Ιντιάνα Τζόουνς (4) και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Καλή

• Μέτρια

Votes: 1 50.0%
  • Κακή

• Total voters
    2
Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Η ταινία πραγματικά μου άρεσε οφείλω να ομολογήσω , αν και με όλες τις κριτικές που είχα διαβάσει ήμουν λίγο επιφυλακτικός στην αρχή
Πολύ γέλασα με το παντελόνι του γερασμένου Ίντυ στην αρχή της ταινίας , πως του κρεμόταν σαν τα παντελόνια που φοράνε οι ηλικιωμένοι και τους είναι 5 νούμερα μεγαλύτερα
Δεν ξέρω αν ήταν ηθελημένο , πάντως το βρήκα άκρως ευρυματικό

Απάντηση: Indiana Jones 4 Blu-ray

Τελικά μου ήρθε χθες, αλλά ........χωρίς το δώρο. :frown:
μάλλον εκεί κόλλαγε το out of stock....

Αργήσατε μωρέ..

Και το λεγε "για περιορισμένα αντίτυπα" !!
Εγώ το πρόλαβα.

Για στείλε τους email και ρώτα τους για το δώρο.Αλλιώς να τους το στείλεις πίσω αν δεν το θες..

Πάλι καλά που πρόλαβα και πήρα το "Σκουφάκι" του Hancock (dvd-σουβέρ)!

Για 13 ευρώ καλά είναι.
Εδώ -εκτός του οτι δεν το βρίσκεις ,για να πάρεις καλό σκουφί θες παραπάνω..:grandpa:

Re: Indiana Jones 4 Blu-ray

Καλησπερα παιδες, μετα απο χρονια διαβασματος του forum εινα να αφησω και γω την πινελια μου σε ενα απτα threads!!! -bye- Εβαλα και γω μια παραγγελια πριν 2 βδομαδες περιπου και μου ρθε κ μενα η μουτζα του out of stock οποτε σαν καλο παιδι περιμενω.... Αλλα επειδη μπορει να παθω κανα καρδιακο αμα δω το blu ray χωρις το journal εκατσα κ τους εστειλα ενα προσεγμενο email οτι αμα ειναι να το στειλουν χωρις την εγκυκλοπαιδεια να μη μπουν στο κοπο να το στειλουν καθολου.... Ομορφα και ωραια. Τωρα τη θα μου απαντησουν ο θεος και η ψυχη τους!!

Καλη συνεχεια σε ολους και κουραγιο ωσπου να τα λαβουμε!!!

Re: Indiana Jones 4 Blu-ray

ρε παιδια εχω μπερδευτει με τα region free και τους υποτιτλους
απο ποια site μπορω να αγορασω bd με ελληνικους υποτιτλους???τι πρεπει να κοιταω για να βεβαιωθω οτι ενα σαιτ εχει δισκακια με ελληνικα?
να υποθεσω οτι τα σαιτ που εχετε αναφερει εχουν bd με ελληνικους υποτιτλους...
ευχαριστω εκ των προτερων-bye-

Ελληνικοί υπότιτλοι σε ξένα sites

ρε παιδια εχω μπερδευτει με τα region free και τους υποτιτλους
απο ποια site μπορω να αγορασω bd με ελληνικους υποτιτλους???τι πρεπει να κοιταω για να βεβαιωθω οτι ενα σαιτ εχει δισκακια με ελληνικα?
να υποθεσω οτι τα σαιτ που εχετε αναφερει εχουν bd με ελληνικους υποτιτλους...
ευχαριστω εκ των προτερων-bye-

Το μόνο site σήμερα που έχει πλήρως ενημερωμένη λίστα ταινιών με Ελληνικούς υπότιτλους είναι το Αυστραλέζικο www.ezydvd.com.au. Για να μην ψάχνετε, παραθέτω το link απ' ευθείας:

http://www.ezydvd.com.au/mech/search.zml?ps=1&f=subtitles&q=Greek

Η Λίστα των ταινιών είναι αλφαβητική, αρχίζοντας από αριθμούς πριν το "Α" και διαθέτει όλους τους δίσκους που έχει το site σε όλα τα φορμά, DVD, BD και HD-DVD (το τελευταίο εξαντλείται, αν δεν έχει ήδη εξαντληθεί).

Οι τιμές είναι καλές, αλλά υπάρχουν έξοδα μεταφοράς. Ανάλογα με την ταινία, πολλές φορές συμφέρει. Έχει μηχανή μετατροπής από $AUS σε Ευρώ και αν βάλεις παραγγελία ομαδοποιώντας τα δισκάκια δύο-δύο, τότε επιτυγχάνεις τα φτηνότερα έξοδα μεταφοράς (νομίζω 4.75 δολλάρια Αυστραλίας ανά δίσκο). Αυτά τα έξοδα ισχύουν όμως για μονά δισκάκια. Box sets και άλλες πολλαπλές συσκευασίες έχουν άλλα έξοδα, ανάλογα με την συσκευασία. Από κει και πέρα, κάνεις σύγκριση με άλλα sites και αποφασίζεις ανάλογα.

Το link για τα έξοδα μεταφοράς είναι:

https://www.ezydvd.com.au/extra/shipping.zml

Κάποτε είχε και το play μηχανή αναζήτησης με βάση τους υπότιτλους. Τώρα δεν έχω καταφέρει να την ενεργοποιήσω.

Αν ξέρει κάτι κανείς επ' αυτού ας το πει.

Τελικά μου ήρθε χθες, αλλά ........χωρίς το δώρο. :frown:
μάλλον εκεί κόλλαγε το out of stock....

Εκεί που καθόμουν , λέω δεν στέλνω ένα email και ότι γίνει; Σας παραθέτω την απάντηση:

Hi Oikonomou,

Sorry to hear this. We will send one for you today.

--------------------------------------------------------
EzyDVD Pty Ltd

Mary
Customer Support Officer

Phone: +61 (0)8 8301 8900
Mobile: N/A
Fax: +61 (0)8 8301 8999
Email: [email protected]

:a0210::SFGSFGSF::a0210::music-smiley-005::award::award:

Απάντηση: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Δεν θυμάμαι αν ξανασχολίασα την ταινία όχι γι αυτό θα την σχολιάσω τώρα.
Για μένα ήταν μια καθαρόαιμή αρπαχτή πολύ χειρότερη από κάτι άλλες που ακολουθούν την τακτική του πουλάω μόνο με το όνομα του πρώτου κλπ. Και αυτό γιατί από πίσω έχει δυο μεγάλα ονόματα που εμπνέουν αν μη τι άλλο εμπιστοσύνη στο κοινό ( έστω και λίγο) ένα κοινό που έχει απαιτήσεις απ τους κυρίους Σπίλνπέρκ και Λούκας και περιμένει απ αυτούς τουλάχιστον ότι θα σεβαστούν το τεράστιο όνομα τους και δεν θα πέσουν στη λούμπα του αρπάζουμε ότι προλάβουμε. Δυστυχώς όμως τα παιδιά μας προτίμησαν και αυτοί τον εύκολο δρόμο της απάτης . Και μη μου πείτε καλούτσικο ήταν το εργάκι . Αυτό να το πεις για κάτι Κυνήγι του χαμένου θησαυρού να το καταλάβω αν και υπερβολή . Για τον Indiana Jones όμως όχι . Και όπως είπα και πριν το πράμα είναι απλό . Οι κύριοι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα τους και του ήρωα τα ταινίας καθώς και του πρωταγωνιστή και έκαναν την κονόμα τους σαν κάθε κοινό λαμόγιο του Hollywood
Από μένα καμία επιείκεια . Θα το σκεφτώ πολύ αν τους δώσω ξανά ψήφο εμπιστοσύνης , κοινώς λεφτά σε εισιτήριο .

Απάντηση: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

την είδα την πρηγούμενη βδομάδα. Θέλω να την σχολιάσω ....αλλά την ξέχασα , μαμώτο μου ...αμα τη θυμηθώ τα ξαναλέμε...