Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το δεύτερο Τάσο. Η ασθενής είναι από την Αργεντινή, οι περισσότεροι είναι Αυστραλοί γέροντες και γερόντισσες.
Εν τω μεταξύ το μουσικό background της ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ1 αυτή τη στιγμή είναι από το "The Walking Dead".....
Eπειδη ομως μπορεις οταν κανεις μαυρη εργασια,απλα να αφησεις το κινητο σπιτι,η κυβερνηση μετα μπορει να σου πει να μπορεις να ξεφυγεις ετσι
αφου δεν εχεις να κρυψει κατι κατσε να σου φυτεψω το gps στο χερι,αφου δεν εχεις να κρυψεις τιποτα φυσικα πρεπει να το δεχθεις
και με την ιδια λογικη ενα σωρο αλλα που βαριεμαι να απαριθμησω...
Μεγαλο το αλμα .... απο το GPS του κινητου ... στο εμφυτευμενο GPS.
Δεν νομιζεις ? ...
Παραθετω ενα φονικο meme![]()
που μου εστειλε γνωστος και μη εξαιρετεος αβικλαβιωτης (το πρωι, με την δροσουλα)
Και πάνε με τελικό προορισμό την Ιταλία...
Θεέ μου!!!!
Το δεύτερο Τάσο. Η ασθενής είναι από την Αργεντινή, οι περισσότεροι είναι Αυστραλοί γέροντες και γερόντισσες.
Και γιατί δεν διέκοψαν την κρουαζιέρα όταν ξέσπασε η επιδημεία ? Δεν είμαστε τέτοια εποχή να θυσιάζουμε διασωληνώσεις σε ανόητους...
...μου εστειλε γνωστος και μη εξαιρετεος αβικλαβιωτης...[/video]
Τι εννοείς; Η κρουαζιέρα έχι διακοπεί εδώ και μέρες, απλά δεν τους δέχεται κανένα λιμάνι.
AV-κλαμπιώτης εννοεί προφανώς!
ενω δεν ειναι μεγαλο αλμα η ιχνηλατηση gps χωρις εισσαγγελικη παρεμβαση απο περιοδο πανδημιας και απαγορευσης κυκλοφοριας να καθιερωθει δια παντως?
μας δουλευεις βρε?
Προσεγγίζει Πειραιά και άλλο ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο. Πιθανώς, να παραμείνει στα ανοιχτά και να γίνουν τα ίδια.
Ας ελπίσουμε να μην ισχύει.
AV-κλαμπιώτης εννοεί προφανώς!
Εσυ τωρα ..... εισαι καλαμαρας σπουδαγμενος εις Παρισιους ?
Μμμμμμ .... εγω τον Lord Byron ... δεν τον προσφωνουσα Λορντ Μπαϊρον !roud:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.