Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Καλά, λίαν συντόμως περνάμε σε total lockdown,ούτε σκύλοι, ούτα γάτες, ούτε αθλοπαιδειές. Το οποίο περιλαμβάνει και κλείσιμο όλου του δημοσίου τομέα, αναβολή προθεσμιών κτλ. Προβλέπει και την εμπλοκή του στρατού.

Δεν αποκλείεται να γίνει αλλά μέχρι τοτε είναι καλύτερα να αφήσουμε τις ανακοινώσεις στους αρμόδιους.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Το έγραψα στην προηγούμενη σελίδα αναλυτικά, σε εμένα που είχα φραγή σε ΟΛΑ τα πενταψήφια δεν ερχόταν απάντηση, έβγαλα την φραγή σε ΟΛΑ και άφησα μόνο τα προτεινόμενα (περίπου 120-140 νούμερα) στα οποία δεν ήταν το 13031 και έστειλα την αλλαγή. Έκανε 4-5 ώρες να περάσει το αίτημα και μετά μόλις έστειλα SMS ήρθε άμεσα η απάντηση, τυχαίο δεν νομίζω, το ίδιο συνέβη και στο τηλέφωνο της συζύγου μου που επανέλαβα τη διαδικασία.

ολη τη διαδικασία την έκανα μέσα από το app Cosmote , estop, διαλέγεις το νούμερο σου (αν εχεις κι αλλά), Ολα, πας κάτω στις υπηρεσίες και εκεί υπάρχει μεταξύ άλλων και η φραγή πενταψήφιων όπου υπάρχουν δυο επιλογές να τα φράξεις ολα ή κάποια επιλεγμένα. Εγώ είχα την πρώτη επιλογή παλιά και για να πάρω απάντηση στο SMS δοκίμασα και πήγα στη δεύτερη τώρα με φραγή μόνο όσων έχει εκεί μέσα (που δεν είναι το 13033). Εκεί δουλεψε.

μπηκα στην εφαρμογη και εχει να μπλοκαρω ολους τους 5ψηφιους.
αυτο σημαινει οτι ειναι ξεμπλκαρισμενοι?
γιατι εγω θυμαμαι οτι ειχα κανει αιτηση για μπλοκαρισμα σε ολους..

Απάντηση: Re: Ιοί

Mάλλον είχε ψυχολογικά και φρίκαρε ακόμα περισσότερο, δεν εξηγείται αλλιώς.... δεν σπας καραντίνα σπάζοντας καθρέπτες παρκαρισμένων έτσι απειδή είσαι κακομαθημένος ή ανεύθυνος.

Οσο ήταν στην Αγγλία, μια χαρά τα ήλεγχε τα ψυχολογικά του, μέχρι να τον φέρει η Ελλάδα πίσω... Μετά μάλλον δεν άντεξε την περιστολή των ελευθεριών του, το πολυτεχνείο και η ΑΣΟΕ είναι κλειστά, παρέα και μολότωφ δεν είχε... κι έκανε την αντιφασιστική διαμαρτυρία μόνος του... :)_

Πάντως και εγώ μπήκα στην εφαρμογή όπου ήταν μπλοκαρισμένα ΟΛΑ τα 5ψηφια. Δεν έκανα τπτ, έστειλα μήνυμα και μου ήρθε σχεδόν αμέσως απάντηση.
Μπορεί να χρειάζεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Πάντως και εγώ μπήκα στην εφαρμογή όπου ήταν μπλοκαρισμένα ΟΛΑ τα 5ψηφια. Δεν έκανα τπτ, έστειλα μήνυμα και μου ήρθε σχεδόν αμέσως απάντηση.
Μπορεί να χρειάζεται να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

μπορει να επεσα πανω σε κινηση.την επομενη που θα δοκιμασω θα σας πω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

μπηκα στην εφαρμογη και εχει να μπλοκαρω ολους τους 5ψηφιους.
αυτο σημαινει οτι ειναι ξεμπλκαρισμενοι?
γιατι εγω θυμαμαι οτι ειχα κανει αιτηση για μπλοκαρισμα σε ολους..

Αν θυμάσαι οτι τους εχεις μπλοκάρει ΟΛΟΥΣ αυτό ισχύει , η εφαρμογή δεν σου λέει τι εχεις ήδη επιλεγμένο αλλά έχει δυο επιλογές για νέο αίτημα. Στην πρώτη κανεις καθολική άρση ή μπλοκάρισμα (ανάλογα τι είχες παλιά) και στη δεύτερη επιλεγμένο. Εγώ έκανα το δεύτερο γιατί το πρώτο θα ξεμπλόκαρε τα ΠΑΝΤΑ (αφού τα είχα ολα μπλοκαρισμένα).

Στη δεύτερη επιλογή ξαναλέω πριν στείλω το αίτημα τσεκαρα ολα τα πενταψήφια που είχε μέσα για να μείνουν μπλοκαρισμένα , περίπου 120-130 νούμερα, εκεί δεν υπηρχε το 13033 και το έστειλα.

Μπορει όντως να ήταν τυχαίο το πρωί και να μην ερχόντουσαν απαντήσεις αλλά έγινε και στα δυο τηλέφωνα μας γύρω στις 9.00 , δεν ερχόταν απάντηση , όταν έκανα τη διαδικασία ήρθε και στα δυο το μεσημέρι μετά την επεξεργασία του αιτήματος.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Οσο ήταν στην Αγγλία, μια χαρά τα ήλεγχε τα ψυχολογικά του, μέχρι να τον φέρει η Ελλάδα πίσω... Μετά μάλλον δεν άντεξε την περιστολή των ελευθεριών του, το πολυτεχνείο και η ΑΣΟΕ είναι κλειστά, παρέα και μολότωφ δεν είχε... κι έκανε την αντιφασιστική διαμαρτυρία μόνος του... :)_

Δεν το ξέρουμε αυτό.

Ούτε πως συμπεριφερότανε στην Αγγλία, ούτε αν έχει πράγματι ψυχολογικά προβλήματα.

Αν έχει, είναι σίγουρα δύσκολο να τον κουμαντάρουν και οι δικοί του. Βασικά μη σου τύχει.

Από την άλλη desperate times-desperate measures: είναι δεν είναι με ψυχολογικό πρόβλημα στην παρούσα φάση είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Όχι γιατί έσπασε καθρέφτες αλλά γιατί έφτυσε και τους αστυνομικούς. Ήδη 14 α;στυνομικοί μπήκαν σε καραντίνα.

Μέσα λοιπόν! Είτε στην μπουζού, είτε στο Δαφνί.

Eρωτηση : στα σουπερ μαρκετ στα 1 ατομο ανα 15 τμ στα τμ υπολογίζουν και τα ραφια? μας δουλευουν. Στον ΑΒ Μεταμορφώσεως στην Καλαμαρια οι πελατες ειναι ο ενας πανω στον αλλον οι δε ουρες στα ταμια εισερχονται στον μισο διαδρομο μηκους του καταστήματος!!! και ακομα συνεχίζουν να δίνουν καρτελάκια που δήθεν μετράνε το πόσοι μπαινουν!!!

Eρωτηση : στα σουπερ μαρκετ στα 1 ατομο ανα 15 τμ στα τμ υπολογίζουν και τα ραφια? μας δουλευουν. Στον ΑΒ Μεταμορφώσεως στην Καλαμαρια οι πελατες ειναι ο ενας πανω στον αλλον οι δε ουρες στα ταμια εισερχονται στον μισο διαδρομο μηκους του καταστήματος!!! και ακομα συνεχίζουν να δίνουν καρτελάκια που δήθεν μετράνε το πόσοι μπαινουν!!!

Σιγά! μην ξέρουν πόσα τ.μ. πιάνουν τα ράφια...

Σε Σκλαβενίτη που πήγα το πρωί υπήρχε πειθαρχία. Και έξω όπου υπήρχε ουρά 25 μέτρα με ενδιάμεση απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρα αλλά και μέσα όπου οι υπεύθυνοι έβαζαν λίγα άτομα.

Απ'έξω υπήρχε ομάδα ΔΙΑΣ και τους ρώτησα αν προβλέπεται να μεταφέρω τη γυναίκα μου από και προς τη δουλειά της. Σίγουρα είναι πιο ασφαλές (όχι μόνο για την ίδια) από το να μπαίνει σε μετρό ή να παίρνει ταξί (δεν ξέρω αν κυκλοφορούν). Ο ένας μου είπε ότι αφού η σύζυγος θα έχει τη βεβαίωση του εργοδότη και θα έχω στείλει κι εγώ ένα SMS εξόδου (πχ για ψώνια), λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ο άλλος πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να αναγράφεται στην βεβαίωση του εργοδότη της ότι την πηγαινοφέρνω εγώ.

Ειναι ηδη Δρομοκαιτειο αυτος που εσπασε την καραντινα..

Λάζαρε έγκυρο φαίνεται. Το παρήγορο είναι πως φαίνεται ότι η Ιταλία έχει "ταβανιάσει", μακάρι από σήμερα να βλέπουμε κάθοδο. Η Ισπανία τώρα υψώνει το σταυρό του μαρτυρίου της..

Σε μας Μυτιλήνη οι μεταναστες κανονικά έρχονται από παραλία

Ισως πλεον η κατασταση εκτακτου αναγκης για υγειονομικους λογους δικαιολογει και μεσα αποτροπης διαφορετικα απο τα σημερινα .

Και sms σε ολα τα παραλια να πανε σε ολους τους απεναντι ωστε να ξερουν πλεον οτι αλλαζουν οι κανονες "υποδοχης"

Aπελπισμενοι καιροι απελπισμενα μετρα.

Αυτα ειναι τα νουμερα ναι. Σχεδον 5500 θυματα και αλλοι 3000 σε κρίσιμη κατασταση. Ισπανια δυστυχως βαδιζει στα βηματα της με 350 νεα θυματα αριθμο ρεκορ σε 24 ωρες και συνολο σχεδον 2200.

COVID-19 στην Ελλάδα
Δεδομένα έως 22 Μαρτίου 2020, ώρα 15:00 (πλήρης έκθεση σε pdf)

111.jpg

222.jpg

333.jpg

Λάζαρε έγκυρο φαίνεται. Το παρήγορο είναι πως φαίνεται ότι η Ιταλία έχει "ταβανιάσει", μακάρι από σήμερα να βλέπουμε κάθοδο. Η Ισπανία τώρα υψώνει το σταυρό του μαρτυρίου της..
Και στην Γαλλια εχουν αυξηθει κατακορυφα οι θανατοι και τα κρουσματα,στην Αλσατια χρησιμοποιειται και ο στρατος για μεταφορα ασθενων,3 γιατροι μηνυουν τον πρωθυπουργο γιατι διεξηγαγε δημοτικες εκλογες..
εδω βεβαια αυτα δεν επιτρεπονται γιατι εχουμε πολεμο,υπαρχει μονο ατομικη ευθυνη....

Status
Not open for further replies.