Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μήπως να ποστάρουμε και φωτογραφίες όσων αποδήμησαν εις Κύριον?
Κάπου χάνεται το μέτρο..
σβήστε το ποστ μου αν θεωρείτε ότι δεν πρέπει να διαβαστεί, η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πολύ αν θα πρέπει να το γράψω, ίσως δεν έπρεπε.
Δεν είναι θέμα του πρέπει ή όχι.
Οτι έγινε έγινε.Είμαι σίγουρος οτι η πρόθεσή σου ήταν καλή
Απλά να προσέχουμε και τον πανικό (εκτός του ιού) γιατί είναι κακός σύμμαχος σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
Ψυχραιμία και προσοχή χρειαζόμαστε.
εντιτ.Τώρα είδα το ποστ του ιάσονα.
Παιδιά.
Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου. Ναι, θέλω να μεταφέρουμε αλήθειες και να ενημερώνουμε τον κόσμο, όχι δε θέλω να αρχίσουμε όλοι μαζί τα χάπια μ'αυτά που βλέπουμε. Η κατάσταση αυτή θα συρθεί για καιρό, ίσως και μήνες. Δε θα τη βγάλουμε καθαρή αν κάθε μας ανάσα είναι και τρόμος.
Από δω και στο εξής θα σβήνω ποστ που θεωρώ ότι προσφέρουν μόνο στον πανικό και όχι στην καλύτερη προετοιμασία μας. Μην παρεξηγειθείτε αν είναι δικό σας, σκεφτείτε λίγο παραπάνω, και αν επιμένετε ότι έκανα λάθος, στείλτε μου ένα πμ να το συζητήσουμε.
Θα μου φέρει ο στρατός τυριά; Φέτα ας πούμε; Τριμμένο τυρί η κεφάλι; Τυρί του τοστ; (ο μικρός τρώει κάθε μέρα κ του αρέσει, άντε πες σε ένα 3χρονο τι μπορεί να τρώει και τι όχι). Δεν κρατάνε πάνω από 10-15 μέρες αυτά (όσο η θερμοκρασία είναι όσο τώρα).
Δεν γίνονται αυτά. Μπορεί να ελεγχθεί με ολική απαγόρευση μεν αλλά με ανοιχτά σούπερ μάρκετ.
Καλά, το τι κάνει ο ιός στο ανοσοποιητικό του ενήλικου ατόμου σας το είπα καιρό τώρα. Cytokine storm. Δεν είναι κάτι νέο.
Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει αναλυτικότατα και κατατοπιστικά, από την Αμερικανική Κοινότητα Μικροβιολογίας.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3294426/
Το οτι μπηκαν 2 ακτινογραφίες, που παρόμοιες τους, υπάρχουν πολλές στους διάφορους ιατρικούς και παραϊατρικούς ιστότοπους, πάλι δεν λέει κάτι.
Η γνώμη γιά τους 55 και άνω, οκ δεν είναι τεκμηριωμένη αλλά μας δίνει τι αίσθηση κυκλοφορεί στα νοσοκομεία και με τι ψυχολογία εργάζονται οι υγειονομικοί.
Εγώ πάλι αυτά τα υπερβολικά άρθρα ή μυνηματα όταν δεν τα προσπερνώ γρήγορα, με κάνουν να ψιλό βαριέμαι.
Η εδώ τα διαβάζω ή στο fb δεν μου κάνουν κάτι και φυσικά δεν νομίζω πως όποιος έχει στοιχειώδει εικόνα και επίγνωση της κατάστασης μπορεί να επηρεαστεί από υπερβολές.
Για αυτό πιστεύω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος συντονιστής να ξοδέψει την ώρα του διαγράφοντας μηνύματα που κάποιος συγκεντρωμενος αναγνώστης έτσι και αλλιώς παραμεριζει αυτόματα από το οπτικό του πεδίο.
Άστο Νίκο.Περιγράφεις ακριβώς το πρόβλημα μας, έυγε!Το να το παίζουμε υπεράνω και να σνομπάρουμε μηνύματα που έχουν να μας πουν πολλά.Ακριβώς ότι κάνεις εσύ πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιες ώρες!
Άστο Νίκο.
Δεν καταλαβες ούτε τις τελείες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.