Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Οσο για τον Τσιορδα , δυστυχως εδειξε μπανανοσυμπεριφορα.Ωραια και καλα αυτα που ειπε, αλλα τι δουλεια ειχε να κυκλοφορει χωρις μασκα ? Ετσι θα δωσει το παραδειγμα ? :)

Μια χαρά το έδωσε το παράδειγμα, οι οδηγίες του ήταν να μη χρησιμοποιείται μάσκα από τον γενικό πληθυσμό, πόσο μάλλον σε εξωτερικό χώρο.

εγω παω καθε απογευμα για περπατημα τζοκινγκ,σημερα εαν ειχε αυτοκινητα και ανοιχτα μαγαζια θα λεγες οτι μια συνηθισμενη καθημερνη,μιλαμε για πολυ κοσμο στο δρομο,και οχι μονο φορματους ειδα δυο ζευγαρακια χερακι χερακι με τα τζινακια τους,μιλαμε επαθα σοκ οι ρομα μας μαραναν.

Ναι και κρατούσαν όλοι αποστάσεις... και στο αμάξι ο Χαρδαλιας φορούσε μάσκα. Καλή η προσπάθεια αλλά εγώ χωρίς μάσκα δεν πάω πουθενά και άσε τον τσιοδρα να λέει τα δικά του
Όλοι έξω είναι εδώ στην γειτονιά ούτε το καλοκαίρι τέτοια περατζάδα.. Ρίξε 2 μήνες καραντίνα να τους τρελάνεις

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Οσο για τον Τσιορδα , δυστυχως εδειξε μπανανοσυμπεριφορα.Ωραια και καλα αυτα που ειπε, αλλα τι δουλεια ειχε να κυκλοφορει χωρις μασκα ? Ετσι θα δωσει το παραδειγμα ? :)

Τι σημαινει μπανανοσυμπεριφορα?

@ikaros13, κι εμένα μου αρέσει να περπατάω έξω. Σήμερα είχε και ωραία ημέρα. Βόλτα να μας δει ο ήλιος, μπας και στρώσει ο ύπνος μας. Από μακριά κι αγαπημένοι από τους υπόλοιπους περιπατητές. Αν δεν μπαίνεις σε μαγαζιά, δεν βήχεις, φτερνίζεσαι κι απλώς περπατάς στο δρόμο κρατώντας αποστάσεις, δεν νομίζω ότι γινόμαστε Public Enemy #1. Απέκτησα και ρουτίνα να μην ακουμπάω τίποτα. Κατεβαίνω κι ανεβαίνω τις σκάλες με τα πόδια, έχω ένα κομμάτι χαρτί για να ανοίξω την εξώπορτα της πολυκατοικίας, το πετάω κι όλα καλά.
Χθες έκανα και με μαντηλάκι το πληκτρολόγιο του ΑΤΜ πριν και μετά τη χρήση.

Κουραστικος ρε παιδι μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια χαρά το έδωσε το παράδειγμα, οι οδηγίες του ήταν να μη χρησιμοποιείται μάσκα από τον γενικό πληθυσμό, πόσο μάλλον σε εξωτερικό χώρο.

Nομιζα οτι τις ειχαμε ξεπερασει αυτες τις ανοησιες .Πω,πω, ακομα εκει εχουμε μεινει ? Ειναι σαν να λες οτι το κρανος δεν βοηθα ιδιαιτερα επειδη εσυ μπορει να το φορας στο χερι , χαχα

Nομιζα οτι τις ειχαμε ξεπερασει αυτες τις ανοησιες .Πω,πω, ακομα εκει εχουμε μεινει ? Ειναι σαν να λες οτι το κρανος δεν βοηθα ιδιαιτερα επειδη εσυ μπορει να το φορας στο χερι , χαχα
Εσύ ξέρεις καλύτερα δηλαδή; σοβαρά τώρα;

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Ιοί

@ikaros13, κι εμένα μου αρέσει να περπατάω έξω. Σήμερα είχε και ωραία ημέρα. Βόλτα να μας δει ο ήλιος, μπας και στρώσει ο ύπνος μας. Από μακριά κι αγαπημένοι από τους υπόλοιπους περιπατητές. Αν δεν μπαίνεις σε μαγαζιά, δεν βήχεις, φτερνίζεσαι κι απλώς περπατάς στο δρόμο κρατώντας αποστάσεις, δεν νομίζω ότι γινόμαστε Public Enemy #1. Απέκτησα και ρουτίνα να μην ακουμπάω τίποτα. Κατεβαίνω κι ανεβαίνω τις σκάλες με τα πόδια, έχω ένα κομμάτι χαρτί για να ανοίξω την εξώπορτα της πολυκατοικίας, το πετάω κι όλα καλά.
Χθες έκανα και με μαντηλάκι το πληκτρολόγιο του ΑΤΜ πριν και μετά τη χρήση.

Κάτσε για να καταλάβω.. Αυτό υποτίθεται επιτρέπεται; Δηλαδή αν πάρω έναν καφέ στο χέρι και πηγαίνω πάνω κάτω στη γειτονιά είναι σωματική άσκηση;
Με την ίδια λογική γιατί δεν επιτρέπουν και σε μένα που βαριέμαι να περπατάω άσκοπα να πηγαίνω βόλτες μόνος μου με το αμάξι; Λιγότερο δεν κινδυνεύω;

Όταν αποκτήσεις κι εσύ 9 χιλιάδες citations και ηγηθείς της προσπάθειας να σωθούν ζωές στη χώρα σου, τότε θα ακούσω τις ανοησίες τις δικές σου. Μέχρι τότε ας σιωπήσουμε λίγο, δεν κάνει κακό.

Κάτσε για να καταλάβω.. Αυτό υποτίθεται επιτρέπεται; Δηλαδή αν πάρω έναν καφέ στο χέρι και πηγαίνω πάνω κάτω στη γειτονιά είναι σωματική άσκηση;
Με την ίδια λογική γιατί δεν επιτρέπουν και σε μένα που βαριέμαι να περπατάω άσκοπα να πηγαίνω βόλτες μόνος μου με το αμάξι; Λιγότερο δεν κινδυνεύω;

Ναι, το περπάτημα είναι σωματική άσκηση, και το να βγαίνουμε από το σπίτι που και που απαραίτητο για να μη χαζεψουμε. Κι εγώ πηγαίνω κάθε μέρα περίπατο σε ένα κοντινό δασάκι. Το σούρουπο που δεν είναι ψυχή και σε όλη τη διαδρομή ακουμπώ μόνο το πομολο της πόρτας μου.

Ναι, το περπάτημα είναι σωματική άσκηση, και το να βγαίνουμε από το σπίτι που και που απαραίτητο για να μη χαζεψουμε. Κι εγώ πηγαίνω κάθε μέρα περίπατο σε ένα κοντινό δασάκι. Το σούρουπο που δεν είναι ψυχή και σε όλη τη διαδρομή ακουμπώ μόνο το πομολο της πόρτας μου.

Αυτό κάνω κι εγώ καθημερινά.

Όταν αποκτήσεις κι εσύ 9 χιλιάδες citations και ηγηθείς της προσπάθειας να σωθούν ζωές στη χώρα σου, τότε θα ακούσω τις ανοησίες τις δικές σου. Μέχρι τότε ας σιωπήσουμε λίγο, δεν κάνει κακό.

Δηλαδη οι επιστημονες που λενε να φορας , ειναι κουτοι

Δηλαδη οι επιστημονες που λενε να φορας , ειναι κουτοι

Οι επιστήμονες μπορούνε να λένε ο,τι πιστεύουν, δημοκρατία έχουμε. Τις οδηγίες για το τι κάνει η χώρα μας τις δίνει ο συγκεκριμένος επιστήμονας. Είναι απλά τα πράγματα.

Εχει συζητηθει το θεμα μασκα και οι Κινεζοι που εχουν φτασει σχεδον τα μηδενικα κρουσματα και χρησιμοποιυν χαζοι ειναι?στην Ταιβαν?ο Μητσοτακης γιατι πηγε με μασκα και ο Χαρδαλιας?
Για τα γαντια το καταλαβαινω για την μασκα προφανως το λενε γιατι υπαρχουν ελλειψεις..
Ασε που ο Τσιοδρας ειπε μπορει να αλλαξει η οδηγια,δηλαδη μετα θα γινει ασφαλης η μασκα?
Εκτος εαν θελουν να κανουν ανοσια αγελης στην σταδιακη επαναφορα,και κοροιδευαμε τζαμπα τον τραμπα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Εγώ έχω χοληστερίνη. Η καλή χοληστερίνη μου ήταν χαμηλή. Ο μόνος τρόπος να ανέβει είναι με περπάτημα 5 χιλ. την ημέρα, δηλάδή δυό μισάωρα. Τρέξιμο, ποδήλατο κλπ μου τα έχει απαγορεύσει ο ορθοπεδικός λόγω κήλης. Απο μιά ηλικία και πάνω, το έντονο περπάτημα είναι η καλύτερη άσκηση. Πήρα κι ένα καφέ και τον έπινα. Αν ήταν άλλος στο ίδιο πεζοδρόμιο, άλλαζα πεζοδρόμιο. Δεν νομίζω να αποτελώ πρόβλημα για κανέναν.
Αυτό που λες με την οδήγηση, το σκεφτόμουν κι εγώ. Νομίζω ότι το κάνουν για να περιορίσουν τα τροχαία ατυχήματα.

Συνεργασία Apple - Google: Λανσάρουν τεχνολογία εντοπισμού επαφών στα κινητά

Η Apple και η Google προχώρησαν στην αποκάλυψη μιας πρωτοφανούς μεταξύ τους συνεργασίας, με στόχο να προσθέσουν ειδική τεχνολογία στις πλατφόρμες των smartphones που διαθέτουν, βάσει της οποίας θα ειδοποιούν τους χρήστες εάν έχουν έρθει σε επαφή με ένα άτομο που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσω του λειτουργικού συστήματος για τη χρήση της τεχνολογίας αυτής, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, περίπου, το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Εγώ έχω χοληστερίνη. Η καλή χοληστερίνη μου ήταν χαμηλή. Ο μόνος τρόπος να ανέβει είναι με περπάτημα 5 χιλ. την ημέρα, δηλάδή δυό μισάωρα. Τρέξιμο, ποδήλατο κλπ μου τα έχει απαγορεύσει ο ορθοπεδικός λόγω κήλης. Απο μιά ηλικία και πάνω, το έντονο περπάτημα είναι η καλύτερη άσκηση. Πήρα κι ένα καφέ και τον έπινα. Αν ήταν άλλος στο ίδιο πεζοδρόμιο, άλλαζα πεζοδρόμιο. Δεν νομίζω να αποτελώ πρόβλημα για κανέναν.
Αυτό που λες με την οδήγηση, το σκεφτόμουν κι εγώ. Νομίζω ότι το κάνουν για να περιορίσουν τα τροχαία ατυχήματα.

Ναι αλλά την συμπεριφορά αυτή την έχουν λίγοι.. Οι περισσότεροι που βλέπω βγαίνουν παρέες, αρκετές φορές αράζουν σε παγκάκια σαν να μην μου κολλάει όλο αυτό και γίνεται και κατάχρηση.. Δίνει και μια αίσθηση χαλαρότητας αν καταλαβαίνεις το θέλω να πω.. Τέλος πάντων παίζει να είμαι από τους λίγους που δεν έχω στείλει sms στο 6 ποτέ! Άντε να πάω 200μ σε ένα μίνι μαρκετ (εκτός του σούπερ) με sms στο 2

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

@ikaros13 νομίζω ότι οι δραστηριότητες του SMS #2 είναι πιο επικίνδυνες από τη βόλτα του #6. Ειδικά στα μεγάλα super market. Η φάση τώρα είναι "από μακριά κι αγαπημένοι". Θα καταντήσουμε μισάνθρωποι. Αλλά what to do, what to do ?

Κανένα παράδειγμα δεν έδωσε προς τον πληθυσμό ο οποίος σκύβοντας το κεφάλι υπακούει και μένει σπίτι του.
Αυτή τη στιγμή προσβάλλετσι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μου στη μετακίνηση. Ο πεθερός μου είναι σε σχετικώς κρίσιμη κατάσταση και δεν πάμε στα Γιάννενα να τον δούμε γιατί απαγορεύεται και δεν προβλέπεται τέτοια μετακίνηση. εάν πάρω το αμάξι και ξεκινήσω θα σταματήσω στα διόδια που δεν έχω βγει για τη βόλτα που αλλά για πολύ σοβαρό λόγο και θα με γυρίσουν πίσω και θα μου ρίξουν και πρόστιμο 300 ευρώ. Αλλά για το καλό της χώρας σκύβω το κεφάλι. Ε δεν έρχεται δωρεάν όμως αυτό το σκύψιμο. Υπάρχει και το αντάλλαγμα να ικανοποιείται η απαίτηση μου να το σκύβουν όλοι.

Status
Not open for further replies.