Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Η Ταιβαν παντως που ειναι και η χωρα που αποτελει παραδειγμα για το πως παρθηκαν σωστα και εγκυρα μετρα δεν εχει καμια σχεση με απολυταρχικο καθεστως ειναι δημοκρατικοτερη και απο μερικες ευρωπαικες δημοκρατιες...

... Τόσο δημοκρατική βέβαια που φτάνουν να παίζουν και ξύλο μέσα στο κοινοβούλιο

Απάντηση: Re: Ιοί

Πόλη δεν βάλατε κύριε Παπαράκη? Γιατί εμένα χωρίς πόλη μου έστελνε παράδειγμα...

Δεν χρειαστηκε !
Μου εστειλε απαντηση (αποδοχη) κανονικα.

Δυστυχως δεν εχω 2η καμερα να φωτογραφισω την οθονη του κινητου μου. :nounder:

Και εμενα εγραψε "μετακινηση" χωρις να βαλω πολη, μονο με οδο. Βρηκαμε bug. ?

... Τόσο δημοκρατική βέβαια που φτάνουν να παίζουν και ξύλο μέσα στο κοινοβούλιο

Στην δικια μας ... ΔΕΝ χρειαζεται να παιζουν ξυλο ...
τα 7 χιλιαρικα συνετιζουν και ευθυγραμμιζουν ΑΠΑΝΤΕΣ σε "λελογισμενες" κοντριτσες.
Εκει στην Κορεα .... ειναι ακομα ΚΟΡΟΙΔΑ .... εχουν ιδεολογικες διαφορες !

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Αν εφαρμοσουμε αυτα που εκανε ομως η δημοκρατικοτερη Ταιβαιν θα αρχισουν να μιλανε για χουντες παλι. Οπως καταγραφη ολων με Gps , προστιμα 10.000$

Δεν ισχυει των ολων, καταγραφη με gps αλλα των απομονωμενων σε καραντινα, το αυτο και για τα προστιμα..
Μηπως εδω με τα SMS γινεται εν αγνοια μας?(δεν το νομιζω)
και τεσπα ας γινει εαν χρειαστει, αλλα μην καθιερωθει κιολας
για τετοιες εποχες ειναι ευκαιριες για καποιους
φανταζεσαι μονιμη ιχνηλατηση gps χωρις εισαγγελικη παρεμβαση με την μονιμη δαμοκλεια σπαθη της δημοσιας υγειας,ασφαλειας κλπ
βεβαια πολλοι προθυμοι θα πουν γιατι εχεις να κρυψεις κατι..
Ερωτηση, που κολλαει το πνπ για εφημεριδες στα σουπερμαρκετ,εργολαβια στον χοντρο κανουμε?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

... βεβαια πολλοι προθυμοι θα πουν "γιατι εχεις να κρυψεις κατι"..

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο θα πω ! Δεν εχω τιποτα να κρυψω !
Και το ιδιο θα ελεγα και τοτε που δουλευα (και για καθε δουλεια που δουλεψα).
Εαν δεν εισαι "ΜΑΥΡΟΣ" (καπου, οπουδηποτε) ... τι εχεις να φοβηθεις ?

Ο συνταξιουχος ομως, που ενω πρεπει να ειναι σπιτι του, δουλευει ΜΑΥΡΑ
στην μπιζνα του γιου του .... και παιρνει και το εξτραδακι του ? .....
Δεν το στερει απο καποιον αλλο νεοτερο που το χει ΜΕΓΙΣΤΗ αναγκη ?

Ο αλλος που δηλωνει ιδιοκτητης μιας αποθηκουλας με χαρτικα ...
και δουλευει και ως λογιστης και ως γραφιστας και ως μεταφορεας ?
Δεν πρεπει να τον πιασουμε με καποιο τροπο ? Μαυρακια μια χαρα ?

Re: Απάντηση: Ιοί

Kαι ταυτοχρονα οταν διαδηλωνουν 1.000.000 ατομα στους δρομους για κοινωνικες διεκδικησεις και αλλα παρομοια, δεν σπαει ουτε μια βιτρινα.

Τελικά η επιβάτης από το κρουαζιερόπλοιο στο Τυμπάκι, είναι θετική στον ιό.
Το πλοίο πλέον βρίσκεται ανοιχτά της Πύλου και κατευθύνεται στην Βενετία.

Τελειωσε...αλλο ενα που θα γινει η κρουαζιερα του τρομου.

Θυμαμε τον Φεβρουαριο στη θαλασσα της Κινας, ενα που το αναχαιτιζε το πολεμικο ναυτικο της ΤαΥλανδης, αλλα και οποια χωρα προσπαθουσε να προσαρτησει.

Τελικα εκανα καραντινα και αποθραπεια μεσα μονοι τους. Και οσοι πεθαναν, πεθαναν.

Ναι.. Φανταστείτε τώρα τους υπόλοιπους 800.. Πάντως το γεγονός ότι χτες το απόγευμα την είδα να κατεβαίνει μόνη της από τη λάντζα, ενώ σήμερα είναι διασωληνωμένη σε καταστολή, είναι σοκαριστικό..

Kαι ταυτοχρονα οταν διαδηλωνουν 1.000.000 ατομα στους δρομους για κοινωνικες διεκδικησεις και αλλα παρομοια, δεν σπαει ουτε μια βιτρινα.

Με ραβδουχους στους δρόμους... Τώρα δεν ξέρω για Ταϊβάν, μπορεί να μπερδεύω με Ταϊλάνδη ... ετσι κι εδώ θα μάζευαν ακόμη και τα σκουπίδια που θα έκαναν.

Απάντηση: Re: Ιοί

ihodemon και η πολύ η δημιουργία θέλει και τον αέρα της.
Έφαγα όλη τη μέρα με κάτι που μαστορεύω και δεν λέει να έρθει εκεί που θέλω.
Έχω αν θέλω να περάσω πολλές καραντίνες μέσα, αλλά όταν σου την δίνει στα νεύρα μετά από ώρες δημιουργικής απασχόλησης χρειάζεσαι και ένα διάλειμμα. :frusty:

Έβαλα και εγώ κωδικό Σ/Μ και πήγα να ξεσκάσω στο μεγαλύτερο κοντινό για να περπατήσω κιόλας εντός του. Κοιτούσα τα ράφια σαν τον χάνο. Αγόρασα πατατάκια και άλλα χαζά και γύρισα :2thumb22sup:
Πάντως γενικά με τον ιό τρώω πιο υγιεινά έως τώρα τουλάχιστον.:chef:
Και εγώ στα ίδια είμαι..:furious3:
Αλλά επειδή είμαι και ταινιοφάγος θα την παλέψω..:violent-smiley-030:

Ναι.. Φανταστείτε τώρα τους υπόλοιπους 800.. Πάντως το γεγονός ότι χτες το απόγευμα την είδα να κατεβαίνει μόνη της από τη λάντζα, ενώ σήμερα είναι διασωληνωμένη σε καταστολή, είναι σοκαριστικό..

Μιλάμε για Ιταλούς ή απλώς τουρίστες pswlαρμενιστες;

Παιδιά οι αριθμοί των νέων κρουσμάτων (όπως και να γίνεται η καταγραφή) δεν λέει απολύτως τίποτα αν είναι πολλά η όχι.. Σίγουρα άλλο το να έχεις πχ εκατοντάδες την ημέρα και άλλο διψήφιο αριθμό. Και πάλι όμως δεν λες ότι οκ καλά πάμε
Να θυμίσω Ρωσία με 200+ εκ 71 κρούσματα 438 σύνολο λίγα; Γαλλία με +70 εκ 671 νέα σήμερα, πολλά; Αγγλία με +70 εκ 154 σήμερα, λίγα; κτλ κτλ
Συνεχίζουμε αυστηρά με την ίδια προσοχή και δεν επαναπαυόμαστε σε αριθμούς ούτε πελαγώνουμε ανάλογα την μέρα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο θα πω ! Δεν εχω τιποτα να κρυψω !
Και το ιδιο θα ελεγα και τοτε που δουλευα (και για καθε δουλεια που δουλεψα).
Εαν δεν εισαι "ΜΑΥΡΟΣ" (καπου, οπουδηποτε) ... τι εχεις να φοβηθεις ?

Ο συνταξιουχος ομως, που ενω πρεπει να ειναι σπιτι του, δουλευει ΜΑΥΡΑ
στην μπιζνα του γιου του .... και παιρνει και το εξτραδακι του ? .....
Δεν το στερει απο καποιον αλλο νεοτερο που το χει ΜΕΓΙΣΤΗ αναγκη ?

Ο αλλος που δηλωνει ιδιοκτητης μιας αποθηκουλας με χαρτικα ...
και δουλευει και ως λογιστης και ως γραφιστας και ως μεταφορεας ?
Δεν πρεπει να τον πιασουμε με καποιο τροπο ? Μαυρακια μια χαρα ?

Eπειδη ομως μπορεις οταν κανεις μαυρη εργασια,απλα να αφησεις το κινητο σπιτι,η κυβερνηση μετα μπορει να σου πει να μπορεις να ξεφυγεις ετσι
αφου δεν εχεις να κρυψει κατι κατσε να σου φυτεψω το gps στο χερι,αφου δεν εχεις να κρυψεις τιποτα φυσικα πρεπει να το δεχθεις
και με την ιδια λογικη ενα σωρο αλλα που βαριεμαι να απαριθμησω...

Εν τω μεταξύ το μουσικό background της ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ1 αυτή τη στιγμή είναι από το "The Walking Dead".....

Status
Not open for further replies.