα έβλεπα χαοτικά φαινόμενα τα οποία ήμουν σε θέση να τα βάλω σε μια τάξη. Θές να παίξεις με δύσκολα φαινόμενα - κάντα όσο το δυνατόν λιανά για την κυρά κατίνα που θα έρθει να σε δεί, και άσε τις σημαιούλες και τα μελό end στην άκρη, δεν θέλεις γύρισε μια αμερικλανιά.

Ίσως και ο πολύς ντόρος που γίνεται πριν βγεί η ταινία να είναι κακό τελικά γιατί άλλα περιμένεις και άλλα σου βγαίνουν. Και δόξα το θεό από ντόρο (θετικό και αρνητικό) και εισπράξεις φυσικά ο νόλαν άλλο τίποτα. Το αν βγαίνει ο ένας θεατής από τον κινηματογράφο και να λέει "εύρηκα εύρηκα η εντροπία του σύμπαντος είναι άπειρη" και ο άλλος "god bless america" λίγο τον απασχολεί, κάπου το επιδιώκει και μεταξύ μας καλά κάνει αφού οι εισπράξεις τον δικαιώνουν.

Ότι γράφω αποτελεί προσωπική άποψη και όπως έχεις δεί δεν εκφράζω απόψεις σε ταινίες που βλέπω. Ίσως από αυτή απογοητεύτηκα περισσότερο και πλήρωσε τη νύψη το νήμα της. Μπορεί να φταίει η ίδια η ταινία, μπορούν και να φταίνε προηγούμενες ταινίες που περίμενα κάτι και δεν είδα, μπορεί να φταίνε και ταινίες που είπα αντε μέχρι 10 λεπτά και μετά πάω για ύπνο και στο τέλος είπα χαλάλι το ξενύχτι μπορεί να φταίει ότι ο προβολέας μου κάποιες φορές μου υπενθιμίζει ότι μεγαλώνω.

Το αν μετράει η ψήφος δώσε μου ένα σταυρωμένο και το σφιξα στην κάλπη.

καταπέλτης θα ήμουν αν σου έγραφα ένα στεγνό ¨τσάμπα καίει η λάμπα" και ίσως να μην σου άφηνα περιθώριο για quote :smile:

Ολα αυτα,
τα πολυ ευμορφα και στρωτα που εγραψες ΣΗΜΕΡΑ θα ειχαν ακυρωσει το χθεσινο flame.
Τουλαχιστον το δικο μου flame.

Συμφωνω σε ολα και αν διαβαζες απο την αρχη του νηματος (που, βεβαια, δεν ειναι αναγκαστικο)
θα εβλεπες οτι και εμενα με πειραξαν οι σημαιες (αμερικανικες). Οπως και πολλα αλλα πραγματα
(ψευδοεπιστημονικα, που λεει και ο Λακης :p).

ΟΜΩΣ ...

εκτος απ´την Οδυσσεια και το Contact (απο τα χολυγουντιανα εργα, γιατι υπαρχει και αλλο SciFi)
ΠΟΣΑ ειναι αυτα που παει και λυνει εξισωσεις ενας Φυσικος διεθνους βεληνεκους για να κρατηθει το
Sci πιο ψηλα απο το Fi, μεσα στο εργο ? Εσυ μπορει να μην το ξερεις αυτο (η να μην σε ενδιαφερει,
διοτι, βρε αδερφε, δεν διαβαζουμε εξισωσεις πριν δουμε ενα εργο) αλλα καποιοι απο μας προσμετρησαν
και αυτο !!! Οχι για την καλλιτεχνια της 7ης τεχνης (που ειναι το πρωτευον) αλλα για την δημιουργικη
σπαζοκεφαλια (που ειναι το δευτερευον) και επιφερει απολαυση .... αν δεν κρινεις τα παντα απο μια
και μοναδικη θεαση.

Βασιλη, συγνωμη για το χθεσινο μου λαμπαδιασμα.
Το λεω αυτο γιατι το σημερινο υφος σου ειναι ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ.

Intestellar και Inception , δυο απο τις πιο υπερτιμημένες ταινίες όλων των εποχών για να το πούμε πιο απλά.

+1000
Ειδικά το Inception είναι υπερτιμημένο σε βαθμό αηδίας...
Όσο ο κόσμος επικροτεί τέτοιες ταινίες, τόσο η ποιότητα θα πέφτει και θα φτάνουμε σε σημείο να θεωρούμε
αριστουργήματα ταινίες της κακιάς ώρας...
Δυστυχώς...

Τώρα θα μου πείτε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και εγώ θα σας απαντήσω ότι υπάρχουν και χωματοφάγοι και κοπρολάγνοι...

+1000
Ειδικά το Inception είναι υπερτιμημένο σε βαθμό αηδίας...
Όσο ο κόσμος επικροτεί τέτοιες ταινίες, τόσο η ποιότητα θα πέφτει και θα φτάνουμε σε σημείο να θεωρούμε
αριστουργήματα ταινίες της κακιάς ώρας...
Δυστυχώς...

Τώρα θα μου πείτε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και εγώ θα σας απαντήσω ότι υπάρχουν και χωματοφάγοι και κοπρολάγνοι...

Τι λε βρε φιλε, σοβαρα ???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

Εχω το τηλεφωνο σου

και το'ψαχνα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με την εξουσιοδότηση που μου έστειλες για τη Γενική Συνέλευση μήπως μπορώ να ψηφίζω και για σένα; :silly:

ισχυει και για τις βουλευτικες.

Ολα αυτα, τα πολυ ευμορφα και στρωτα που εγραψες ΣΗΜΕΡΑ θα ειχαν ακυρωσει το χθεσινο flame.
Τουλαχιστον το δικο μου flame.

Συμφωνω σε ολα και αν διαβαζες απο την αρχη του νηματος (που δεν ειναι αναγκαστικο) θα εβλεπες οτι
και εμενα με πειραξαν οι σημαιες (αμερικανικες). Οπως και πολλα αλλα πραγματα (ψευδοεπιστημονικα
που λεει και ο Λακης).

ΟΜΩΣ ...

Εκτος απ´την Οδυσσεια και το Contact (απο τα χολυγουντιανα εργα, γιατι υπαρχει και αλλο SciFi)
ΠΟΣΑ ειναι αυτα που παει και λυνει εξισωσεις ενας Φυσικος διεθνους βεληνεκους για να κρατηθει
το Sci πιο ψηλα απο το Fi, μεσα στο εργο ? Εσυ μπορει να μην το ξερεις αυτο (η να μην σε ενδιαφερει,
διοτι, βρε αδερφε, δεν διαβαζουμε εξισωσεις πριν δουμε ενα εργο) αλλα καποιοι απο μας προσμετρησαν
και αυτο !!! Οχι για την καλλιτεχνια της 7ης τεχνης (που ειναι το πρωτευον) αλλα για την δημιουργικη
σπαζοκεφαλια (που ειναι το δευτερευον) και επιφερει απολαυση .... αν δεν κρινεις τα παντα απο μια
και μοναδικη θεαση.

Βασιλη, συγνωμη για το χθεσινο μου λαμπαδιασμα.
Το λεω αυτο γιατι το σημερινο υφος σου ειναι ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ.

Mάνο δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης προς θεού -bye-.

Απάντηση: Interstellar (2014)

Papavas κοίτα να φτιάξεις κανα dac, γιατί από ταινίες δεν... σε χαλάει ο ιζόλα και η σκηνοθετική εμβάθυνση.

Papavas κοίτα να φτιάξεις κανα dac, γιατί από ταινίες δεν... σε χαλάει ο ιζόλα και η σκηνοθετική εμβάθυνση.

Άμα θες ν´ακούσεις, με 600 παίρνεις τη Κινεζιά απ´το Γάλλο και καθάρισες... Τσάμπα κάθεσαι και φτιάχνεις και τρώς τα λεφτά και την ώρα σου..

Αρχιζω και αισθανομαι περιεργα που την βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ
Μα εξαιρετική είναι. Αν μιλάμε δηλαδή για μια ταινία, ένα όμορφο, τρίωρο ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο. Αν μιλάμε για κάτι άλλο, π.χ. ντοκιμαντέρ, δεν μπορώ να κρίνω ούτε με ενδιαφέρει. Οι ενδελεχείς αναλύσεις της παραμικρής λεπτομέρειας δε μου λένε τίποτα προσωπικά. Ο κινηματογράφος πρώτα είναι διασκέδαση, γέμισμα της ψυχής και μετά οτιδήποτε άλλο. Και προσωπικά η ταινία με γέμισε.

Άμα θες ν´ακούσεις, με 600 παίρνεις τη Κινεζιά απ´το Γάλλο και καθάρισες... Τσάμπα κάθεσαι και φτιάχνεις και τρώς τα λεφτά και την ώρα σου..

τωρα αρχιζει και παιρνει σοβαρη τροπη το νημα.

Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

Μα εξαιρετική είναι. Αν μιλάμε δηλαδή για μια ταινία, ένα όμορφο, τρίωρο ταξίδι σε έναν άλλο κόσμο. Αν μιλάμε για κάτι άλλο, π.χ. ντοκιμαντέρ, δεν μπορώ να κρίνω ούτε με ενδιαφέρει. Οι ενδελεχείς αναλύσεις της παραμικρής λεπτομέρειας δε μου λένε τίποτα προσωπικά. Ο κινηματογράφος πρώτα είναι διασκέδαση, γέμισμα της ψυχής και μετά οτιδήποτε άλλο. Και προσωπικά η ταινία με γέμισε.

Εγώ εκεί την πάτησα. Πήγα να τη δώ έτσι ακριβώς όπως λές. Αλλά ο σκηνοθέτης κάποια στιγμή με ανάγκασε να την δω αλλιώς. Οταν πάω να την δω αλλιώς με ξαναγυρνάει σε παραμύθι και ξανά μανά τα ίδια. Όταν γίνεται αυτό για 3 ώρες κάπου λές νησάφι πιά. Και δυστυχώς αμα πείς αντε να τελειώσει να πάμε για ύπνο την χάνεις ακόμα περισσότερο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τωρα αρχιζει και παιρνει σοβαρη τροπη το νημα.

καμμία σοβαρή τροπή.

κάτσε να πάω στο δίπλα γαλαξία

θα του απαντήσει κάτι που θα ακουστεί σε ατάκα σε επόμενη ταινία του νόλαν και ο μπάμπης θα του απαντήσει "πως γκέκγεν αυτό" Αυτό δεν ακούγεται πουθενά. Είναι copyright Babis K.

H ταινία είναι σούπερ και απευθύνεται σε λάτρεις του scifi, ρομαντικούς περιηγητές της ανθρώπινης μυθι-ιστορίας και εξέλιξης, έχοντες σοβαρό οπτικοακουστικό εξοπλισμό.
Κατσαρόλια και ψυγεία είναι έτσι κι αλλιώς για να εκπαιδεύεσαι στις ροδέλες καπνού. Το αυτό για ηχειάκια πάνω σε βάσεις και υπογουφερ με σεμεδάκια να ακουμπάς τασάκια και ποτό.

Δεν την είδα ακόμα. Μάνο μείνε ήσυχος, όταν την δω θα ψηφίσω εξαιρετική.
Τέλος, στο avatar του Υπερίωνα απεικονίζεται (καλλιτεχνικά) ο κόμπι μπράιντ, μέγας καλαθοσφαιριστής των Λιμνανθρώπων που έχει σαν όνειρο να παίξει δίπλα στον 3D.
Μην ρωτήσεις ποιός είναι ο 3D. MHN ρωτήσεις! :flipout:

Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

H ταινία είναι σούπερ ....

Αυτα oμως διαβαζει ο SuperFly :laugh: ... και τα χρεωνει πανω μου, μετα ! :icon15:
Προφανως το νημα εχει παρει νεα τροπη εξαιτιας της ιουρασικης κοντρας προβολακηδων-πανελικων.
Η προβολακηδων και "προβολακηδων" :p ... koutsi marika knows !

Στο τελος θα μπαταρει απ'την πολυκοσμια το νημα. Μηπως ειναι σκοπιμο να δοθουν καποια final settings
για την βελτιστη θεαση της ταινιας ? Απο σας που ξερετε ...

H ταινία είναι σούπερ και απευθύνεται σε λάτρεις του scifi, ρομαντικούς περιηγητές της ανθρώπινης μυθι-ιστορίας και εξέλιξης, έχοντες σοβαρό οπτικοακουστικό εξοπλισμό.
Κατσαρόλια και ψυγεία είναι έτσι κι αλλιώς για να εκπαιδεύεσαι στις ροδέλες καπνού. Το αυτό για ηχειάκια πάνω σε βάσεις και υπογουφερ με σεμεδάκια να ακουμπάς τασάκια και ποτό.

Τέλος, στο avatar του Υπερίωνα απεικονίζεται (καλλιτεχνικά) ο κόμπι μπράιντ, μέγας καλαθοσφαιριστής των Λιμνανθρώπων που έχει σαν όνειρο να παίξει δίπλα στον 3D.
Μην ρωτήσεις ποιός είναι ο 3D. MHN ρωτήσεις! :flipout:

καλα αμα τη δεις,πες μας και μας τι αλλαγες εκανε ο Ιβανοβιτς,γιατι εγω δεν τις καταλαβα.

καλα αμα τη δεις,πες μας και μας τι αλλαγες εκανε ο Ιβανοβιτς,γιατι εγω δεν τις καταλαβα.

Moυ είπαν ότι είναι θεική για τα γούστα μου, οπότε θα την ανεβάσω στη σειρά γιατί όπως πάω με κόβω για ραντεβού το Σεπτέμβρη.

Για τις αλλαγές, πρόσεχε μην κάτσει καλά το χρέπι σου στις ιταλίδες και τραμπάρεις ενισχυτή με ηχεία όσων ούπω...

και ψήστε επιτέλους τον Μπάμπη να βλέπει τις καλές ταινίες στη κούρο, όπως ο papavas.
και τον papavas να ανοίγει το sub. Στο φινάλε ας αλλάζει θέση στις ουίσκια για δυο ώρες.

Τωρα που το υποψιαζομαι, τις τελευταιες X μερες, η υποενοτητα της Μουσικης/Κινηματογραφου/Πολιτισμου
εδειχνε συνεχως .... Interstellar στον Κινηματογραφο ! :p Τσιμπησε πολυς κοσμος ...
Σου λεει "τοσο καλο ειναι αυτο το Interstellar, κατσε να δω .... " :p

ΓŽβ€” Γβ‚¬ΓŽΒ­Γβ€žΓΒΓŽΒ± Γβ€žΓŽΒΏΓβ€¦ ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓŽΒ½ΓŽΒ΄ΓŽΒ¬ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓβ€¦.png

Kαι εξοργισθηκε ... απο τις υπερμετρες προσδοκιες ! :laugh: