Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.

kormos

Senior Member
21 September 2008
650
Ελλάδα
Σε αυτό το θέμα θα δίνονται προσκλήσεις για Torrent Sites , κλπ.

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων (για άλλη μια φορά ) καλό θα ήταν να παραμείνουμε μόνο στην προσφορά / δωρεά προσκλήσεων και όχι γύρω απο το περιεχόμενό τους...

Και κυριως ενα μεγαλο Ευχαριστω για το ελευθερο απο τους αρμοδιους του φορουμ...

Φιλικά πάντα και καλή αρχή
:fahne90:

Re: Invitations

Όποιος έχει καμία για HD-BITS.ORG

fokoutou 'papi' uth 'dot' com

Λοιπόν, θα το γράψω μια ακόμα φορά.

Το .org (χωρίς παύλα) έχει κλειστές προσκλήσεις εδώ και μήνες.

Αν κάτι αλλάξει, θα βρεθεί κάποιος να το γράψει.

Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας (και μας) ζητώντας προσκλήσεις για αυτόν.

Επίσης, το γράφω εδώ από τώρα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις:

Σε αυτό το νήμα δεν επιτρέπεται η ανταλλαγή προσκλήσεων. Μόνο η αφιλοκερδώς προσφορά (και λήψη) τους.

Αυτά! :smile:

Για το hd-bits.ro δεν θέλει email, οπότε μην το βάζετε στα post (για την ασφάλειά σας).

Επίσης ισχύουν τα παρακάτω (οπότε προσοχή μην βρεθούμε όλοι μαζί εκτός tracker):

ATTENTION : By inviting someone you can get your account disabled even without a notice if he/she behaivor disrupts the tracker.

Please read the Rules - Invitation section for more information before you invite someone!

How to invite:
1. Press the Create Invite Code button.
2. Copy the invite code that got generated and give it to your friend.
3. Tell your friend to access http://www.hd-bits.ro/invite_signup.php .
4. After he created the account, you must confirm the account.
5. Tell him/her to read the rules and faq.

--------------------------------------------------------------------------
RULES - Invitations - Invites are a privilege, not a right. Do not abuse them!
--------------------------------------------------------------------------
# Only invite people you know and trust.
# You will be held personally responsible for those you invite.
# If a person you invited is caught cheating by the the system, the consequences will be: first offence 4 week warning / second offence disable.
# If a person you invited is found to have more than 1 HD-BiTs account, you and everybody you ever invited will lose their invite privileges and you may also lose your account.
# If a person you invited is caught trading any HD-BiTs account or selling / trading HD-BiTs invites, you and everybody you ever invited will lose their invite privileges and you may also lose your account.
# Trading invites on forums/sites/other trackers will get you disabled wihout a notice.

Last edited:

έχεις msg με invite code.
Ευχαριστώ :)
Μην ξεχάσεις να κάνεις το confirmation.

Δεν είχα διαβάσει το post σου, για αυτό και σου έγραψα το ΥΓ στο PM.
Μην ανησυχείς. Ήμουν μέλος και πριν (έτσι ήξερα το link. Απλώς είχα ξεχάσει ότι δεν ήθελε email) με τρελό ratio (3+ΤΒ upload είχα). Απλώς με διέγραψαν (όχι ban) για inactivity λόγο bug του site με τον ΙΕ (στο παλιό topic είχε αναφερθεί το πρόβλημα με τον ΙΕ και το hd-bits.ro. Φυσικά αυτό έγινε αφού είχα ήδη προσπαθήσει να μάθω τον λόγο της διαγραφής μου και βρέθηκε ότι είχε γίνει λάθος). Τώρα ελπίζω να μην έχω ξανά πρόβλημα... τώρα χρησιμοποιώ Mozilla. :p

Last edited:

Ευχαριστώ :)
Μην ξεχάσεις να κάνεις το confirmation.

Δεν είχα διαβάσει το post σου, για αυτό και σου έγραψα το ΥΓ στο PM.
Μην ανησυχείς. Ήμουν μέλος και πριν (έτσι ήξερα το link. Απλώς είχα ξεχάσει ότι δεν ήθελε email) με τρελό ratio (3+ΤΒ upload είχα). Απλώς με διέγραψαν (όχι ban) για inactivity λόγο bug του site με τον ΙΕ (στο παλιό topic είχε αναφερθεί το πρόβλημα με τον ΙΕ και το hd-bits.ro. Φυσικά αυτό έγινε αφού είχα ήδη προσπαθήσει να μάθω τον λόγο της διαγραφής μου και βρέθηκε ότι είχε γίνει λάθος). Τώρα ελπίζω να μην έχω ξανά πρόβλημα... τώρα χρησιμοποιώ Mozilla. :p

Έτοιμος

HD-Torrents is celebrating its first birthday during April. As part of the festivities registration will be open for some time, starting on the 1st of April.

Απάντηση: Invitations

θα ηθελα μια προσκληση για hdbits

παιδια θα παρακαλούσα για invite για HDBits, Bit-HDTV, HD-bits.ro..
Έχω για Bit-HDTV, στείλε email. Για greek-tracker θα έχω invites σε 2-3 μέρες όποιος θέλει.
Επίσης μην ζητάτε συνέχεια για hdbits.org, είπαμε είναι κλειστές οι προσκλήσεις.

Status
Not open for further replies.