Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

Εν τω μεταξύ το μουσικό background της ζωντανής ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ1 αυτή τη στιγμή είναι από το "The Walking Dead".....

To κλεψανε απο ενα πολυ καλο βιντεο πουδα στο twitter και δειχνει πλανα απο πελατες να φορτωνουν κωλοχαρτα σαν τρελλοι λογω του ιου αλαλ η ηχητικη υποκρουση ηταν απο ζομπις.

Πολυ πετυχημενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Eπειδη ομως μπορεις οταν κανεις μαυρη εργασια,απλα να αφησεις το κινητο σπιτι,η κυβερνηση μετα μπορει να σου πει να μπορεις να ξεφυγεις ετσι
αφου δεν εχεις να κρυψει κατι κατσε να σου φυτεψω το gps στο χερι,αφου δεν εχεις να κρυψεις τιποτα φυσικα πρεπει να το δεχθεις
και με την ιδια λογικη ενα σωρο αλλα που βαριεμαι να απαριθμησω...

Μεγαλο το αλμα .... απο το GPS του κινητου ... στο εμφυτευμενο GPS.
Δεν νομιζεις ? ...

Παραθετω ενα φονικο meme :flipout:
που μου εστειλε γνωστος και μη εξαιρετεος αβικλαβιωτης :rolleyes: (το πρωι, με την δροσουλα :proud:)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μπορείς να παίξεις και σκάκι;
Μετακίνηση β2 στρατιώτης απειλεί βασίλισσα;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Μεγαλο το αλμα .... απο το GPS του κινητου ... στο εμφυτευμενο GPS.
Δεν νομιζεις ? ...

Παραθετω ενα φονικο meme :flipout:
που μου εστειλε γνωστος και μη εξαιρετεος αβικλαβιωτης (το πρωι, με την δροσουλα)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ενω δεν ειναι μεγαλο αλμα η ιχνηλατηση gps χωρις εισσαγγελικη παρεμβαση απο περιοδο πανδημιας και απαγορευσης κυκλοφοριας να καθιερωθει δια παντως?
μας δουλευεις βρε?

Και πάνε με τελικό προορισμό την Ιταλία...
Θεέ μου!!!!

Το δεύτερο Τάσο. Η ασθενής είναι από την Αργεντινή, οι περισσότεροι είναι Αυστραλοί γέροντες και γερόντισσες.

Και γιατί δεν διέκοψαν την κρουαζιέρα όταν ξέσπασε η επιδημεία ? Δεν είμαστε τέτοια εποχή να θυσιάζουμε διασωληνώσεις σε άσχετους ανόητους... Καταλαβαίνω οτι δεν "ακούγεται καλά", αλλά έτσι είνασι...

Re: Απάντηση: Ιοί

Και γιατί δεν διέκοψαν την κρουαζιέρα όταν ξέσπασε η επιδημεία ? Δεν είμαστε τέτοια εποχή να θυσιάζουμε διασωληνώσεις σε ανόητους...

Τι εννοείς; Η κρουαζιέρα έχι διακοπεί εδώ και μέρες, απλά δεν τους δέχεται κανένα λιμάνι.

Προσεγγίζει Πειραιά και άλλο ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο. Πιθανώς, να παραμείνει στα ανοιχτά και να γίνουν τα ίδια.
Ας ελπίσουμε να μην ισχύει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

ενω δεν ειναι μεγαλο αλμα η ιχνηλατηση gps χωρις εισσαγγελικη παρεμβαση απο περιοδο πανδημιας και απαγορευσης κυκλοφοριας να καθιερωθει δια παντως?
μας δουλευεις βρε?

Δεν ειμαι υπερ της ανωνυμιας (και φαυλοκρατιας) που προσφερει η Δημοκρατια.
Ενα GPS, εμενα προσωπικα, δεν με φοβιζει (εννοειται πανω στο κινητο, πουθενα αλλου).
Φυσικα .... μπορεις να αφησεις το smartphone σπιτι και να πας οπου θελεις, αλλα ....
ποσο ανετα θα επικοινωνεις και συνεννοεισαι ΕΝ ΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ χωρις smartphone
ειναι μια αλλη υποθεση.

Οποτε ΝΑΙ, δεν σε δουλευω !

600 σήμερα στην Ιταλία τεράστιο νούμερο αλλά 2η μέρα που σημειώθηκε μείωση . Μάλλον πικαρισαν και ξεκίνησε η κατηφόρα. Να δούμε.

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ιοί

Προσεγγίζει Πειραιά και άλλο ένα μεγάλο κρουαζιερόπλοιο. Πιθανώς, να παραμείνει στα ανοιχτά και να γίνουν τα ίδια.
Ας ελπίσουμε να μην ισχύει.

Βρήκαν άδειες κλίνες φαίνεται εδώ (ακόμα)... :)

Απάντηση: Re: Ιοί

AV-κλαμπιώτης εννοεί προφανώς!

Εσυ τωρα ..... εισαι καλαμαρας σπουδαγμενος εις Παρισιους ? :proud::smash:

Μμμμμμ .... εγω τον Lord Byron ... δεν τον προσφωνουσα Λορντ Μπαϊρον ! :smash:

Και το AVclub .... AβιΚλαβιο το προσφωνουμε .... εδω στην Τριπολιτσα !

Status
Not open for further replies.