Αρκεί που ζήτησες. Όποιος έχει θα σου δώσει. Δεν θέλει κάτι άλλο.
Επίσης μην βάζει το email σου χύμα γιατί θα σε γεμίσουν spam. Μπορείς να το γράφεις stelliospap παπακι yahoo.gr ή κάπως έτσι.
Εγώ προς το παρόν έχω για greek tracker αν σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχει και πολλά HD.
Αρκεί που ζήτησες. Όποιος έχει θα σου δώσει. Δεν θέλει κάτι άλλο.
Επίσης μην βάζει το email σου χύμα γιατί θα σε γεμίσουν spam. Μπορείς να το γράφεις stelliospap παπακι yahoo.gr ή κάπως έτσι.
Εγώ προς το παρόν έχω για greek tracker αν σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχει και πολλά HD.
Kαλησπερα,επειδη ειμαι καινουργιος στο επαγγελμα
μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να παρω προσκληση για ενα HDtorrend
και ποιο ειναι το καλυτερο torred
αν θελει καποιος να με βοηθησει το email μου ειναι stelliospap παπάκι yahoo.gr
ευχαριστω
Τσέκαρε το e-mail σου!!![]()
εγινε Σιμο ευχαριστω
Ήταν για τον greek ή να σου στείλω εγώ ?
Γεία σας και από εμένα.
Εγώ κατεβάζω κυρίως από Greek Tracker αλλά τώρα τελευταία έχω πωρωθεί με αρχεία mkv και HD torrents. Γι' αυτό άλλωστε αγόρασα και το WD HD TV. Δυχτυχώς ο Greek Tracker δεν έχει πάρα πολλά και κυρίως δεν έχει seeders για αυτά που είναι πιο παλιά.
Ψάχνω για ξένο tracker αλλά όλοι θέλουν invitation
Μήπως έχει κάποιος invitation για το hd-torrents.org ή για κάποιο εξίσου καλό (αν και δεν έχω γνώση ποιός είναι ο καλύτερος ξένος tracker για HD content);
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
εχεις p.m
παιδια αν υπαρχει κατι για torrentleech.org η racing-underground.com θα σας ημουν ευγνομων
thanks thanks thanks!!!!!!!Μολις ειδα το προφιλ μου στο https://www.racing-underground.com και ειχα διαθεσιμο invite.
Tσεκαρε τα PM σου. Σου εστειλα το invitation code.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.