Invitations (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ)

Status
Not open for further replies.
Φιλε να σου κανω μια ερωτησουλα απλα...

Εισαι ηδη σε κανεναν tracker με HD υλικο και θελεις να μπεις και σε αλλον?

Η ζητας invite για πρωτη φορα?
αν εχεις στειλε!

αν εχεις στειλε!

Τι να στειλω ρε φιλε...

Στο Racing Underground που ζητουσες απεγνωσμενα invite και τελικα σου εστειλα, κοιτα τα κατορθωματα σου.

Downloaded-------2.89 GB
Uploaded -------191.88 MB

Δε μου αρεσει να κανω τον αστυνομικο, αλλα σου εστειλα ενα ευγενικο μηνυμα που σου ζητουσα να προσεχεις το ratio σου και μου ειπες ΟΚ μπλα μπλα μπλα.
Μαλιστα σου ειπα οτι αν δεν ξερεις τι ακριβως να κανεις πες μου να σε βοηθησω.

Μετα απο 15 μερες δεν εχεις κανει τιποτα απολυτως και ζητας και αλλο invite.

Απλα να ξερεις οτι αν δεν καταφερες να φτιαξεις Ratio στο Racing Underground που ειναι αστειος tracker, σε HD Tracker δεν εχεις καμια ελπιδα. :grandpa:

Σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις, αλλα ημουν υποχρεωμενος να ενημερωσω τους υπολοιπους γιατι οι περισσοτεροι trackers μεσα στους κανονες λειτουργιας τους, λενε οτι τιμωρουνται και αυτοι που προσκαλουν καποιον κακο χρηστη.
Και εσυ ειτε απο αγνοια ειτα απο αδιαφορια εισαι κακος χρηστης. -bye-

Του είχα στείλει εγώ για bit-hdtv και είδα τα κατορθώματα του. DL: 16.63GB / UP: 47.03 MB :bang:

Πριν γραψω το μηνυμα που τον εξεθετα, αισθανομουνα πολυ κακος.

Μετα απο αυτο που ειδα οτι εγραψες εσυ, απλα αισθανομαι οτι εκανα το σωστο.

Μερικοι δε σεβονται τιποτα. Ουτε αυτον που εστειλε το invite ουτε τους υπολοιπους χρηστες που seed-αρουν μερα νυκτα.

Ετσι ειχαμε και ενα αλλο παιδακι που μας ελεγε ολο χαρα οτι βρηκε τροπο να κλεβει τους trackers και οταν ειπα δεν αξιζει invite για αυτο το λογο, αρχισε να βριζει απο πανω. :rifle:

Του είχα στείλει εγώ για bit-hdtv και είδα τα κατορθώματα του. DL: 16.63GB / UP: 47.03 MB :bang:

αφου ρε δεν προλαβα να ανεβασω ουτε 4 μερες δεν ειμαι γραμμενος...

οσο για τον αλλον τρακερ με χρεωνε traffic για φακελο που δεν κατεβασα, γι'αυτο και ειναι ετσι το ratio...

Νομιζω πως υπαρχουν και σημαντικοτερα πραγματα απο το να ασχολεισαι με τα ratio ..-bye-

Αν υπαρχει αλλος τροπος να το αναβασεις εκτος απο να κλεψεις με τους συνηθεις τροπους πειτε το και σε μας να το ξερουμε!

Last edited:
1. Κατεβάζεις free torrents (αν υπάρχουν free) με λίγους seeders και πολλούς leechers
2. Παίρνεις seedbox και κάνεις το 1.

σε 3 ωρες θα ειμαι οκ στον racing αλλα στον αλλον την πατησα... νομιζα πως ηταν σαν τους αλλους που στα πρωτα τορρεντ δεν σου μετραει το ρατιο...:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry: τωρα πρεπει να κανω upload καινουργιο φακελο.

Last edited:
Tracker statistics
Uploaded torrents 0
Connectable Connectable

Uploaded 4.72 GB
Downloaded 2.91 GB

Tracker statistics
Uploaded torrents 0
Connectable Connectable

Uploaded 4.72 GB
Downloaded 2.91 GB

Εμενα κατι δε μου αρεσει βεβαια..........

αλλα καλη συνεχεια να εχεις στους trackers.

θελει και κανεις αλλος εκτος απο τον φιλο παραπανω?
Εχω και αλλα invite

Αν μπορείς να στείλεις και σε εμένα, όπως επίσης αν έχει κάποιος φίλος για hdbits. Ευχαριστώ πολύ :)

Status
Not open for further replies.