Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Re: Invitations

Αν μιλάς για το HDBits.Org ναι είναι ανοιχτές οι προσκλήσεις :grandpa:

Εισαι σιγουρος?

Μολις τωρα....
"Disabled until idiots stop selling invites"

καλησπέρα.. θα ήθελα και εγώ αν γίνεται μία πρόσκληση για το hd-torrents ή για το .ro

Ευχαριστώ.

Gio ακόμα και τώρα ανοιχτές τις βλέπω... :grandpa:

Αν πατησεις πανω στη λεξη [Available] (invites), σου ανοιγει τη φορμα.

Αλλα αν συμπληρωσεις το email και προσπαθησεις να στειλεις σε καποιον βγαζει το μηνυμα που εγραψα.

Τουλαχιστον σε εμενα αυτο εκανε μολις τωρα......

Απάντηση: Invitations

θα ηθελα μια για hdbits.org
εχω 4 για hdbits .ro

ευχαριστω

Αν πατησεις πανω στη λεξη [Available] (invites), σου ανοιγει τη φορμα.

Αλλα αν συμπληρωσεις το email και προσπαθησεις να στειλεις σε καποιον βγαζει το μηνυμα που εγραψα.

Τουλαχιστον σε εμενα αυτο εκανε μολις τωρα......

Σε όλους αυτό κάνει.

Απάντηση: Re: Invitations

ΑΝΑΖΗΤΩ
hd-bits.ro
hd-torrents.org
hdbits.org

ΠΡΟΣΦΕΡΩ
demonoid.com

Αν καποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη invites σας παρακαλω στειλτε μου μηνυμα.Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Invitations

ΑΝΑΖΗΤΩ
hd-bits.ro
hd-torrents.org
hdbits.org

ΠΡΟΣΦΕΡΩ
demonoid.com

Αν καποιος ενδιαφερεται για ανταλλαγη invites σας παρακαλω στειλτε μου μηνυμα.Ευχαριστω

1) Απαγορευονται οι ανταλλαγες.
2) Ζητας τον αφρο και προσφερεις σαβουρα.

Καλημερα.

Απάντηση: Invitations

Αφου λοιπον απαγορευονται οι ανταλλαγες αν επιθυμουσε κανεις να δωρησει καποιο invitation θα το εκτιμουσα. Δεν προσφερω σαβουρα "εξυπνε" καβαλημενε... απλως δεν εχω τιποτε αλλο να προσφερω!!!... Επίσης επειδη μπαινω και σε forum του εξωτερικου σε πληροφορώ ότι η συγκεκριμένη ανταλλαγη δουλεύει στους άλλους τους υποαναπτυκτους!!!
:hippy:

Re: Απάντηση: Invitations

Αφου λοιπον απαγορευονται οι ανταλλαγες αν επιθυμουσε κανεις να δωρησει καποιο invitation θα το εκτιμουσα. Δεν προσφερω σαβουρα "εξυπνε" καβαλημενε... απλως δεν εχω τιποτε αλλο να προσφερω!!!... Επίσης επειδη μπαινω και σε forum του εξωτερικου σε πληροφορώ ότι η συγκεκριμένη ανταλλαγη δουλεύει στους άλλους τους υποαναπτυκτους!!!
:hippy:

Νομίζω πως λίγο ποιο νορμαλ τρόπος θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Θεωρητικά αν έχεις υπόψιν σου το περιεχόμενο των τρακερς που αναζητάς πρόσκληση με το περιεχόμενο που υπάρχει στον τρακερ που δίνεις θα καταλάβεις δικαιολογημένα την διαφορά :grandpa:

Καλό θα ήταν επειδή ότι γίνεται στην Ελλάδα πλέον και γύρω απο προσκλήσεις επειδή είναι ένα μεγάλο θέμα , να μιλάμε μονο για ζήτηση / προσφορά προσκλήσεων και όχι για ανταλλαγές.

Φιλικά πάντα :a0210:

Νομίζω πως λίγο ποιο νορμαλ τρόπος θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Θεωρητικά αν έχεις υπόψιν σου το περιεχόμενο των τρακερς που αναζητάς πρόσκληση με το περιεχόμενο που υπάρχει στον τρακερ που δίνεις θα καταλάβεις δικαιολογημένα την διαφορά :grandpa:

Καλό θα ήταν επειδή ότι γίνεται στην Ελλάδα πλέον και γύρω απο προσκλήσεις επειδή είναι ένα μεγάλο θέμα , να μιλάμε μονο για ζήτηση / προσφορά προσκλήσεων και όχι για ανταλλαγές.

Φιλικά πάντα :a0210:

Νομίζω φίλε kormos ότι τον νορμάλ τρόπο αφού πιάνεστε από τιs λεπτομέρειεs,θα έπρεπε να τον είχε ξεκινήσει ο φίλοs gggppp333,
με διόρθωση και εξήγηση γιατί δεν έπρεπε να γράψει έτσι ο φίλοs spyrose77
και όχι με αυτόν τον τρόπο που απάντησε,λεs και τον υποχρέωσε να δώσει κάτι διά τηs βίαs...

Πάντα φιλικά...

Νομίζω φίλε kormos ότι τον νορμάλ τρόπο αφού πιάνεστε από τιs λεπτομέρειεs,θα έπρεπε να τον είχε ξεκινήσει ο φίλοs gggppp333,
με διόρθωση και εξήγηση γιατί δεν έπρεπε να γράψει έτσι ο φίλοs spyrose77
και όχι με αυτόν τον τρόπο που απάντησε,λεs και τον υποχρέωσε να δώσει κάτι διά τηs βίαs...

Πάντα φιλικά...

Μα εδω μέσα δεν κάνουμε ανταλλαγές...έτσι πιστέυω

Μα εδω μέσα δεν κάνουμε ανταλλαγές...έτσι πιστέυω

Διάβασεs πουθενά σε αυτά που έγραψα ότι επιτρέπονται οι ανταλλαγέs;

Έγώ έγραψα ότι ο τρόποs που απάντησε ο φίλοs gggppp333 ήταν κάπωs
απότομοs,γιαυτό και απάντησε έτσι ο spyrose77.

Και για να γίνω πιό συγκεκριμένοs,
πιστεύω ότι η λέξη ''σαβούρα'' ενόχλησε τον spyrose77.

Διάβασεs πουθενά σε αυτά που έγραψα ότι επιτρέπονται οι ανταλλαγέs;

Έγώ έγραψα ότι ο τρόποs που απάντησε ο φίλοs gggppp333 ήταν κάπωs
απότομοs,γιαυτό και απάντησε έτσι ο spyrose77.

Και για να γίνω πιό συγκεκριμένοs,
πιστεύω ότι η λέξη ''σαβούρα'' ενόχλησε τον spyrose77.

Anyway , εγώ θα το αντιμετώπιζα με χαμόγελο (και απο τα δυο "μ'ετωπα")

-bye-

Υπενθυμίζω ότι βάσει Κανονισμού δεν επιτρέπονται οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ούτε τα ειρωνικά σχόλια.

Παρακαλώ να συνεχίσετε έχοντας τα παραπάνω κατά νου, ώστε να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο που έχουμε όλοι συνηθίσει, αλλά και να παραμείνει το νήμα ανοικτό.

Status
Not open for further replies.