Ιοί

Status
Not open for further replies.
Mιχαλη ειναι θολο το τοπιο.

Εγω που υπηρξε μια εργασια για την οποια επρεπε να μεταβω εκτος Αθηνας παντως πηρα το τοπικο αστυνομικο τμημα και ρωτησα και κατοπιν την τροχαια εθνικης οδου.

Παρε και ρωτα υπαρχουν πολλα αδιευκρινιστα σημεια που μονο αυτοι ισως μπορουν να απαντησουν.

Μετα απο 1 1/2 μερα μπορεσα να συνδεθω με την τροχαια και μου ειπαν σαφεστατα, οτι δεν υπαρχει καμμια ειδικη οδηγια για δικυκλα.
Αρα κανενα προβλημα, για δυο ατομα σε μηχανακι.
Βεβαια για να ειμαι ειλικρινης, εκτος του "ραδιο αρβυλα" που το ειχε κυκλοφορησει σαν δεδομενο ,στο μονο μερος που το βρηκα ηταν σε ενα σάιτ με νεα της Ευβοιας!!!
Τωρα ομως μου επιβεβαιασε και η τροχαια ,οτι μπορουν να επιβαινουν δυο ατομα σε δικυκλο.
Αν και αυτοι κανουν λαθος.....

Re: Απάντηση: Ιοί

Μα αν έβλεπες τέτοια θα καταλάβαινες από τις κολόνες φωτισμού οι οποίες απέχουν μία από την άλλη περί τα 35 m, ότι ο κόσμος τελικά ίσως και να μην είναι τόσο κοντά όσο το παρουσιάζουν.
Ειδικά στο βίντεο όσοι τρέχουν φαίνεται σαν να κάνουν επιτόπιο τροχάδην. τους βλέπεις ζορίζονται και ισα μετακινούνται στο πλάνο. δεν αντιλέγω βέβαια ότι σε τόσο κόσμο υπάρχουν και οι χαβαλέδες και με φραπέδες και τα λοιπά. Για αυτούς θα την πληρώσουν όλοι. Ας πρόσεχαν ας τους έκραζαν.

Βλεπω ακομα στην Ελλαδα ανοιχτες παραλιες, περιπατοδρομους, ανοιχτα παρκα, και ανοιχτες λαϊκες !!! Ειναι τα πρωτα που κλεινουν κανονικα.
Αγιο εχετε...

Τα παρκα ειναι κλειστα πολυ καιρο τωρα.

σφραγισμενα οχι αστεια.

Οι λαικες ειναι ενα θεμα .....

Παρεμπιπτόντως, ερχόμενος το πρωί από την παραλία στη δουλειά, ρώτησα τους αστυνομικούς στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου τί μέλει γενέσθαι και μου είπαν ότι σε αυτούς δεν έχει φτάσει ακόμη κάποια εντολή να αποκλειστεί η παραλία.
Και δεν ξέρω και πώς είναι τεχνικά εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο. Μόνο με συνεχή 150άρια. Γιατί το να φραγεί και να αποκλειστεί "μηχανικά" δεν παίζει.

Έχοντας συνηθίσει μια ζωή να βλέπεις την εξέδρα της παρέλασης, αυτό το τόσο "τιτάνιο" έργο, να χρειάζονται 20 αργόσχολοι 2 εβδομάδες να το στήσουν και άλλες τόσες να το ξεστήσουν, λογικό είναι να αναρωτιέσαι.
:ernaehrung004:

Και μεταξυ μας... βλεπω λετε "παραλια" για Θεσσαλονικη για παραδειγμα, ΟΚ υπαρχει μια ακτη, και πισω τι ; Μια τεραστεια ζωνη σαν παρκο. Ε τι θα κανουν αυτοι που τους τρωει να βγουν, εκει θα πανε...

Οι παραλιες (οι πραγματικες... με α,,ο η βοτσαλακια) απαγορευτικαν δια ροπαλου εδω απο την πρωτη στιγμη. Σε παραλια μενω και το ειδα στην πραξη.
Εγινε κατανοητο οτι οι ανθρωποι οταν θα βγουν εκει θα μαζευτουν με οποιαδηποτε δικαιολογια. Για τα παρκα και λαϊκες το ιδιο. Οι λαΙκες ειναι οτι το επικινδυν με τη συνηθεια καποιων να πασπατευουν φρουτα και οπωρικα.

Έχοντας συνηθίσει μια ζωή να βλέπεις την εξέδρα της παρέλασης, αυτό το τόσο "τιτάνιο" έργο, να χρειάζονται 20 αργόσχολοι 2 εβδομάδες να το στήσουν και άλλες τόσες να το ξεστήσουν, λογικό είναι να αναρωτιέσαι.
:ernaehrung004:

Κάπου διάβασα για 400 κιγκλιδώματα. Δηλαδή πόσο μήκος? 800 μέτρα? Εντάξει ναι. Με 150άρια. Ξεκάθαρα.

Σε εσάς cica έχει απομείνει τπτ ανοιχτό? Πως "αθλείστε - ξελαμπικάρετε"?

Ενα χιλιομετρο απο το σπιτι μας. Μαξιμουμ.
Επειδη στην περιοχη μου εχει μια τεραστεια εξαπλωση τελευταια σε μια πολη εδω διπλα το Σαναρυ επιτρεπεται μονο 10 μετρα απο την πορτα.
Ναι δεκα...
Ειναι εκει που εκλεισε το αστυνομικο τμημα που ειχα πει πριν μερες...
Ξερω ειναι δυσκολη και σκληρη κατασταση.

Kι αλλη κοπελιτσα κατω των δεκαξι πεθανε απο τον ϊο σημερα. Μετα απο Γαλλια και Ισπανια αυτη την φορα χτυπησε στο Βελγιο, 12 χρονων.
Οπως μας λενε πλεον κανεις δεν ειναι προστατευμενος μπορει να συμβει και στους νεους.

Σημασια εχει ο μεσος ορος των θυματων και στην κανονικη γριππη υπαρχουν θυματα απ ολες τις ηλικιες αλλα ειναι λιγα σε σχεση με τον συνολικο αριθμο...το λενε προφανως για την διασπορα γενικα..

Μια εξηγηση που εδωσε ενας γιατρος απο την Γερμανια,εκτως των ΜΕΘ ,πολλα τεστ κλπ ειναι οτι στην Γερμανια δεν μενουν σε ενα σπιτι 3 γενιες μαζι οπως στην νοτια ευρωπη
επισης οσοι νοσουν ηπια δεν μενουν σπιτια τους οπως εδω, τα νοσοκομεια τους εχουν μικροτερες ενδονοκομιακες λοιμωξεις που φερνουν επιπλοκες..
στην Σουηδια που τα μετρα ειναι μηδαμινα ,το κρατος παρεχει οικιακους βοηθους στους ηλικιωμενους,που δεν μενουν με τα παιδια τους ετσι και αλλιως..αυτο δεν εγινε τωρα φυσικα..

Στην Σουηδία έχουν πάνω από 4Κ κρούσματα και 147 θανάτους ε δεν το λες και την καλύτερη επίδοση και είναι νωρίς

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Με ανοιχτα σχεδον τα παντα και με το απαγορευονται οι συναθροισεις ανω των 50,καλη επιδοση θα την ελεγα..βεβαια στο τελος θα ξυριστει ο γαμπρος..

Στην Σουηδία έχουν πάνω από 4Κ κρούσματα και 147 θανάτους ε δεν το λες και την καλύτερη επίδοση και είναι νωρίς

κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε στην Ιταλία που κυκλοφορούσαν ελεύθερα και μετά...

Ε ναι δεν είναι χαζοί οι άλλοι στις χώρες που κλείνουν τα πάντα. Τα ίδια έλεγαν και οι Άγγλοι στην αρχή και μετά έκαναν στροφή 180 μοίρες. Τα ίδια έλεγε και ο τραμπ στις ΗΠΑ και τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.. Καλές οι σουηδικές και λοιπές τακτικές δήθεν υπεράνω και προς την προστασία της οικονομίας αλλά με τον ιό δεν παίζεις

Status
Not open for further replies.