Interstellar

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    179
Re: Interstellar (2014)

Βέβαια δεν είναι τυχαίο , την ψήφισαν με 10 όλοι οι καλαμποκοπαραγωγοί του Texas.:flipout:

Και για να συνεχιστεί για άλλες 48 σελίδες (οπότε να θεωρείται η πιο Τιτανομέγιστη ταινία όλων των εποχών) ορίστε και μια λίστα με μερικές απο τις πατάτες του φιλμ...

http://ash-sandbox.blogspot.gr/2014/11/why-nolans-interstellar-sucks-25-reasons.html

Και εδώ...

http://www.techtree.com/content/features/7906/interstellar-sucks-harder-black-hole.html

εαν δεν ειχες κανει επιλεκτικη αναφορα στην τοποθετηση μου δεν θα ειχες ποσταρει τα ανω ανουσια λινκ (αν και αυτο με τους καλαμποκοπαραγωγους μου αρεσε....προσθεσε στη λιστα τους πατεραδες που εχουν κορες...το οτι μπορει να επιβιωσει το καλαμποκι εχει καποια βαση ουτε αυτο ειναι τυχαιο αλλα εχω την εντυπωση κατι θα ελεγαν για οτιδηποτε)
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να υποτασομαστε στις οποιες κριτικες ως θεσφατα...
σκεφτομουν να τα ξαναποσταρω τα ανω γραφομμενα μου αλλα μπορει να μπερδευοταν καποιος οτι επεσε σε καποια μαυρη τρυπα οποτε ειπα να το αφησω καλυτερα...

Απάντηση: Interstellar (2014)

Πίσω ξανά στα της ταινίας.

Μπορεί να κυκλοφόρησε εδω και λίγες ημέρες σε blu ray αλλα βγαίνει ξανά στους κινηματογράφους (USA) στις 7 Απρίλη, 5 μήνες ακριβώς μετά την Α' προβολή του και για μια βραδιά μόνο το...
Beyond the World of INTERSTELLAR

https://www.youtube.com/watch?v=PG5c2GgkA2w

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

OFFICIAL PRESS RELEASE

Και ένα cosplay από την ταινία. :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αριστουργηματικά μέτρια.
Δυστυχώς απέτυχε να κρατήσει τις ισορροπίες και εν τέλη ο σκοπός της χάθηκε αναμεσα σε φλατ διαλόγους και φλατ εφφέ.

Κρίμα.

(φυσικά όπως υποσχέθηκα στο Μάνο το έριξα στο εξαιρετική. Πιθανώς και να είναι, αλλά περίμενα περισσότερα)

Re: Απάντηση: Interstellar (2014)

Αριστουργηματικά μέτρια.
Δυστυχώς απέτυχε να κρατήσει τις ισορροπίες και εν τέλη ο σκοπός της χάθηκε αναμεσα σε φλατ διαλόγους και φλατ εφφέ.

Κρίμα.

(φυσικά όπως υποσχέθηκα στο Μάνο το έριξα στο εξαιρετική. Πιθανώς και να είναι, αλλά περίμενα περισσότερα)

Δικός μου είσαι εσύ...
Το έχω και εγώ ...ότι αγαπώ το ταλαιπωρώ...
και ότι με αγαπά με ταλαιπωρεί...
γενικά ταλαιπωρία....:firstprize:

Εγώ πάντως προς το τέλος την έχασα λίγο την ταινία. Χρησιμοποιούσαν επιστημονικούς όρους που δεν τους καταλάβαινα όλους.

Κατά όλα τα άλλα μέτρια....

Λοιπον,

Νικο και Γιωργο,

Θα μου κανετε την χαρη να ΜΗΝ ταλαιπωρειστε ασκοπως !
ΑΝ δεν σας παει κατι .... ΔΕΝ σας παει. Με το ζορι .... δεν ....

Νικο, ΔΕΝ επρεπε να ψηφισεις εξαιρετικη.
Δηλαδη, αν αυριο-μεθαυριο με συναντησεις με μια φωκια στον δρομο, θα πεις "καλονη η κοπελα σου" ???
Δεν θελω τετοιες αβροτητες και ευγενικοτητες (της πιπας). ΜΠΑΜ .... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ για να αγαπιομαστε
οπως μας πρεπει και μας αρμοζει !

Λοιπον,

Νικο και Γιωργο,

Θα μου κανετε την χαρη να ΜΗΝ ταλαιπωρειστε ασκοπως !
ΑΝ δεν σας παει κατι .... ΔΕΝ σας παει. Με το ζορι .... δεν ....

Νικο, ΔΕΝ επρεπε να ψηφισεις εξαιρετικη.
Δηλαδη, αν αυριο-μεθαυριο με συναντησεις με μια φωκια στον δρομο, θα πεις "καλονη η κοπελα σου" ???
Δεν θελω τετοιες αβροτητες και ευγενικοτητες (της πιπας). ΜΠΑΜ .... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ για να αγαπιομαστε
οπως μας πρεπει και μας αρμοζει !

Όχι βρε, σιγά μη σου έκανα και χάρη!
Έχω πει και στο παρελθόν ότι ταινία επιστημονικής φαντασίας, και κουκλοθέατρο να είναι, έχει το bonus βάση του προσωπικού γούστου.
μ.ο χαρακτηρίζω έτσι 3-5 ταινίες το χρόνο. Για μένα το interstellar ήταν μία απο αυτές.

Και ο Γιώργος το έθεσε πολύ καλά. Ότι αγαπάς το ταλαιπωρείς και τούμπαλιν. Δεν γίνεται αλλιώς.

Ο Λάκης και ο Papavas δεν έχουν γούστο, έτσι κι αλλιώς, μην δίνεις σημασία. Σούπερ ήταν αλλά, απλά, δεν πέρασε το σκοπό της (αμφιβάλλω αν το έχει ξεκαθαρίσει μέσα του και ο Νόλαν βασικά).

Και για να σε κάνω μπουρλότο, τη θεωρώ μια σκάλα πάνω από το contact, το οποίο είχε μεν σαφέστατο σκοπό, αλλά δεν μου είπε τίποτα...
μόνο σαν αστεία χαρακτηρίζω τα ευρήματά του σε σχέση με το interstellar, το οποίο είναι φανερό ότι το παίδεψαν αρκετά, ασχέτως αν μας "έπεισε" ή όχι.

:AFADF0:

Αριστουργηματικά μέτρια.

Κρίμα.

Όχι βρε, σιγά μη σου έκανα και χάρη!
Έχω πει και στο παρελθόν ότι ταινία επιστημονικής φαντασίας, και κουκλοθέατρο να είναι, έχει το bonus βάση του προσωπικού γούστου.
μ.ο χαρακτηρίζω έτσι 3-5 ταινίες το χρόνο. Για μένα το interstellar ήταν μία απο αυτές.

Και ο Γιώργος το έθεσε πολύ καλά. Ότι αγαπάς το ταλαιπωρείς και τούμπαλιν. Δεν γίνεται αλλιώς.

Ο Λάκης και ο Papavas δεν έχουν γούστο, έτσι κι αλλιώς, μην δίνεις σημασία. Σούπερ ήταν αλλά, απλά, δεν πέρασε το σκοπό της (αμφιβάλλω αν το έχει ξεκαθαρίσει μέσα του και ο Νόλαν βασικά).

Και για να σε κάνω μπουρλότο, τη θεωρώ μια σκάλα πάνω από το contact, το οποίο είχε μεν σαφέστατο σκοπό, αλλά δεν μου είπε τίποτα...
μόνο σαν αστεία χαρακτηρίζω τα ευρήματά του σε σχέση με το interstellar, το οποίο είναι φανερό ότι το παίδεψαν αρκετά, ασχέτως αν μας "έπεισε" ή όχι.

:AFADF0:

pegasus_LARGE_t_1041_105864601.JPG

O Λακης .... ψηφιζει το αντιθετο της ψηφου του .... Νικου (NikosGX).

Ο βηχας και ο ερωτας ... :love:

Εντολή τρίτη: Μην αναφέρεις το όνομά μου επί ματαίω!

:BDGBDGB53:

Aπο την καουκα μου .... :joker: ....

Aπο την παρουσα ψηφοφορια βρε Λακη.
Σιγα μην σας ψαχνω σε ολοκληρο το φορουμ :laugh:

Να παραγγειλω 2.000 μπομπονιερες ?

Η ... λιγες ειναι ? :p

Εάν εξαιρέσουμε το τέλος, η ταινία για τους τρελούς του sci-fi, τα σπάει. Εάν ήταν λίγο παραπάνω προσεγμένη σε κάποια σημεία και δεν είχε το σύνδρομο του Pacific Rim προς το τέλος, θα ήταν σχεδόν ένα 2ο "2001: A Space Odyssey". Οι 3 ωρίτσες πάντως πέρασαν άνετα και ο TARS προστέθηκε στα αγαπημένα android.

O TARS .... περισσοτερο για σκυλος (με ανθρωπινη ομιλια) μοιαζει.
ΟΛΟΙ τον χρησιμοποιουν, κανουν αστειακια μαζι του και στο τελος .... τον πετανε στην Μαυρη Τρυπα.

Τουλαχιστον στην Οδυσσεια, τον HAL του συμπεριφερονται σαν ισοτιμο μελος. Του αναγνωριζουν ευφυια
και, σε καποιο βαθμο, αυτονομη βουληση. Στο 2010, τρεμουν να του πουν οτι θα τον θυσιασουν για να
παρουν εξτρα ωθηση. Και στο τελος ... του το λενε και εκεινος .... ΕΠΙΛΕΓΕΙ να θυσιαστει (πολυ βολικο
σεναριακα, αλλα και ενδεικτικο μιας φιλοσοφιας γυρω απο κτιστη και κτισμα ...).

Software επιλογων ... ειναι το μονο πραγμα που δεν διαθετει ο TARS (και οι λοιποι του ειδους του).
Μας δειχνει, λιγο πολυ, οτι η ρομαντικη εποχη (1960-1970) που η Τεχνητη Νοημοσυνη αποφασιζε
για λογαριασμο ανθρωπων .... ΕΛΗΞΕ. Αλλωστε ποιος θελει εναν HAL που αποφασιζει να θυσιασει
ανθρωπους για την αποστολη ? Εκτος απο τον Clarke (και τον Asimov) ..... κανεις, σημερα :icon15:

Ειδικα ο Asimov, αφησε μεγαλο παραθυρακι ανοιχτο .... με τον περιφημο μηδενικο του Νομο :
"A robot may not harm humanity, or, by inaction, allow humanity to come to harm."

Που ΤΙ σημαινει, αυτο, για οσους διαπιστωθει οτι θελουν να βλαψουν την Ανθρωποτητα ? :p

Last edited: