Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Invitations

Του εστειλα για hd-torrents.org στις 1/6 και εγινε disable με καλο ratio...

Ντροπη...:slapface:

Tα εχουμε ξαναπει φιλε...

Μονο αν καποιος εχει δοκιμαστει σε καλους ξενους trackers με επιτυχια ειναι σχετικα ασφαλης για να παρει invite.

Οι Ελληνικοι trackers ειναι οτι ευκολοτερο υπαρχει στη διατηρηση του ratio, γιατι το 95% των Ελληνων χρηστων εχουμε το ιδιο χαλι upload, οποτε αν καποιος θελει να κατεβασει κατι, τραβαει λιγη ταχυτητα απο ολους μας.

Στους ξενους trackers υπαρχουν παρα πολλα ατομα με 10 ή ακομα και με 100 mbit upload, οποτε μεχρι να προλαβουμε εμεις να κανουμε λιγα mb upload, αυτοι εχουν στειλει υπερπολλαπλασιο ογκο δεδομενων.

Οι ξενοι trackers θελουν για αρχη τουλαχιστον...
1) Κατεβασμα ΜΟΝΟ ΝΕΩΝ torrents και ακομα προτιμοτερα δημοφιλων(ελεγχουμε 1-2 φορες τη μερα τι μας ενδιαφερει να κατεβασουμε απο τα νεα που ανεβηκαν στον tracker).
2) Κατεβασμα οσων free leech αρχειων χωραει ο σκληρος δισκος.
3) Σταματημα ολων των αλλων torrents που seed-αρουμε σε αλλους "ευκολοτερους" trackers.
4) Seed-αρισμα μερα νυχτα και μαλιστα χωρις limiters.
5) Donation για "αγορα" upload αν παρολλα αυτα δε μπορουν να διατηρησουν καλο ratio.

Οποιος εφαρμοζει τα παραπανω, σε λιγο καιρο θα μπορει να χαλαρωσει σχετικα και να κατεβαζει ελευθερα οτι θελει και γιατι οχι να κλεινει και το PC καποιες ωρες.

1) Κατεβασμα ΜΟΝΟ ΝΕΩΝ torrents και ακομα προτιμοτερα δημοφιλων(ελεγχουμε 1-2 φορες τη μερα τι μας ενδιαφερει να κατεβασουμε απο τα νεα που ανεβηκαν στον tracker).
3) Σταματημα ολων των αλλων torrents που seed-αρουμε σε αλλους "ευκολοτερους" trackers.
5) Donation για "αγορα" upload αν παρολλα αυτα δε μπορουν να διατηρησουν καλο ratio.
Αμα ο tracker δεν εχει bonus system ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα...

Η οριστικη λυση στο προβλημα λεγεται seedbox..

Re: Invitations

υπαρχει κανενα site με πολυ free leech? Ημουνα στο awsome-HD οταν πρωτοανοιξε, και ολα τα eureka encodes ηταν free leech και ηταν εξαιρετικα...αλλα οταν αλλαξαν server αργησα να κανω account απο την αρχη και με κοψανε λογω inactivity....

Αν εχει κανεις να με κανει invite παλι εκει, ή καποιο αλλο με πολυ free leech στειλτε μου please....

e-mail : [email protected]

Προσωπικα ειμαι σε καμια 20αρια trackers και ποτε δε χρειαστηκε να κανω donation ή να νοικιασω seedbox.

Απλα αν καποιος χρειαστει να εφαρμοσει μια απο τις δυο παραπανω λυσεις ξοδευοντας χρηματα, θεωρω οτι ειναι καλυτερο να κανει donation στον tracker που αλλωστε μας κανει τη "δουλεια" και που επισης εχει μηνιαια εξοδα.

Invite successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified . They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

ΥΓ1: Μην βάζεις ολόκληρο το mail σου, καλύτερα να το γράφεις με κενά
ΥΓ2: Είσαι 1 χρόνο μέλος και αυτό ήταν το πρώτο post σου. Δεν δαγκώνουμε :)

Δεν το έκανες accept εδώ και 4 ημέρες και το διέγραψα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations

Του εστειλα για hd-torrents.org στις 1/6 και εγινε disable με καλο ratio...

Ντροπη...:slapface:

Συγγνώμη τώρα μόλις το βλέπω.

Κάποια παρεξήγηση πρέπει να έχει γίνει.

Οχι μόνο disabled δεν έγινα, αλλά είμαι και HD Maniac.

Μήπως μιλάς για κάποιον άλλον;

Θα ηθελα invites για HD-torrents και Awesome-HD αν εχει κανεις...
Στο Hdbits ειμαι ratio 1 με 806gb upload/download, δεν θα παει χαμενη....και εχω 4 invites διαθεσιμα εκει αν καποιος αλλος ενδιαφερεται...

e-mail : [email protected]

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations

Συγγνώμη τώρα μόλις το βλέπω.

Κάποια παρεξήγηση πρέπει να έχει γίνει.

Οχι μόνο disabled δεν έγινα, αλλά είμαι και HD Maniac.

Μήπως μιλάς για κάποιον άλλον;
Εχει δικιο. Δικο μου το λαθος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations

Tα εχουμε ξαναπει φιλε...

Μονο αν καποιος εχει δοκιμαστει σε καλους ξενους trackers με επιτυχια ειναι σχετικα ασφαλης για να παρει invite.

Οι Ελληνικοι trackers ειναι οτι ευκολοτερο υπαρχει στη διατηρηση του ratio, γιατι το 95% των Ελληνων χρηστων εχουμε το ιδιο χαλι upload, οποτε αν καποιος θελει να κατεβασει κατι, τραβαει λιγη ταχυτητα απο ολους μας.

Στους ξενους trackers υπαρχουν παρα πολλα ατομα με 10 ή ακομα και με 100 mbit upload, οποτε μεχρι να προλαβουμε εμεις να κανουμε λιγα mb upload, αυτοι εχουν στειλει υπερπολλαπλασιο ογκο δεδομενων.

Οποιος εφαρμοζει τα παραπανω, σε λιγο καιρο θα μπορει να χαλαρωσει σχετικα και να κατεβαζει ελευθερα οτι θελει και γιατι οχι να κλεινει και το PC καποιες ωρες.

Τώρα που λύθηκε η παρεξήγηση να κατεθέσω και εγώ την αποψή μου επί του θέματος.

Πρώτη φορά γράφομαι σε ξένους τράκερ και μπορώ να πω πως τα πράγματα δεν είναι όσο δραματικά περιγράφονται, για συμμετοχή χωρίς seedbox.

Σίγουρα για να προχωρήσεις τα βασικά (όπως αναφέρει , μεταξύ άλλων, και ο gggppp333) για μένα είναι:
1. Υπομονή
2. 24/7 λειτουργία του Η/Υ

Αν δεν πέσεις με τα μούτρα στην αρχή να κατεβάσεις ότι σου αρέσει και αν δεν κλείνεις τον υπολογιστή τότε τα καταφέρνεις.

Τα χρυσά είναι απαραίτητα στην αρχή και μάλιστα αυτά του μεγάλου μεγέθους , εκεί όπου και το μικρό μας upload μπορεί να κάνει δουλειά.

Λίγο να κοιτάξεις και να επιλέξεις αυτά που έχουν ζήτηση, τότε πήρε μπροστά.

Εγώ σε περίπου 2 εβδομάδες στο bit είμαι περίπου στα 55 GB up (χωρίς καθόλου seed bonus) και στο hd γύρω στα 70 (με seed bonus). (Με ratio ~7 και στους 2)

Θα συμφωνήσω πάντως στο ότι για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με private trackers, θεωρώ απαραίτητο να ξεκινήσει από ένα ελληνικό όπου εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο εύκολα, αλλά και για να δει τι χρειάζεται για να φτιάξεις ratio.

Τελειώνοντας, οποιος έχει όρεξη και μεράκι να ασχοληθεί, έχω διαθέσιμη πρόσκληση σε gt.

:2thumb22sup:

Τι είδους μουσική soulis?
Τι εμπειρία έχεις από private tracker και ειδικά μουσικής που είναι δύσκολοι?
Στείλε μου pm και τα λέμε

Από private tracker είμαι 8 μήνες περίπου μέλος σε hd-torrents και hd-bits με ratio πάντα πάνω από 1 (προσέχουμε για να έχουμε). Μουσική απ' όλα, κυρίως rock-pop και σίγουρα καθόλου κλασική.

Πρώτη φορά γράφομαι σε ξένους τράκερ και μπορώ να πω πως τα πράγματα δεν είναι όσο δραματικά περιγράφονται, για συμμετοχή χωρίς seedbox.:2thumb22sup:
Τελικά ρε παιδιά, για μας τους αρχαιότερους, τι είναι το seedbox?
Έχω 2-3 PCs στο σπίτι, ένα είναι On 24/7 με μTorrent, αλλά τί είναι το seedbox?:grandpa:

Έχω 2-3 PCs στο σπίτι, ένα είναι On 24/7 με μTorrent, αλλά τί είναι το seedbox?:grandpa:
Ειναι ενοικιαζομενος server οπου εχει και καποιον torrent client και κατεβαζεις μεσου αυτου τα torrents που σε ενδιαφερουν seed-αροντας τα με ταχυτητες της ταξης των 100mbit και μπορεις να τα κατεβασεις στο pc σου μετα μεσω ftp...

Έχω 7 invites για τον gt.Όποιος θέλει να στείλει pm.
Μόνο σοβαρές προτάσεις!

Για έναν καλό πρέπει να υπολογίζεις 60 με 80 το μήνα. Θα έχει up 100 με 200ΜΒps.

Μπορεί να τον πάρεις για ένα μήνα για να φτιάξεις ratio όπου θες.

Συνήθως είναι στημένος με τα πάντα πάνω και εσύ έχεις web client μtorrent για τα υπόλοιπα (δεν έχεις πρόσβαση στον ίδιο τον server).

Βέβαια ο καθένας σου πουλάει ότι θέλει στην τιμή που θέλει και εσύ ψάχνεις να βρεις αυτό που θες ;)

Καλημέρα, παιδιά! Μήπως έχει κανείς πρόσκληση για το hd-torrents.org? Είμαι έμπειρος χρήστης του torrentleech και του demonoid εδώ και χρόνια. Ευχαριστώ :)

t h e _ b l a d e w i e l d e r @ y a h o o . g r

Καλημέρα, παιδιά! Μήπως έχει κανείς πρόσκληση για το hd-torrents.org? Είμαι έμπειρος χρήστης του torrentleech και του demonoid εδώ και χρόνια. Ευχαριστώ :)

t h e _ b l a d e w i e l d e r @ y a h o o . g r
Μπορουμε να εχουμε καποια screenshots ?

@soulis στειλε μου πμ με το email σου για μουσικό τρακερ. Δεν είναι ο what αλλά είναι με seed bonus και καταρχήν θα σε καλύψει.
Ελπίζω εσύ τουλάχιστον να τον χρησιμοποιήσεις

Status
Not open for further replies.