Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Re: Invitations

Καλημερα σε ολους,
ανταλλασω προσκληση σε hd-torrents.org με προσκληση στο racing-underground.com η στο torrentleech.org.

Re: Invitations

Καλησπέρα,

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι εδώ δεν επιτρέπονται οι ανταλλαγές προσκλήσεων.

Αν κάποιο από τα παιδιά εδώ μπορεί να σου δώσει κάποια πρόσκληση θα το κάνει χωρίς κάποιο αντάλλαγμα.

Kαλησπερα,επειδη ειμαι καινουργιος στο επαγγελμα
μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να παρω προσκληση για ενα HDtorrend
και ποιο ειναι το καλυτερο torred
αν θελει καποιος να με βοηθησει το email μου ειναι stelliospap παπάκι yahoo.gr

ευχαριστω

Last edited by a moderator:
Αρκεί που ζήτησες. Όποιος έχει θα σου δώσει. Δεν θέλει κάτι άλλο.

Επίσης μην βάζει το email σου χύμα γιατί θα σε γεμίσουν spam. Μπορείς να το γράφεις stelliospap παπακι yahoo.gr ή κάπως έτσι.

Εγώ προς το παρόν έχω για greek tracker αν σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχει και πολλά HD.

Επίσης μην βάζει το email σου χύμα γιατί θα σε γεμίσουν spam. Μπορείς να το γράφεις stelliospap παπακι yahoo.gr ή κάπως έτσι.

Εγώ προς το παρόν έχω για greek tracker αν σε ενδιαφέρει αλλά δεν έχει και πολλά HD.

Μια χαρα τα παει ο greek tracker απο HD και ανεβαινει συνεχεια.

Ειδικα για το φιλο που απο οτι ειδα ειναι νεος στο αθλημα ειναι η καλυτερη περιπτωση.

Και γιατι ειναι ολα υποτιτλισμενα και γιατι φτιαχνεις πολυ ευκολοτερα ratio σε σχεση με τους ξενους trackers. :smile:

Απάντηση: Re: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨ

Σευχαριστω , μ ενδιαφερει
εχεις δικιο για το email :bang:αν μπορει καποιος να το αποσυρει

.

Re: Απάντηση: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨ

Kαλησπερα,επειδη ειμαι καινουργιος στο επαγγελμα
μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να παρω προσκληση για ενα HDtorrend
και ποιο ειναι το καλυτερο torred
αν θελει καποιος να με βοηθησει το email μου ειναι stelliospap παπάκι yahoo.gr

ευχαριστω

Τσέκαρε το e-mail σου!!-bye-

Γεία σας και από εμένα.

Εγώ κατεβάζω κυρίως από Greek Tracker αλλά τώρα τελευταία έχω πωρωθεί με αρχεία mkv και HD torrents. Γι' αυτό άλλωστε αγόρασα και το WD HD TV. Δυχτυχώς ο Greek Tracker δεν έχει πάρα πολλά και κυρίως δεν έχει seeders για αυτά που είναι πιο παλιά.
Ψάχνω για ξένο tracker αλλά όλοι θέλουν invitation :(

Μήπως έχει κάποιος invitation για το hd-torrents.org ή για κάποιο εξίσου καλό (αν και δεν έχω γνώση ποιός είναι ο καλύτερος ξένος tracker για HD content);

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Γεία σας και από εμένα.

Εγώ κατεβάζω κυρίως από Greek Tracker αλλά τώρα τελευταία έχω πωρωθεί με αρχεία mkv και HD torrents. Γι' αυτό άλλωστε αγόρασα και το WD HD TV. Δυχτυχώς ο Greek Tracker δεν έχει πάρα πολλά και κυρίως δεν έχει seeders για αυτά που είναι πιο παλιά.
Ψάχνω για ξένο tracker αλλά όλοι θέλουν invitation :(

Μήπως έχει κάποιος invitation για το hd-torrents.org ή για κάποιο εξίσου καλό (αν και δεν έχω γνώση ποιός είναι ο καλύτερος ξένος tracker για HD content);

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Τίποτα και για μας τους καινούργιους βρε παιδιά;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ

εχεις p.m

Έτοιμος

Invite successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified (stelliospap παπακι yahoo.gr). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

παιδια αν υπαρχει κατι για torrentleech.org η racing-underground.com θα σας ημουν ευγνομων

παιδια αν υπαρχει κατι για torrentleech.org η racing-underground.com θα σας ημουν ευγνομων

Στο torrentleech ειναι σχεδον απιθανο να βρεις invite.

Οσον αφορα το racing-underground, ειμαι μεσα αλλα δεν ηξερα οτι αρχισε να παιζει με invites...
Εγω οταν ειχα γραφτει πριν 1-2 χρονια ηταν open registrations.
Θα το τσεκαρω και θα σου πω. -bye-

μπορεις να στειλεις και μενα για το racing-underground (γιατι ομως δε δουλευει η σελιδα?)

ανταλλαζω demonoid , blogthea και blue-white gt invites για torrentleech.org | thegt.net | hd-bits.ro ή αλλο tracker με καλες hd Movies

Status
Not open for further replies.