Ιοί

Status
Not open for further replies.
Για πόσο καιρό όμως συμπλήρωμα c ?
Από την αιμοδοσία κάποια στιγμή που είχα πάει και ενημέρωσα για λήψη εκείνες τις ημέρες δισκίων c , μου είπαν πως οποιοδήποτε συμπλήρωμα πρέπει να αποφεύγεται σε υγιείς οργανισμούς. Τεμπελιάζει ο οργανισμός με διάφορα επακόλουθα.

Απάντηση: Re: Ιοί

Μειωμένα τα κρούσματα σήμερα

Σχεδον random είναι τα αποτελέσματα γιατί είμαστε στην αρχή ακόμα... Αύριο μπορεί να πει 150 και μεθαύριο πάλι 60...

Από την αιμοδοσία κάποια στιγμή που είχα πάει και ενημέρωσα για λήψη εκείνες τις ημέρες δισκίων c , μου είπαν πως οποιοδήποτε συμπλήρωμα πρέπει να αποφεύγεται σε υγιείς οργανισμούς. Τεμπελιάζει ο οργανισμός με διάφορα επακόλουθα.

Δεν μου ειπε (δεν προλαβα να ρωτησω).

Re: Απάντηση: Ιοί

πιες μια πορτοκαλάδα την ημέρα, πολύ πιο απλό...

Eπισης (υπενθυμιζω) ....

12 ποτηρια ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (... αυτο μου ρθε σφοντυλι, ζητημα να πινω 3 ποτηρια την ημερα ... κακο κακιστο, το ξερω ...)
Υπνος το βραδυ και ΟΧΙ το πρωι (.... αυτο γινεται .... ανετοτατοτα ! ....)

Εφ όρου ζωής εαν είναι απαραίτητο.

Η βιταμίμη C είναι υδατοδιαλυτή και δεν οδηγεί σε υπερβιταμίνωση.(όπως η Α & D)

Προσωπικά παίρνω εδώ και χρόνια 1000mg ημερησίως ,γιατί είμαι καπνιστής και δεν τρώω πολλά φρούτα,και έχω χρόνια να αρρωστήσω.

Το ίδιο και η αδελφή μου.

Τα συμπληρώματα βέβαια δεν είναι πανάκεια αλλά χρειάζονται σε πολλές περιπτώσεις.

12 ποτήρια τη μέρα έχουν να κάνουν με το τι ποτήρι μιλάμε προφανώς.

Αν υποθέσουμε 240ml στο ποτήρι μιλάμε για κοντά 3 λίτρα. Κακό δε θα σου κάνει αλλά θα περνάς τη μισή μέρα στην τουαλέτα.

Απλά πρέπει να μην αφυδατώνεσαι, οπότε όλα αυτά έχουν σχέση και με το πόσο αθλείσαι, ιδρώνεις, κλπ.

Εάν πίνεις όπως εγώ δύο λίτρα , πίστεψέ με θα ιδρώνεις.

Ναι αλλα θαχεις καθαρα νεφρα.

Θυμιζει την πρωτη γελοιογραφια που ειχε βγει.....
:flipout::flipout:

Εν τω μεταξύ μια θεία κολλητού μου κόντεψε να πεθάνει επειδή άκουγε αυτές τις @@ και έπινε καταναγκαστικά 3-4 λίτρα νερό την ημέρα για κανένα μήνα. Επειδή απέβαλε όλους τους ηλεκτρολύτες της ( κάλιο κυρίως) άρχισε να έχει αρρυθμίες, μυικές κράμπες κτλ, στο τσακ την πρόλαβαν.

Αμφισβήτηση για τον αριθμό των θυμάτων στην Wuhan
https://www.rfa.org/english/news/china/wuhan-deaths-03272020182846.html
Για όσους δε γνωρίζουν αγγλικά, αμφισβητείται το νούμερο των θυμάτων στη Wuhan με βάση τα στοιχεία της καύσης νεκρών και πόση "ουρά" έχουν για να γίνουν οι καύσεις. Εκτιμάται για πιθανά δεκαπλάσια θύματα. Την είδηση αναμετέδωσαν διάφορα αμερικάνικα ειδησεογραφικά δίκτυα. Δε γνωρίζω πόσο αξιόπιστο μπορεί να είναι αυτό το "Radio Free Asia" οπότε κρατάω μία επιφύλαξη

Εγώ λόγω υπερδραστήριας κύστης πίνω μόνο ένα λίτρο νερό συν τους καφέδες,αλλιώς όλο το βράδυ θα μείνω ξάγρυπνος απ το πήγαινε έλα στο WC ,εκτός αν πάρω πάνες ενηλίκων για ακράτεια..

Status
Not open for further replies.