Ιοί

Status
Not open for further replies.
Τα νέα κρούσματα σε Ιταλία (κυρίως) αλλά κα Ισπανία δείχνουν να μην εκτοξεύονται πολύ. Είναι σχεδόν σταθερά τις τελευταίες μέρες.

Αυτό είναι καλό – δεν αναφέρομαι σε θανάτους γιατί αυτοί εκπροσωπούν κρούσματα πριν 10-15 ημέρες.
Ο Ελληνας γιατρός στο Μπέργκαμο είπε ότι είδε πρώτη φορά μιά παυση από την αρχή της κρίσης.
Συγκεκριμένα είπε ότι πρώτη φορά από τον Φεβρουάριο τα λοιπά περιστατικά υγείας που εμπαιναν στο Νσκ ήταν περισσότερα από τον COvid. Το χαρακτήρισε μικρό φώς στην άκρη .

Έχω την εντύπωση ότι αυτό περιμένουν και οι Γερμανοί και αρνούνται το Ευρωομόλογο . Περιμένουν αυτό το turning point για να μην κόψουν χρήμα (αλα Trump) και προτείνου να ελευθερώθούν κεφάλαια απο ASM σε στυλ μνημονίων (αλα Ελλάδα ).
Κακώς έδωσε δέκα μέρες ο Κόντε – πρέπει να πιέσει όλος ο Νότος τώρα-τώρα-τώρα .

Εγω λεω να πεταξουμε τους Γερμανους εξω απο την Ευρωπη. Και δεν κανω πλακα.

Υπομονή, μπορεί να τους έρθει αλλιώς ο ταμπλάς των Γερμανώνε. Όπερ απεύχομαι βέβαια, αλλά ο ιός δεν λογαριάζει ούτε ευχές ούτε Κυριακές ή σχόλες. Νούμερα βλέπω και όσο δεν παίρνουν αυστηρότατα μέτρα κινδυνεύουν.

https://www.statista.com/statistics/1100823/coronavirus-cases-development-germany/

Ερώτηση: η πτώση από 20 σε 21 και 22 Μαρτίου καταλαβαίνει κανείς πού οφείλεται; Έκαναν εξαγωγή κρουσμάτων σε άλλες χώρες; Τι στην ευχή;

Edit είναι νέα κρούσματα, λάθος μου. Επί διήμερο απλώς παρουσίασαν (περίεργο!) απότομη βύθιση.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/

Καλά τώρα κι εσύ το πήγες τόσο πίσω.

Κι εγώ είχα κολλήσει κολοβακτηρίδιο και είχα κοντέψει να πεθάνω. 6-7 ημερών ήμουν όταν τελικά διέφυγα τον κίνδυνο, γεννήθηκα 3.850 και βγήκα από την κλινική κάτω από 3 κιλά.

Ναι αλλα ειναι δυνατον σε μαιευτηριο σε νεογεννητο ( με καισαρικη) ; Το 2013 χασαμε στο Παπαγεωργιου τον θειο μου απο νοσοκομειακη λοιμωξη. Μπηκε για μπαλονακι και "εφυγε" απο λοιμωξη μετα απο 2 εβδομαδες.

Re: Απάντηση: Ιοί

Υπομονή, μπορεί να τους έρθει αλλιώς ο ταμπλάς των Γερμανώνε. Όπερ απεύχομαι βέβαια, αλλά ο ιός δεν λογαριάζει ούτε ευχές ούτε Κυριακές ή σχόλες. Νούμερα βλέπω και όσο δεν παίρνουν αυστηρότατα μέτρα κινδυνεύουν.

https://www.statista.com/statistics/1100823/coronavirus-cases-development-germany/

Ερώτηση: η πτώση από 20 σε 21 και 22 Μαρτίου καταλαβαίνει κανείς πού οφείλεται; Έκαναν εξαγωγή κρουσμάτων σε άλλες χώρες; Τι στην ευχή;

Εγω που παρακολουθω τα διαγραμματα καποων χωρων καθε μερα και που μπαινουν και στην καθημερινη σελιδα της βικι, ειχα διαπιστωσει πριν λιγες μερες ενα "λαθος" των Γερμανων. Ηταν μια μερα που διαδοχικα ηταν πιο κατω απ την προηγυμενη. Την επομενη το αλλαξαν.
Μετα οταν εμαθα απο ενα λογο προχτες του διευθυντη μας εθνικηε υγειας πως υπαρχει περιθωριο λαθους, αλλα επισης οταν εμαθα πως γινονται οι μετρησεις δηλαδη μεσω ενο λογισμικου του καθε κρατους, αρχισα και υποψιαζομαι οτι υπαρχουν περιθωρια λαθων και "λαθων" σε καθε κρατος. Και σκοπιμοτητες ισως. Μετα σκεφτηκα και τη Φολκσβαγκεν... αλλα ενταξει εγω ειμαι και συνομοσιολογος :BDGBGDB55:

........................

Παντως η Ιταλια οντως τα παει καλα. Το ειχα γραψει και χτες ... σημερα πεμπτη μερα στο 8% αυξηση κρουσματων.

Παλιοτερα ειχα πει οτι οποιος πεσει κατω απο δεκα και κρατηθει πλησιαζει προς το ζητουμενο.

Απάντηση: Re: Ιοί

Εγώ λέω να σταματήσουμε να μιλάμε για ολόκληρους λαούς ισοπεδώνοντας τα πάντα επειδή έχουμε διαφωνίες με τις πολιτικές τους ηγεσίες.

Iασωνα,
βαζοντας λιγο στην ακρη την εκτιμηση που τρεφω για τον χαρακτηρα σου (τουλαχιστον)
εδω περα ΔΕΝ ειμαστε ΗΠΑ .... και προσπαθουμε να σηκωσουμε κεφαλι any way we can.
Μπορει να μην ειναι ηθικα αμεμπτος η κομψος αυτος ο τροπος .... αλλα .... εχουμε
πολυ οργη και πικρα μεσα μας (περι τεμπεληδων και μιζερων ραγιαδων).

Ειναι παρα πολυ λιγο και κοσμιο (πιστευω) αυτο που βγαζουμε !
Ισως αν ζουσαμε ΗΠΑ να εβγαινε το μυαλο μας λιγο απο την πιεση .... ισως ....

Και φυσικα οταν σκεφτομαστε γερμανους, δεν σκεφτομαστε τον Φριτς που δουλευει συνεργειο.
Καποιους αλλους σκεφτομαστε .... γνωστοτατους και μη εξαιρετεους ! Και ειναι πολλοι.
Οι οποιοι θα συνεχισουν να θρεφουν αντιστοιχα συναισθηματα για μας (και οχι μονο την ηγεσια μας).

Τι είπαμε δλδ, ότι γκαζωνουν και θα δούμε εάν αναθεωρήσουν τις πολιτικές τους;
Δεν κρύβει κατι παραπάνω αυτό, παρατήρηση ηταν.

Τώρα για το άλλο, κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει

Δεν ξέρω ρε παιδιά, κάπως μου κάθεται στραβά. Μέσα σε μια μέρα:

Φτύσαμε τους Κινέζους επειδή τρώνε παγκολίνο (άσχετο αν αυτό αφορά το 0.0001% του -παράνομου μάλιστα- πληθυσμού), τους φτύσαμε γιατί συγκάλυψαν τον ιό (άσχετο αν αυτό το έκανε μια κυβέρνηση που δεν εξέλεξαν), φτύσαμε τους Ιταλούς επειδή κατέσχεσαν φορτίο αναπνευστήρων που πήγαινε Ελλάδα (τη στιγμή που πεθαίνουν στους δρόμους και έχουν ψηφίσει νόμο έκτακτης ανάγκης για να σώσουν τους πολίτες τους), φτύσαμε τους Γερμανούς επειδή το υπουργείο οικονομικών τους κάνει τσαλιμάκια, ε να φτύσουμε και τους Αμερικανούς επειδή κάποιοι βγαίνουν και κλαίγονται ότι δε γίνεται να βάλουμε τη χώρα σε lockdown για μια γριπούλα, κι ας πεθάνουν και οι γέροι, αφού δεν είναι παραγωγικοί, κλπ κλπ

Απλά πάρτε το ποστ μου σαν υπενθύμιση, ότι όταν μιλάμε για λαούς, μιλάμε για τον Φρίτζ που δουλεύει συνεργείο, τον Μαέστρο που δουλεύει πανεπιστήμιο, και την κυρα-Τούλα που είναι νοικοκυρά, και δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Απάντηση: Re: Ιοί

... ότι όταν μιλάμε για λαούς, μιλάμε για τον Φρίτζ που δουλεύει συνεργείο, τον Μαέστρο που δουλεύει πανεπιστήμιο, και την κυρα-Τούλα που είναι νοικοκυρά, και δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Oχι Ιασωνα.
Απλα κοφτα ΟΧΙ .... εμεις εδω ΔΕΝ μιλαμε για τον λαουτζικο οταν μιλαμε για γερμανους !

Ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι η Γερμανωπη ωφειλει ενα σχεδιο Μαρσαλ για τους λαους της
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ (που θα ναι για κανα διμηνο ακομα, μην ειναι παραπανω).

Ενα μινι σχεδιο Μαρσαλ ! Οχι το κυκλωπειο των αμερικανων που ξαναεχτισαν δρομους, εργοστασια,
επικοινωνιες, λιμανια και αεροδρομια .... (ΚΑΙ στην γερμανια !!!)

Πρόχειρη εκτίμηση που αναφέρθηκε, είναι ότι στους επόμενους μήνες πάνω από 900.000 νέοι άνεργοι και ημιαπασχολουμενοι θα υπάρξουν στην Ελλάδα...κατάλαβενετε τι έχει να γίνει!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Προσπαθουμε να μην το σκεφτομαστε (ακομη) αυτο ....
Γιατι μαζευονται πολλα καρπουζια κατω απο μια μασχαλη.

Οπως η ειπε και ο Watney (στο Martian πριν απο λιγο στην TV),
"λυνεις το πρωτο προβλημα, μετα το επομενο, μετα το επομενο ....
και αν λυσεις αρκετα προβληματα τοτε ενδεχεται να γυρισεις σπιτι !"

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Ενα μινι σχεδιο Μαρσαλ ! Οχι το κυκλωπειο των αμερικανων που ξαναεχτισαν δρομους, εργοστασια,
επικοινωνιες, λιμανια και αεροδρομια .... (ΚΑΙ στην γερμανια !!!)

Αυτό θα γίνει. Και δε θα είναι καθόλου μίνι. Το αν η Γερμανία θα είναι μέσα ή όχι είναι δικό της θέμα, αλλά δε θα μπορέσει μόνη της να το σταματήσει.

Πολυ μεγαλη εμπιστοσυνη εχεις στον αλτρουισμο της γερμανικης ηγεσιας (και τραπεζικης ελιτ).

Αλλα ξεφευγουμε ΑΓΡΙΩΣ απο το θεμα .... οποτε το σταματαω ΕΔΩ !

Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί φεύγουμε σε πολιτικά μονοπάτια, μόνο θυμηθείτε ότι αυτή τη στιγμή δε μιλάμε για καταστάσεις όπως του 2010 όπου ζητιανεύαμε δανεικά για να συντηρήσουμε μια μη βιώσιμη κατάσταση που δημιουργήσαμε οι ίδιοι, μιλάμε για ένα γενικότερο διεθνές χάος, που αν δεν στηριχθεί θα γυρίσουμε (όλοι μαζί, Έλληνες, Γερμανοί και Αμερικάνοι) στην εποχή των σπηλαίων.

Status
Not open for further replies.