Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Περι μασκων

Χθες εφερε ενα φαρμακειο καποιες επαναχρησιμοποιουμενες με κοστος 5 ευρω την μια μασκα.

Οι ενδεδειγμενες μασκες ιδανικα για την κατασταση ειναι (εκτος απο ολοσωμη φορμα δυτη ) οι FFP2 και FFP3.

Αν τις βρειτε προτιμηστε αυτες.

Ούτε οινόπνευμα, ούτε γάντια.

Γάντια βλέπω κάθε μέρα.
Μάσκες δεν βρίσκω,παρά κάτι χάρτινες που είναι για γέλια και φυσικά δεν κανουν

Απάντηση: Re: Ιοί

Λέει ο Άδωνις ότι ''(στα super market) τις πρωϊνές ώρες δεν δικαιολογείται να μην βρεις αντισηπτικό. Υπάρχει και πλαφόν για 3 τεμάχια ανά πελάτη. Έχει αυξηθεί η εγχώρια και έχουν υπάρξει και εισαγωγές''.

Έχει δει κανένας σας αντισηπτικό εδώ και μέρες; Εγώ όχι, σε τρεις μεγάλες αλυσίδες.
Τίποτα δεν υπάρχει και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα σε διάφορα σούπερ μάρκετ ( ακόμα και σε μικρά) ψάχνοντας.
Ούτε μασκες αφού σε 5-6 φαρμακεία που ρώτησα δεν είχαν.
Όλες αυτές τις μέρες έχω βρει μόνο τέσσερις μάσκες και χθες ήταν οι δύο τελευταίες.
Οι προμηθευτές δεν έχουν να παραδώσουν και δυστυχώς κάποιοι συμπολίτες φέρθηκαν για μια ακόμη φορά απαράδεκτα χωρίς να υπολογίζουν τους άλλους.
Μάσκες θα μπορούσα να φέρω από έξω σε τρεις μέρες αλλά τα λεφτά που ζητάνε ακόμα και από την Κίνα δεν τους τα δίνω.
Κάθομαι σπίτι και κρατώ τις δύο που έχω για την ώρα που θα ξαναπάω στο σούπερ μάρκετ.

Ποιά επάρκεια, ό'τι θέλουν λένε. Κοντεύει εβδομάδα που δεν υπάρχει οινόπνευμα στην Αθήνα ούτε για δείγμα.
Όσο για την αισχροκέρδεια που δήθεν ελέγχουν. κάτι λεπτά κόστιζαν οι μάσκες που τώρα έχουν 2-3 ευρώ. Η χλωρίνη, 1,60 πριν τον Ιό, 1.88 τώρα, στο ίδιο σούπερ μάρκετ. Τσιμπολογούν όπου μπορούν όσοι μπορούν, ελεύθερη αγορά θα μου πεις... δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, ειδικά αν κάτι είναι σε έλλειψη.

Πήρα αυτά με μεγάλη δυσκολία από δουλειά όντως μάσκες δεν υπάρχουν πουθενά εκτός από κάτι μιας χρήσης που μπορεί να πετύχεις κανα φαρμακείο αν είσαι πολύ τυχερός
Γάντια υπάρχουν
ed32e849b4daf474aa56822035028957.jpg

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πως να απολυμαίνετε εύκολα και σωστά τις μάσκες ώστε να τις ξαναχρησιμοποιείτε:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εγώ μόλις κατέβασα τον σκύλο στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, όπως πάντα. Τόσο κόσμο δεν θυμάμαι πότε έχω δει, ακόμα και τα ΣΚ. Όλοι έλιωναν στους καναπέδες τόσα χρόνια και τώρα τους έπιασε η κάψα.... ευτυχώς που είναι τεράστια η έκταση. Παλιότερα συναντούσες σκουπιδάκια που πετούσαν οι ανεγκέφαλοι, τώρα συναντάς και μάσκες - γάντια.

Παντως μεγάλη βοήθεια το φορτίο που ήλθε από την Κίνα. Τέρμα τα iphone, Huawei από εδώ και στο εξής!

Έχει προηγηθεί η φυγάδευση χιλιάδων Κινέζων πολιτών και αξιωματούχων από Αλβανία και Λιβύη από το ΠΝ και προς τιμήν τους δεν το ξεχνούν.

Εδώ στα Γιάννενα, γάντια έχει παντού, σε όλα τα S/M

Στείλε γάντια και μπουγάτσα από Select και στέλνω αντισηπτικό :flipout:. Βρήκε δυο παλέτες το πρωί η σύζυγος στο μεγάλο SM του Σκλαβενίτη στο Σχιστό ΠΕΙΡΑΙΑ και πήρε 3 τεμάχια των 750ml Detol που δικαιούνταν

Αν είναι δυνατόν!! Δεν πάνε καλά μερικοί!!!

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Μητροπολίτη Κυθήρων να ανοίξει κανονικά τις εκκλησίες παρά τα κυβερνητικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Σε δήλωσή του στο protothema o δήμαρχος Κυθήρων, Στράτος Χαρχαλάκης ανέφερε πως ο Μητροπολίτης «παραβαίνει πλήρως τις εντολές της κυβέρνησης σε ότι αφορά τις συνάξεις στις εκκλησίες και τις ιεροπραξίες και αυτή τη στιγμή είναι στην αστυνομία. Έγιναν αναφορές και κινήθηκαν οι διαδικασίες. Έχει συνταχθεί δικογραφία και έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας».

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Πως να απολυμαίνετε εύκολα και σωστά τις μάσκες ώστε να τις ξαναχρησιμοποιείτε:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πραγματικά ενδιαφέρον και ιδιαιτέρως οικονομικό σε σχέση με τις τιμές των μασκών τώρα.
Δεν ξέρω όμως, αν αναφέρεται σε όλους τους τύπους μασκών.

Παλιότερα συναντούσες σκουπιδάκια που πετούσαν οι ανεγκέφαλοι, τώρα συναντάς και μάσκες - γάντια.

Άκρως επικίνδυνο...σαν να βρίσκεις σύριγγα μετά από χρήση. Τραγικό...

Έχει προηγηθεί η φυγάδευση χιλιάδων Κινέζων πολιτών και αξιωματούχων από Αλβανία και Λιβύη από το ΠΝ και προς τιμήν τους δεν το ξεχνούν.

Δεν το είχα ξανακούσει αυτό.

μεγάλο SM του Σκλαβενίτη στο Σχιστό ΠΕΙΡΑΙΑ

Στους μεγάλους είχε στοκάρισμα σήμερα. Στο Σχιστό βρήκε ο θείος μου, εγώ βρήκα στον Ρέντη - Village και ένας συνάδελφος στην Καλλιθέα - Isola.
Πιθανώς τώρα 2μμ δεν πρέπει να υπάρχει δείγμα, τέτοιοι που υπάρχουν...

Θα βουλιαξει η Χαλκιδικη σημερα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Να πάνε που; Όλα κλειστά ειναι.
Για μπάνιο; Στα εξοχικά τους;
Το καλοκαίρι που χρειάστηκα εκαβ με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν μόνο δύο οχήματα . Δεν το σκέφτονται ότι η Χαλκιδική δεν έχει ιατρικές υποδομές και το Πολυγύρου είναι μόνο για τα προσχήματα στην περιοχή ;

Status
Not open for further replies.