Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
εστειλα στο 13033 το πρωι μηνυμα για να παω για ψωνια.
μου εδειξε οτι εφυγε αλλα απαντηση δεν πηρα.
εχω φραγη στα 5ψηφια στην cosmokarta.
περνω τηλεφωνο στην cosmote και στα πρωτα ηχογραφημενα μηνυματα που ακούγονται,
αναφερει οτι ανεξαιρετως εαν υπαρχει φραγη στα 5ψηφια,το συγκεκριμενο δεν εχει προβλημα.
εγω ομως απαντητικο δεν πηρα.γιατι?

Re: Απάντηση: Ιοί

Πάμε για μέχρι πενταετή φυλάκιση για αρχή μόνο για την παραβίαση των μέτρων συν 5.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο. Για παραδειγματισμό πιστεύω ότι λόγω και της εξωφρενικής συμπεριφοράς του πρέπει να εξαντληθεί η αυστηρότητα και να επιβληθεί πενταετής φυλάκιση συν οι ποινές για τις απρόκλητες φθορές και την αντισταση. Αυτά είναι δυνητικά εκτισιμα και θα πρέπει κανονικά να πάει μέσα στη μπουζού. Ένας μόνο από αυτούς που έφτυσε να κολλήσει τον ιό εάν ο δράστης ήταν θετικός, πηγαίνουμε στην δεκαετή κάθειρξη.
Τα ζώα δεν καταλαβαίνουν από λόγο, επομένως πρέπει να εφαρμόσουμε σε αυτά τις πλήρεις συνέπειες του νόμου τις οποίες είμαι βέβαιος ότι θα τις καταλάβουν πολύ καλά.

:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Σε μας Μυτιλήνη οι μεταναστες κανονικά έρχονται από παραλία

Μυτιληνη εισαι φιλε ;
Καλα κουραγια εκει περα. Τωρα που ειστε περιορισμενοι στα σπιτια κρατατε επαφες μεσω δικτυων μεταξυ σας γειτονες και φιλοι. Καραντινα αλλα οχι απομονωση. Οι καιροι ειναι πονηροι.
Ευχομαι ολα να πανε καλα στα ακριτικα νησια και να γιορτασουμε την 25 Μαρτη χωρις επιπλεον προβληματα.

Πες μας αν οι λαθρομεταναστες τριγυρνουν ελευθερα.

αναφερει οτι ανεξαιρετως εαν υπαρχει φραγη στα 5ψηφια,το συγκεκριμενο δεν εχει προβλημα.

Όταν λες πρωί, πόσο πρωί; Κι' εγώ περιμένω....

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

δεν είδες το αλλο το βοδι τον παπαδημουλη γυρισε απο το εξωτερικό και αντι να κάτσει σπίτι του το παχυδερμο πήρε σβαρνα τα σουπερ μαρκετ και ζαλωθηκε με 3 καροτσια μαζι με τον φυλακα/ παραδουλευτρα του που πληρώνουμε όλοι για να προλάβει μην αδειάσουν τα ράφια....

Ναι αλλα αυτος ειναι ανθρωπιστης και νοιαζεται για τον συνανθρωπο τοσο καταγγελοντας την χωρα του που φυλαει τον Εβρο...οποτε δικαιουται να γεμιζει καροτσια και να τα κουβαλαει με τον αστυφυλακα που πληρωνει ο φορολογουμενος. Τοσο ανθρωπιστης που ειναι να μη παρει το κωλοχαρτο του αλλου ;

Να τον χαιρονται αυτοι που τον ψηφησαν..

...

Αλήθεια γνωρίζει κάποιος αν ο κατασκευαστικος τομέας επιτρέπεται να λειτουργεί αυτό το διάστημα;

Ναι επιτρέπεται και μάλιστα έχει και αρκετή δουλειά ..

Εκεί που υπάρχει pause είναι σε project που δεν έχουν ξεκινήσει. ..

Oχι παιδιά δεν είναι ετσι! δυστυχως αν το χαλαω! το ότι είμαστε τελευταίοι στα τεστ δεν πρεπει να το αποσιωπούμε με το τσουβάλιασμα τι κι αν είσαι τι κι αν δεν είσαι κατσε σπίτι και τελος!

Το ότι δεν κάνουμε τεστ ειναι εξαιτίας της αδυναμίας του κρατικου συστήματος υγειας που κάποιοι , βλέπε Αδωνις, έκαναν τα παντα για να τον αποδυναμώσουν περισσότερο. Τώρα θα μοιράσουν 800 ευρώ δώρο πασχα , από το κομμένο εδω και χρόνια, και θα πρέπει να τους χειροκροτήσουμε κιόλας?

Η ουσιά της των τεστ είναι κρίσιμη για να δεις πως εξελίσεται η πανδημία (?) . Τι σόι πανδημία είναι αν δεν γνωρίζεις πως εξελίσεται?! εμεις το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πόσους νεκρούς χρεώνουμε στον ιο και πόσους έχουμε στις ΜΕΘ εξαιτίας του.

Εδω και βδομάδες κυκλοφορούν στην ελλαδα φορείς που δεν γνωρίζουν οτι είναι φορεις για να προφυλάξουν τον εαυτό τους και τους υπολοιπους κατι που σε συνδυασμό με τον φιλοτομαρισμο της φυλής μας κάνει το μειγμα εκρηκτικο!

Αφηστέ τα περι απαγόρευσης κυκλοφορίας! το χαρτί που συμπληρώνεις πρακτίκα σου δίνει δικαίωμα με τους 6 λόγους μετακίνησης να κυκλοφορείς σχεδόν ανεξέλεκτος όλη μερα.

Εγώ έχω από την δουλειά μου ελευθερο να κυκλοφορώ από 08:00 ως 20:00 καθε μέρα! αν είμαι ασυμπτωματικός φορέας ποιος θα με εμποδίσει να κολλήσω άλλους?

Επίσης οι μεροκαματιάρηδες που ψάχνουν καθημερινό μεροκάματο όπου λάχει θα μείνουν σπίτι? και ποιος θα φέρει το 30αρι στο σπίτι ? ο τσιόρδας?

Αν όμως είχαν διαγνωστεί ως φορείς θα είχαν ένα κινήτρο για να μείνουν σπίτι.

Οπότε την γύμνια του συστήματος υγείας που επι χρόνια κάποιοι απεργάζονται εκπροσωπόντας τα ιδιωτικά συμφέροντα ας μην την τσουβαλιάζουμε με την προνόηση ότι βάλαμε μια απαγόρευση και καθαρίσαμε! οι δρόμοι σε αθηνα και θεσσαλονικη είναι γεμάτοι με εν δυνάμει υγεονομικές βόμβες!!!

Κοιτά, από ότι είδα έχεις δίκιο, είναι πολύ λίγα τα τεστ που γίνονται στην Ελλάδα συγκριτικά με άλλες χώρες, ίσως και τις περισσότερες χώρες. Αλλά...

το να κατηγορείς ΑΥΤΗ ΤΗ Στιγμή το σύστημα υγείας, την κυβέρνηση, τον Άδωνι, το Μητσοτάκη και δεν ξέρω εγώ ποιον άλλον δεν εξυπηρετεί τίποτα, μόνο κακό μπορεί να κάνει. Γιατί δεν πιστεύω ότι το κράτος μπορεί να κάνει τεστ σε όποιον θέλει και δεν το κάνει από πεποίθηση, κάποια αντικειμενική αδυναμία υπάρχει.

Η χώρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πόλεμο, αυτό που κάνεις, να προσπαθείς να βρεις τον φταίχτη στον Τσιόρδα, είναι άσκοπο και επιβλαβές.

Απίστευτο....

Ένας μόνο αδιάφορος αρκεί... Και δεν ήταν καν Ελληνίδα να πεις....

Να ψάξουμε το δέντρο της...δεν μπορεί...κάποιον στ@στη Έλληνα θα τον έχει γιά ancestor.

Ποιος πεταει πλαστικα γαντια και μασκες (!!!!) σε λεκανες ?

Έχουμε κάτι αμοιβάδες...κρίμα όμως γιά τις αμοιβάδες...

Καθε χωρα κανει τον σχεδιασμο της με αυτα που εχει.
Το ποσον που εχει να διαχειριστει σκεφτεται πως να το διαθεσει...σε τεστ ; σε μασκες, σε παραγγελιες για εξοπλισμο αναπνευστικης υποστηριξης, για για...πολλ; ;λλ; που δεν ξερουμε.

Βλεπουμε και στις πρωτες σε δυναμη χωρες πως πιαστηκαν στον υπνο. Και στα τεστ αλλα ακομα χειροτερα και στον εξοπλισμο προστασιας του προσωπικου πρωτης γραμμης Γιατρους νοσηλευτες αστυνομικους.

Μπορουμε να γκρινιαζουμε αλλα μονο αυτο μπορουμε να κανουμε. Και σε αυτο οπως και σε αλλα.
Και δεν μιλαω για την Ελλαδα μονο.

Βεβαια αλλο να εχεις δεκα εκκ πληθυσμο και αλλο να εχεις 60 η 90...

Όπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου, το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για έναν νεαρό, ο οποίος έσπαγε καθρέφτες αυτοκινήτων στην περιοχή των Βορείων Προαστίων.

Μόλις έφτασαν στο σημείο και τον εντόπισαν, εκείνος άρχισε να τους φωνάζει και να τους απειλεί πως έχει κορονοϊό.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να τους φτύσει, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την ανησυχία των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ.

Φυσικά συνελήφθη και στο αστυνομικό τμήμα που μεταφέρθηκε, αποδείχθηκε πως είχε επιστρέψει από την Αγγλία και είχε σπάσει την καραντίνα στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Έτσι, τα αδικήματα που τον βαραίνουν είναι και για τις ζημιές και για το σπάσιμο της καραντίνας.

https://www.gazzetta.gr/plus/koinwn...9zyFFZfTRPs9C0PykuZdW9FUHeHavf5zIJOyKNZIxTtYc

Mάλλον είχε ψυχολογικά και φρίκαρε ακόμα περισσότερο, δεν εξηγείται αλλιώς.... δεν σπας καραντίνα σπάζοντας καθρέπτες παρκαρισμένων έτσι απειδή είσαι κακομαθημένος ή ανεύθυνος.

Δευτερος γιατρος που πεθανε στην Γαλλια απ τον ιο σημερα. Ενας γυναικολογος που φυσικα ειχε ενταχτει στα εντατικα λογω της κρισης...

Mάλλον είχε ψυχολογικά και φρίκαρε ακόμα περισσότερο, δεν εξηγείται αλλιώς.... δεν σπας καραντίνα σπάζοντας καθρέπτες παρκαρισμένων έτσι απειδή είσαι κακομαθημένος ή ανεύθυνος.

Ψυχολογικά έχει και ένα παλικάρι της γειτονιάς που δεν ξέρω πώς θα το πάρει τώρα που θα πρέπει να μείνει μέσα. Ωστόσο αυτός δεν ταξιδεύει σε Αγγλίες.

Θα αποτολμήσω να προβλέψω ότι οι ισχυρισμοί περί ψυχολογικών προβλημάτων θα αρχίσουν να πιάνουν όλο και λιγότερο στα δικαστήρια.

Θα αποτολμήσω να προβλέψω ότι οι ισχυρισμοί περί ψυχολογικών προβλημάτων θα αρχίσουν να πιάνουν όλο και λιγότερο στα δικαστήρια.

Άμα έχει ψυχολογικά αντί για την μπουζού μπορούν να τον βάλουν στο Δαφνί.

Για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Να δεις πως θα θεραπευτούν από "ψυχολογικά" και ένα σωρό άλλοι...

Και καλο ειναι , αν τα ψυχολογικα ειναι μονιμα ,να μετατραπει και η καραντινα των πασχοντων σε .....μονιμη.
Δεν μπορει ο καθενας να σπαει περιουσιες και να επικαλουμαστε ψυχολογικα προβληματα.
Αν καποιος απο τους ιδιοκτητες αντιδρουσε με τον οποιοδηποτε τροπο , θα δεχομασταν την δικαιολογια του ? ?

Απάντηση: Re: Ιοί

Το έγραψα στην προηγούμενη σελίδα αναλυτικά, σε εμένα που είχα φραγή σε ΟΛΑ τα πενταψήφια δεν ερχόταν απάντηση, έβγαλα την φραγή σε ΟΛΑ και άφησα μόνο τα προτεινόμενα (περίπου 120-140 νούμερα) στα οποία δεν ήταν το 13031 και έστειλα την αλλαγή. Έκανε 4-5 ώρες να περάσει το αίτημα και μετά μόλις έστειλα SMS ήρθε άμεσα η απάντηση, τυχαίο δεν νομίζω, το ίδιο συνέβη και στο τηλέφωνο της συζύγου μου που επανέλαβα τη διαδικασία.

ολη τη διαδικασία την έκανα μέσα από το app Cosmote , estop, διαλέγεις το νούμερο σου (αν εχεις κι αλλά), Ολα, πας κάτω στις υπηρεσίες και εκεί υπάρχει μεταξύ άλλων και η φραγή πενταψήφιων όπου υπάρχουν δυο επιλογές να τα φράξεις ολα ή κάποια επιλεγμένα. Εγώ είχα την πρώτη επιλογή παλιά και για να πάρω απάντηση στο SMS δοκίμασα και πήγα στη δεύτερη τώρα με φραγή μόνο όσων έχει εκεί μέσα (που δεν είναι το 13033). Εκεί δουλεψε.

Καλά, λίαν συντόμως περνάμε σε total lockdown,ούτε σκύλοι, ούτα γάτες, ούτε αθλοπαιδειές. Το οποίο περιλαμβάνει και κλείσιμο όλου του δημοσίου τομέα, αναβολή προθεσμιών κτλ. Προβλέπει και την εμπλοκή του στρατού.

Status
Not open for further replies.