Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Εντάξει, η Γερμανία εχει το πιο οργανωμένο και πλήρες υγειονομικο σύστημα στην Ευρωπη αλλα αυτό που συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικα και άλλες χωρες εχουν κατεβάσει ρολά καπως με αγριεύει.
Με εξαίρεση το κλείσιμο των σχολείων όλα τα υπόλοιπα από μικρα μαγαζιά ως μεγαλα εργοστάσια και βιομηχανίες λειτουργούν κανονικά.
Συγγενείς μου που μενουν εκει αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αφου με το κλείσιμο των σχολείων πλεον δεν μπορούν να αφήσουν το παιδι τους στον νηπιακο σταθμο και αναγκάζονται να δηλώνουν άρρωστοι εναλλάξ για να προσέχουν το παιδι.

Εγώ τώρα αύριο μπορώ να πάω στην εργασία μου ή θα πρέπει από τώρα να επικοινωνήσω για την έγγραφη επιβεβαίωση;

Απάντηση: Re: Ιοί

Το κακό είναι ο τριπλασιασμός τω κρουσμάτων σε σχέση με χτες. Όχι καλό.
Νομιζω Νίκο πως αυτός είναι ο λόγος που πάρθηκε τελικά αυτή η απόφαση.
Απότομη άνοδο των κρουσμάτων που όλοι παραδέχονται ότι είναι πολύ παραπάνω και διπλασιασμός των διασωληνωμένων.
Είμαι αρκετά σίγουρος πως η κατάσταση τις επόμενες μέρες θα γίνει πιο δραματική καθώς αρκετά πράγματα που δεν φαίνονται σήμερα θα ρθουν μπροστά μας τις επόμενες δέκα μέρες.
Δυστυχώς αρκετοί συμπολίτες μας αλλά και κάποια άλλοι παράγοντες δεν συνετιστηκαν σύντομα ώστε να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο

Πολύ καλό το μέτρο θέλει βέβαια και επιπλέον υποστήριξη. Κανονικά θα έπρεπε να κλείσουν όλες οι εταιρεία ατομικές η μη που δεν σχετίζονται με τις 3 κατηγορίες αναγκης που παραμένουν ανοικτές. Όλες!
Θα πρέπει να περιοριστεί αισθητά η κίνηση και το πλήθος που κινούνται με μμμ.. Αυστηρός έλεγχος όχι πάνω από 10 άτομα ανα βαγόνι πχ..
Να υπάρχει πλαφόν μετακινήσεων ανα μέρα. Σε πρώτη φάση και βλέπουμε

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Αν μπειτε σε κοινωνικα μεσα θα φριξετε.

Ταξικο μετρο. Οι πλουσιοι θα πληρωνουν τα προστιμα και θα κυκλοφορουν ελευθερα.
Μας περασαν την χουντα με την προβια της εθνικης ασφαλειας.

Και αλλα ομορφα.

Re: Απάντηση: Ιοί

Και αλλα ομορφα.

Το εχουμε ξαναπει :

Στατιστικα ειναι βεβαιο οτι παντα θα υπαρχουν ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το θεμα ειναι να τους αφησουμε στον μικροκοσμο τους και να επικεντρωθουμε στον κανονικο κοσμο.

Και αλλα ομορφα.

Έχω συγχιστεί σε διπλανό forum που ο άλλος ΑΠΑΙΤΕΙ από την κυβέρνηση να αιτιολογήσει την απαγόρευση. Θεωρεί πως επειδή αριθμητικά είμαστε πολύ καλύτερα της Ιταλίας είμαστε και ΟΚ.

Διπλασιασμός των διασωληνώσεων.

Για εμενα αυτο εινα το ανησυχητικο. Γιατι σιγουρα θα αυξησει τους θανατους.

Οτι θα αυξηθουν δραματικα τα κρουσματα ειναι βεβαιο απλα ειχα μια ελπιδα οτι θα νοσησουμε πιο ....ηπια.

Μακαρι να τους βγει.

υγ

Οσο εχουμε ιντερνετ και χρηματα για σουπερ μαρκετ και ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ θα αντεχουμε.

Λογικο να πεσει, υπομονη αυριο το χρειαζεστε οχι τωρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Not open for further replies.