Ιντιάνα Τζόουνς (4) και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 50.0%
  • Καλή

• Μέτρια

Votes: 1 50.0%
  • Κακή

• Total voters
    2
Απάντηση: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

την είδα την πρηγούμενη βδομάδα. Θέλω να την σχολιάσω ....αλλά την ξέχασα , μαμώτο μου ...αμα τη θυμηθώ τα ξαναλέμε...
Καλά την ξέχασες σε μια βδομάδα? Η δε σου άρεσε καθόλου η φταίνε τα έρμα τα χρόνια που περνάν . :flipout:

Τη βλέπω σε κομματάκια, σε καταστήματα ηλεκτρονικών. Νομίζω ότι δικαιούμαι να εκφέρω άποψη. :p

Ξέρετε αυτές τις ταινίες που είναι εντελώς φόλες και παρ' όλα αυτά δεν σηκώνεσαι για να δεις που το πάει; Ε, αυτή είναι το αντίθετο: δεν μπόρει να μου κρατήσει την προσοχή ούτε για 5", κοιτάζω αλλού θέλοντας και μη. Λες και έχει βάλει κρυφά μηνύματα η Cate Blanchett του τύπου "μην κοιτάζεις τη θεά σου σε στιγμές ντροπής"!

Καλά την ξέχασες σε μια βδομάδα? Η δε σου άρεσε καθόλου η φταίνε τα έρμα τα χρόνια που περνάν . :flipout:

Ηταν ένας εύσχημος , ευγενικός τρόπος να μην θάψω τον , πάλαι ποτέ , αγαπημένο μου ήρωα . Δυστυχώς ...

Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Αν έλειπαν (ή μετριάζονταν) τα ανελέητα κυνηγητά και οι πολύλεπτοι καυγάδες, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο. Μπορώ να πώ οτι με κούρασε, αλλά την είδα σχετικά ευχάριστα (πατατάκια, μπυρίτσα, κτλ)

Μέτρια. Σενάριο κακό, δεν μου πήγαινε καθόλου το θέμα εξωγήινοι και Ίντυ. Η Κέιτ Μπλάνσετ με απογοήτευσε.

Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που μου φάνηκε στα ίδια ακριβώς επίπεδα με τα προηγούμενα?? Είχε το ίδιο αφελές σενάριο, τον ίδιο χαβαλέ, τις ίδιες απίθανες καταστάσεις,.. Γενικώς όπως και στις άλλες 3, πέρασα ενα ευχαριστο 2ωρο και μετά από μια μέρα είχα ξεχάσει τι είδα.
Το ότι οι άλλες ταινίες γυρίστηκαν πριν 30 χρόνια δεν τους προσθέτει κάτι σε ποιότητα του αποτελέσματος, μόνο αν θέλετε σε πρωτοτυπία με βάση τα τότε κινηματογραφικά δεδομένα.

Αποπροσανατολισμένη και γερασμένη άποψη ενός κλασσικού θέματος (Indy).
To μόνο ενδιαφέρον ήταν η πλοκή της (τα πρώτα λεπτά της ταινίας) τοποθετημένη στα πρώτα χρόνια του ψυχρού πολέμου! Κατά τα άλλα τελείως.....ούφο!!!
Εγώ προσωπικά την ταινία δεν την έβαλα στην υπάρχουσα τριλογία που έχω στη βιντεοθήκη μου. Την τριλογία μάλιστα με άνεση θα την έκανα και διλογία βγάζοντας την δεύτερη της σειρά που ήταν εξίσου απογοητευτική με τα κρυστάλλινα κρανία!

Η ταινια εκανε 317 εκ μονο στην Αμερικη και δινει πασα στον Shia LaBeouf για την συνεχεια.Τα υπολοιπα στην κριση του καθενος.

Απάντηση: Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Εγώ προσωπικά την ταινία δεν την έβαλα στην υπάρχουσα τριλογία που έχω στη βιντεοθήκη μου. Την τριλογία μάλιστα με άνεση θα την έκανα και διλογία βγάζοντας την δεύτερη της σειρά που ήταν εξίσου απογοητευτική με τα κρυστάλλινα κρανία!
Πάντως ακομα και στο IMDB η τελευταία ταινία του Indiana παίρνει χαμηλότερη βαθμολογία (6,7) ακομα και από το Temple of Doom (7,4).
Να σημειώσω πως η βαθμολογια βγαίνει από τα μελη του site και αντίστοιχα για την πρωτη ταινια της σειρα είναι 8,7 ενώ για την Τελευταία σταυροφορία 8,3

Mια απο τις φορες που οι βαθμολογιες του IMDB συμφωνουν με τα γουστα μου.

Η καλυτερη ηταν η πρωτη και λιγο πισω η τριτη.

Η δευτερη ηταν κακιστη ταινια και η τεταρτη ηρθε σε λαθος εποχη.

Απάντηση: Re: Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull

Mια απο τις φορες που οι βαθμολογιες του IMDB συμφωνουν με τα γουστα μου.

Η καλυτερη ηταν η πρωτη και λιγο πισω η τριτη.

Η δευτερη ηταν κακιστη ταινια και η τεταρτη ηρθε σε λαθος εποχη.

+1 σε κάθε σειρά που έγραψες.

Να διαφοροποιηθώ ελαφρώς, ότι η τέταρτη ήταν, απλά, ένα σκέτο λάθος.

Την ειδα χθες πολυ ευχαριστα (ελειπαν και η γυναικα με τα παιδια οπότε την ειδα...όπως επρεπε!!!)
Δεν την κρινω σαν μια ταινια του 2008 αλλα σαν μια συνεχεια των προηγουμενων και θα πω οτι τελικα ήταν καλη!!

Αγαπητοί συμφορουμίτες, μήπως κάποιος από εσάς έχει δει την έκδοση σε Blu Ray να μου πει εντυπώσεις, σκέφτομαι να την αγοράσω κάποια στιγμή και συλλέγω γνώμες και πληροφορίες :)

Το ΤΗΧ στους δισκους δεν εχει καμια πρακτικη σημασια περαν του οτι διαθετει μια καρτελα ρυθμισεων για brightness/contrast/saturation. Συνηθως ομως σε δισκους με σημα THX εχει γινει προσεκτικο transfer της ταινιας.
Πιο πολυ ομως μαρκετινιστικο ευρημα ειναι...

Νομίζω οτι κάνεις κάποιο λάθος! στις αίθουσες λόγω οτι έχουν ένα κάποιο βάθος, οι ταινίες έχουν τονισμένα τα πρίμα, όταν λοιπόν ενεργοποιείς το THX διορθώνει αυτό το πρόβλημα, αλλά εάν διαβάσεις λίγο τα τεχνικά των ενισχυτών THX διαφοροποιούν τον ήχο με μερικές πατέντες, για τα περιφερειακά κτλ. και επίσης, οι τεράστιες κατασκευάστριες εταιρίες δεν νομίζω ότι θα πέφτανε σε τέτοια μαρκετινίστικα κόλπα απλά για μια στάμπα!!
Πρέπει να διαβάζουμε και να ψάχνουμε (τώρα με το ίντερνετ είναι εύκολο) πριν συμβουλέψουμε κάποιους ανθρώπους που τυχόν δεν ξέρουν, λάθος!!!
Όσο για την ταινία είμαι φαν του Ίντι, και απο ήχο καταπληκτική!

Μονο με ποπ κόρν και κοκα κόλα βλέπεται. Πρέπει να ασχολήσε με κάτι, κατά την προβολή...

pict.jpg

STEELBOOK – 2 DISC EDITION

MONO... 4,90 ευρώ

http://VideoInn.gr