Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Και κάτι ενθαρρυντικό https://www.gazzetta.gr/plus/koinwn...ia-me-arithmoys?amp&__twitter_impression=true

Πόσοι πραγματικά έφυγαν από την Αθήνα: Η αλήθεια με αριθμούς

Gazzetta team

Οι αριθμοί δείχνουν οτι οι περισσότεροι συμμορφώθηκαν με τις συστάσεις της Πολιτείας να μην ταξιδέψουν στην επαρχία.

Χθες μετά από ρεπορτάζ πολλών*ΜΜΕ, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως υπήρξε μαζική έξοδος των Αθηναίων προς την επαρχία, προκειμένου να περάσουν εκεί τον περιορισμό των μετακινήσεων λόγω του*κορονοϊού.

Ωστόσο τα στοιχεία της τροχαίας, όχι απλά δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, αλλά δείχνουν οτι συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μία σημαντική μείωση.

Ας δούμε όμως τους αριθμούς αναλυτικά για να καταλάβουμε σε τί μέγεθος ήταν αυτή...

Χθες λοιπόν, Παρασκευή από τα δύο διόδια έξω από την Αθήνα πέρασαν συνολικά*27.270 οχήματα.

Από αυτά τα*14.070 διήλθαν από την Αθηνών-Κορίνθου και τα*13.200 από την Αθηνών-Λαμίας,*σχηματίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις ουρές.

Ωστόσο*είχε επισημανθεί οτι αυτές ήταν*λόγω των φορτηγών, αλλά και από το γεγονός οτι αρκετοί πλήρωναν είτε με*κάρτα, είτε στον*κερματοδέκτη.

Την μείωση θα την εντοπίσει κανείς, κοιτώντας τι είχε συμβεί πριν μία εβδομάδα. Τότε λοιπόν συνολικά από τα δύο διόδια είχαν περάσει*35.202 οχήματα. Δηλαδή τώρα έφυγαν*7.932 λιγότερα.

Προς*Κόρινθο*είχαν πάει*16.026*(1.956*περισσότερα σε σχέση με χθες) και προς*Λαμία 16.026*(1.956 περισσότερα σε σχέση με χθες).*

Βέβαια, η παράθεση των παραπάνω στοιχείων δεν σημαίνει οτι δεν υπήρξαν κάποιοι που όντως έφυγαν στην επαρχία.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Να πάνε που; Όλα κλειστά ειναι.
Για μπάνιο; Στα εξοχικά τους;
Το καλοκαίρι που χρειάστηκα εκαβ με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν μόνο δύο οχήματα . Δεν το σκέφτονται ότι η Χαλκιδική δεν έχει ιατρικές υποδομές και το Πολυγύρου είναι μόνο για τα προσχήματα στην περιοχή ;

Μα πανε οσοι δε σκεφτονται. Ψησιμο εξω, ζεμπεκιες κτλ

Re: Απάντηση: Ιοί

Ποιοι στον κόρακα πηγαίνουν κρουαζιέρα τέτοια εποχή.
Και με ιταλικό κρουαζιεροπλοιο.

Εδώ πήγαν στην Κωνσταντινούπολη για διαλογισμό!

Τι ψάχνεις να βρεις...

.
αν ψαχνετε για μασκες το φαρμακειο εδω στο Χολαργο φερνει συνεχεια
εχει τις υφασματινες 5 ευρω
και τωρα θα φερει κατι πιο εξελιγμενες στα 9 ευρω

προσωπικα εγω δεν εχω παρει

αν θελει καποιος ασ μου στειλει pm για να μην κανουμε και διαφημιση

Παιδια ο Μανος ειναι καλα?

Όλοι αυτό αναρωτιομαστε.

Ελπίζω να είναι καλά το παλληκάρι εκτός και αν ξέμεινε κι αυτός από pc..

Τελευταία φορά μπήκε σήμερα το πρωί, οπότε ας μην βιαζόμαστε να ανησυχήσουμε.

Μάνο γύρνα δεν θα σε ξανατρολλάρω!

Μάνο γυρνα, δεν έχω ποιον να τρολαρω!

Μάνο γύρνα πίσω, εντοπίστηκαν αρειανές γκόμενες 1.85cm απο το Curiosity!!

Ανοίξτε το νήμα με τις ηθοποιούς που τον συγκινούν ως γκόμενες για δόλωμα.
Αν δεν μπει στο τέταρτο, έχουμε θέμα.
Ελπιζω να εχει παει Ταιβαν :ernaehrung004:

Μπορεί να του 'έπεσε' το ίντερνετ ωρέ:flipout:

Buona sera -bye- ......

Μενουμε σπιτι :proud: .......

giphy.gif

Όχι Ιταλικά ρε Μάνο!
Όχι Ιταλικά!
:flipout:

Ε τι να κάνω, ζορίζομαι να μην τρολάρω, δεν το καταφέρνω πάντα!

Τι πίνεις τις μεταμεσονύχτιες ώρες ήθελα να ηξερα :flipout:

Εγώ 5 6 εσπρεσάκια πίνω την ημέρα, μου έστειλε το αψέντι ο Chriss και τα κάνω Irish...

Μπορεί να ήταν στο κρουαζιερόπλοιο που ήρθε από Ιταλία...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

.
αν ψαχνετε για μασκες το φαρμακειο εδω στο Χολαργο φερνει συνεχεια
εχει τις υφασματινες 5 ευρω
και τωρα θα φερει κατι πιο εξελιγμενες στα 9 ευρω

προσωπικα εγω δεν εχω παρει

αν θελει καποιος ασ μου στειλει pm για να μην κανουμε και διαφημιση

Μακαρι να εμενες καπου κοντα μου .... γιατι υπαρχει Φαρμακειο που ΔΕΝ γνωρισε ελλεψη απο μασκες ... ΟΥΤΕ μιση μερα.
Φυσικα, δεν το αποκαλυπτω (αν και ο Νικολαιδης ... ο πανταχου παρων και τα παντα πληρων :nounder: ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ποιο ειναι :flute:)

Mask 01.jpg

Mask 02.jpg

Eιναι (λεει η φαρμακοποιος) απο ενεργο ανθρακα ... και κραταει 15 μερες (δηλαδη αλλες 9, για μενα).
Την εχω χρησιμοποιησει ουτε δεκα φορες (για διαρκεια απο 2 λεπτα μεχρι 15 λεπτα).
Σου δημιουργει ενα συναισθημα καταδυσης (!!!!) και .... αναδυσης (!!!!).
Ακους συνεχεια την αναπνοη σου (με μια περιεργη χροια ηχου).

Spooky feeling :blink: ....

(Koστος : 11 ευρω ..... ειναι λιγο Αντουανετα στις τιμες, η φαρμακοποιος "μου" :rolleyes:)

.

βρε αυτη ειναι Ηι-end
και με αποσπωμενo παραθυρακι εξαερισμου βλεπω
και με αισθητηρα cancellation noise

Όταν με το καλό βγούμε από αυτή την περιπέτεια και έρθει η ώρα, θα ήθελα για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Τσιόδρα. RESPECT γιατρέ.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει μήλον της έριδος για τον πολιτικό κόσμο όταν πρώτα ο Θεός τελειώσει αυτή η δοκιμασία.

Status
Not open for further replies.