Το gov.gr έπεσε ήδη. Μεγάλες στιγμές.
Η μεγάλη στιγμή είναι το ότι άνοιξε. Το ότι θα έπεφτε, σε φάση beta testing, και στις παρούσες εξωφρενικές συνθήκες εγκλεισμού, ήταν αναμενόμενο.
Τεράστιο βήμα, σε κάθε περίπτωση.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το gov.gr έπεσε ήδη. Μεγάλες στιγμές.
Έχω συγχιστεί σε διπλανό forum που ο άλλος ΑΠΑΙΤΕΙ από την κυβέρνηση να αιτιολογήσει την απαγόρευση. Θεωρεί πως επειδή αριθμητικά είμαστε πολύ καλύτερα της Ιταλίας είμαστε και ΟΚ.
Η μεγάλη στιγμή είναι το ότι άνοιξε. Το ότι θα έπεφτε, σε φάση beta testing, και στις παρούσες εξωφρενικές συνθήκες εγκλεισμού, ήταν αναμενόμενο.
Έχει γεμίσει το timeline μου στο Facebook με δήθεν εναλλακτικά σκεπτόμενα δίποδα που συγκρίνουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας με το 1967. Μάλλον βγήκε οδηγία προς χρήσιμους ηλίθιους από τα γνωστά υπόγεια. Δε γράφω παραπάνω γιατί θα πρέπει να αυτομπαναριστώ.
Ακριβώς.Δηλαδή για αύριο το πρωί την ώρα που θα μπω στ αυτοκίνητο θα στείλω μήνυμα στο 13033 γράφοντας πηγαίνω στην εργασία μου από Περιστέρι στο Ίλιον από 7 πρωί έως 4 απόγευμα;
Δηλαδή για αύριο το πρωί την ώρα που θα μπω στ αυτοκίνητο θα στείλω μήνυμα στο 13033 γράφοντας πηγαίνω στην εργασία μου από Περιστέρι στο Ίλιον από 7 πρωί έως 4 απόγευμα;
Αν μπειτε σε κοινωνικα μεσα θα φριξετε.
Ταξικο μετρο. Οι πλουσιοι θα πληρωνουν τα προστιμα και θα κυκλοφορουν ελευθερα.
Μας περασαν την χουντα με την προβια της εθνικης ασφαλειας.
Και αλλα ομορφα.
Έχει γεμίσει το timeline μου στο Facebook με δήθεν εναλλακτικά σκεπτόμενα δίποδα που συγκρίνουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας με το 1967. Μάλλον βγήκε οδηγία προς χρήσιμους ηλίθιους από τα γνωστά υπόγεια. Δε γράφω παραπάνω γιατί θα πρέπει να αυτομπαναριστώ.
Πέστου να βγει ελεύθερα! Να αγνοήσει την απαγόρευση.
Θα φάει τα 150 ευρώπουλα πρόστιμο και θα στανιάρει.![]()
Αν μπειτε σε κοινωνικα μεσα θα φριξετε.
Ταξικο μετρο. Οι πλουσιοι θα πληρωνουν τα προστιμα και θα κυκλοφορουν ελευθερα.
Μας περασαν την χουντα με την προβια της εθνικης ασφαλειας.
Και αλλα ομορφα.
Εγώ πάντως είμαι 38 ετών και πάλι δεν καταλαβαίνω μερικά όντα (για να το γράψω ευγενικά). Αυτή τη στιγμή με όλη την πληροφόρηση που έχουμε στην Ιταλία, Ισπανία κτλ γίνεται της "Πόπης". Στην Ελλάδα αριθμητικά είμαστε ΟΚ. Είτε είναι 100% σωστά τα νούμερα, είτε υπάρχουν και τα ποσοστιαία κρυφά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σαν τους γείτονες. ΓΙΑΤΙ να γίνουμε σαν και αυτούς ντε και καλά; Δε θα είναι ωραίο μετά από 3-4 μήνες να λένε "κοίτα οι Έλληνες πως τα κατάφεραν;"
Και για να γίνω ο κακός της υπόθεσης. Κάποιοι μιλάνε για δικτατορίες κτλ. Συμφωνώ πως ο "Κούλης" είναι ένα κράμα Αδόλφου, Στάλιν, Πολ Ποτ και Ιντί Αμίν Νταντά. Μαζί σας αδέρφια. Γιατί λοιπόν δεν κάθεστε "στα αυγά" σας μέχρι να περάσει η μπόρα και μετά να βγούμε στους δρόμους κ@υλωμένοι από την κλεισούρα και να ζήσουμε μία νέα 17Ν 1973;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.