Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
μπορεις να στειλεις και μενα για το racing-underground (γιατι ομως δε δουλευει η σελιδα?)

ανταλλαζω demonoid , blogthea και blue-white gt invites για torrentleech.org | thegt.net | hd-bits.ro ή αλλο tracker με καλες hd Movies

όχι ανταλλαγές είπαμε

Το έχω γράψει ξεκάθαρα στην πρώτη σελίδα του νήματος την οποία θα έπρεπε να έχουν διαβάσει οι ενδιαφερόμενοι.

Από εδώ και πέρα, όποιος γράφει εδώ για ανταλλαγές προσκλήσεων θα λαμβάνει warning.

μπορεις να στειλεις και μενα για το racing-underground (γιατι ομως δε δουλευει η σελιδα?)

ανταλλαζω demonoid , blogthea και blue-white gt invites για torrentleech.org | thegt.net | hd-bits.ro ή αλλο tracker με καλες hd Movies

Σου εστειλα και εσενα για racing-underground. -bye-

καμμια προσκληση και σε εμενα ρε παιδια αν περισσευει για κανα site με hd υλικο.ειμαι ηδη γραμμενος στο greek tracker,αλλα οπως ειπε και ο k.m. παραπανω,δεν εχει ακομα πολυ hd υλικο και δυστυχως ουτε πολλους seeders ακομα(στα hd, γιατι σε ολα τα αλλα ειναι πολυ καλο,μην παρεξηγηθω κιολας!)
Ευχαριστω-bye-

απλα ζητιανευουμε δηλαδη???? ωραιο αυτο εγω παντως οποιος μου χαρισει ινβαιτ δεν ειμαι αχαριστος να μην του το ανταποδωσω.

steve025 και darkie γράψτε τα mail σας αν θέλετε πρόσκληση απο το hdbits.
Φιλικά
Γιάννης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Έτοιμος

Invite successful!

A confirmation email has been sent to the address you specified (stelliospap παπακι yahoo.gr). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days.

:2thumb22sup:
-bye-

Re: Απάντηση: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨ

steve025 και darkie γράψτε τα mail σας αν θέλετε πρόσκληση απο το hdbits.
Φιλικά
Γιάννης

Γιάννη μήπως περισεύει καμιά πρόσκληση και για μένα;;;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ

Γιάννη μήπως περισεύει καμιά πρόσκληση και για μένα;;;;;

Το mail σου;

Παιδιά πήρα τα mail σας αλλά το hdbits βγάζει:
Disabled until idiots stop selling invites

Μόλις τις ξανανείξουν θα σας στείλω.
Φιλικά
Γιάννης

Re: Απάντηση: Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨ

Παιδιά πήρα τα mail σας αλλά το hdbits βγάζει:
Disabled until idiots stop selling invites

Μόλις τις ξανανείξουν θα σας στείλω.
Φιλικά
Γιάννης

Εδώ και μήνες. Το μαγαζί έκλεισε.

Σε λίγο θα αρχίσουν να πουλάνε στο ebay υπάρχοντα accounts :)

Δηλάδη δεν παίζει να γραφτούμε σε κανένα ξένο site με HD content;

:bigcry:

Mήπως υπάρχει κάποια πρόσκληση για το bit-hdtv ?

Καλός tracker για hd και με ανοιχτές εγγραφές είναι και ο hdme.eu

Status
Not open for further replies.