Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Το gov.gr έπεσε ήδη. Μεγάλες στιγμές.

Η μεγάλη στιγμή είναι το ότι άνοιξε. Το ότι θα έπεφτε, σε φάση beta testing, και στις παρούσες εξωφρενικές συνθήκες εγκλεισμού, ήταν αναμενόμενο.

Τεράστιο βήμα, σε κάθε περίπτωση.

Re: Απάντηση: Ιοί

Έχω συγχιστεί σε διπλανό forum που ο άλλος ΑΠΑΙΤΕΙ από την κυβέρνηση να αιτιολογήσει την απαγόρευση. Θεωρεί πως επειδή αριθμητικά είμαστε πολύ καλύτερα της Ιταλίας είμαστε και ΟΚ.

Πέστου να βγει ελεύθερα! Να αγνοήσει την απαγόρευση.

Θα φάει τα 150 ευρώπουλα πρόστιμο και θα στανιάρει. :flipout:

Θα πέσει γέλιο τελικά στην δουλειά.
Θα πρέπει να μου δώσουν χαρτί με ωράριο

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Δηλαδή για αύριο το πρωί την ώρα που θα μπω στ αυτοκίνητο θα στείλω μήνυμα στο 13033 γράφοντας πηγαίνω στην εργασία μου από Περιστέρι στο Ίλιον από 7 πρωί έως 4 απόγευμα;

Η μεγάλη στιγμή είναι το ότι άνοιξε. Το ότι θα έπεφτε, σε φάση beta testing, και στις παρούσες εξωφρενικές συνθήκες εγκλεισμού, ήταν αναμενόμενο.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΤΑΤΟ.

Περιηγήθηκα χτες στο gov.gr και είναι πραγματικά σπουδαίο.

Θα κάνει τη ζωή μας εξαιρετικά πιο εύκολη.

Το είπαν και το έκαναν όπως στις πιο προχωρημένες χώρες.

Θυμίζει σε μορφή το Βρετανικό

Έχει γεμίσει το timeline μου στο Facebook με δήθεν εναλλακτικά σκεπτόμενα δίποδα που συγκρίνουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας με το 1967. Μάλλον βγήκε οδηγία προς χρήσιμους ηλίθιους από τα γνωστά υπόγεια. Δε γράφω παραπάνω γιατί θα πρέπει να αυτομπαναριστώ.

Απάντηση: Re: Ιοί

Aπο το βράδυ θα λειτουργεί, λένε.

Το περιμέναμε ότι θα αυξηθούν το είχαν πει.

forma.gov.gr για την αίτηση να βγούμε έξω

Έχει γεμίσει το timeline μου στο Facebook με δήθεν εναλλακτικά σκεπτόμενα δίποδα που συγκρίνουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας με το 1967. Μάλλον βγήκε οδηγία προς χρήσιμους ηλίθιους από τα γνωστά υπόγεια. Δε γράφω παραπάνω γιατί θα πρέπει να αυτομπαναριστώ.

Καλά σας έλεγα να μην διορθώνετε όσους λέγανε ότι θα πιούνε χλωρίνη για να προστατευτούνε από τον κορονοϊό. :flipout:

Νάτοι τώρα πάλι με τις μπούρδες τους!

Δηλαδή για αύριο το πρωί την ώρα που θα μπω στ αυτοκίνητο θα στείλω μήνυμα στο 13033 γράφοντας πηγαίνω στην εργασία μου από Περιστέρι στο Ίλιον από 7 πρωί έως 4 απόγευμα;
Ακριβώς.

Απάντηση: Re: Ιοί

Μονο για την προσλευση. Για την αναχωρηση θα δωθει χαρτι απο τον εργοδοτη με το ωραριο.
Σε περιπτωση ελευθερου επαγγελματια θα γινεται με υπευθυνη δηλωση.

https://www.taxheaven.gr/news/47952...gia-thn-apagoreysh-ta-eggrafa-poy-apaitoyntai

Αν μπειτε σε κοινωνικα μεσα θα φριξετε.

Ταξικο μετρο. Οι πλουσιοι θα πληρωνουν τα προστιμα και θα κυκλοφορουν ελευθερα.
Μας περασαν την χουντα με την προβια της εθνικης ασφαλειας.

Και αλλα ομορφα.

Γιατί να φριξουμε;
Δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν και οι ανιατες περιπτώσεις;

Θα σου πω κάτι Ιάσονα, κατά παρέκλιση και δεν επανέρχομαι. Από τους πολλούς εκατοντάδες ανθρώπους που γνωρίζω και έχω επαφή,οι περισσότεροι πειθαρχούν αγόγγυστα, όπου και αν ανήκουν πολιτικά. Οι υπόλοιποι που το παίζουν καπεταναίοι ανήκουν επίσης παντού, αλλά έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Είναι πνευματικά ή/και κοινωνικά ηλίθιοι σε κάθε έκφανση του βίου τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Πέστου να βγει ελεύθερα! Να αγνοήσει την απαγόρευση.

Θα φάει τα 150 ευρώπουλα πρόστιμο και θα στανιάρει. :flipout:

Εγώ πάντως είμαι 38 ετών και πάλι δεν καταλαβαίνω μερικά όντα (για να το γράψω ευγενικά). Αυτή τη στιγμή με όλη την πληροφόρηση που έχουμε στην Ιταλία, Ισπανία κτλ γίνεται της "Πόπης". Στην Ελλάδα αριθμητικά είμαστε ΟΚ. Είτε είναι 100% σωστά τα νούμερα, είτε υπάρχουν και τα ποσοστιαία κρυφά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σαν τους γείτονες. ΓΙΑΤΙ να γίνουμε σαν και αυτούς ντε και καλά; Δε θα είναι ωραίο μετά από 3-4 μήνες να λένε "κοίτα οι Έλληνες πως τα κατάφεραν;"

Και για να γίνω ο κακός της υπόθεσης. Κάποιοι μιλάνε για δικτατορίες κτλ. Συμφωνώ πως ο "Κούλης" είναι ένα κράμα Αδόλφου, Στάλιν, Πολ Ποτ και Ιντί Αμίν Νταντά. Μαζί σας αδέρφια. Γιατί λοιπόν δεν κάθεστε "στα αυγά" σας μέχρι να περάσει η μπόρα και μετά να βγούμε στους δρόμους κ@υλωμένοι από την κλεισούρα και να ζήσουμε μία νέα 17Ν 1973;

Re: Απάντηση: Ιοί

Αν μπειτε σε κοινωνικα μεσα θα φριξετε.

Ταξικο μετρο. Οι πλουσιοι θα πληρωνουν τα προστιμα και θα κυκλοφορουν ελευθερα.
Μας περασαν την χουντα με την προβια της εθνικης ασφαλειας.

Και αλλα ομορφα.

Ποια χούντα βρε?

Επίσης οι πλούσιοι έχουν τα 150 αλλά εκτός από το πρόστιμο έχει ΚΑΙ αυτόφωρο ΚΑΙ ποινική δίωξη.

Άμα γουστάρουν ας μας γεμίσουν τα ταμεία και ας χορτάσουν αυτόφορα.

Όσο είναι στο αυτόφορο δεν θα κυκλοφορούν εξάλλου.

Εν τω μεταξύ μιας και ο κώλος μας καίγεται, μήπως ήρθε η ώρα να κάνουν τα apache μια πολύ χαμηλή διέλευση πάνω από τα σύνορα στον Έβρο με μερικές προειδοποιητικές βολές με τα πενηντάρια;; Μόνο αυτά τα μ@υνόσκυλα μας έλλειπαν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Εγώ πάντως είμαι 38 ετών και πάλι δεν καταλαβαίνω μερικά όντα (για να το γράψω ευγενικά). Αυτή τη στιγμή με όλη την πληροφόρηση που έχουμε στην Ιταλία, Ισπανία κτλ γίνεται της "Πόπης". Στην Ελλάδα αριθμητικά είμαστε ΟΚ. Είτε είναι 100% σωστά τα νούμερα, είτε υπάρχουν και τα ποσοστιαία κρυφά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σαν τους γείτονες. ΓΙΑΤΙ να γίνουμε σαν και αυτούς ντε και καλά; Δε θα είναι ωραίο μετά από 3-4 μήνες να λένε "κοίτα οι Έλληνες πως τα κατάφεραν;"

Και για να γίνω ο κακός της υπόθεσης. Κάποιοι μιλάνε για δικτατορίες κτλ. Συμφωνώ πως ο "Κούλης" είναι ένα κράμα Αδόλφου, Στάλιν, Πολ Ποτ και Ιντί Αμίν Νταντά. Μαζί σας αδέρφια. Γιατί λοιπόν δεν κάθεστε "στα αυγά" σας μέχρι να περάσει η μπόρα και μετά να βγούμε στους δρόμους κ@υλωμένοι από την κλεισούρα και να ζήσουμε μία νέα 17Ν 1973;

ΔΕΝ υπάρχει κάτι για να καταλάβεις σε αυτούς.

Η βλακεία δεν εξηγείται.

Το ''δύο άτομα ανά όχημα'' ποιες περιπτώσεις καλύπτει;;
Μπορώ ας πούμε, με ένα δρομολόγιο, να πάω την γυναίκα μου στη δουλειά και να πάω και super market;

Status
Not open for further replies.