Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Μητέρα γνωστής μου με διαγνωσμένη χρόνια καρδιοπάθεια πέθανε χτες επειδή δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, και βασικά από ότι κατάλαβα οι κόρες της δεν επέμειναν και πολύ............
Δεν εξαφανίστηκαν καθόλου Ειδικά τα σοβαρά εγκεφαλικά και καρδιακά όχι μόνο υπάρχουν αμείωτα αλλά δυστυχώς επειδή περιορίστηκε η μετάβαση στα νοσοκομεία τον ασθενών έγινε πιο δυσοίωνη η επιβίωση των τελευταίων. Σε σημείο να αναγκαστούν χθες να βγάλουν ανακοίνωση.
Ο βασικός λόγος που όλοι τρέχουν στα επείγοντα είναι η προβληματική/ότατη πρωτοβάθμια υγεία.
Όσοι είχαμε την "τύχη" να βρεθούμε στα επείγοντα μερικές φορές σίγουρα το είδαμε.
Τώρα διάφοροι λεν είναι ευκαιρία να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχές δίνω και εγώ που είναι τσάμπα.
Μητέρα γνωστής μου με διαγνωσμένη χρόνια καρδιοπάθεια πέθανε χτες επειδή δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, και βασικά από ότι κατάλαβα οι κόρες της δεν επέμειναν και πολύ............
Θεωρητικά μιλώντας, όσοι έχουν τον ιο πάνε στα νοσοκομεία αναφοράς με ειδικά ασθενοφόρα. Δεν ανακατεύονται με τους ασθενείς άλλων περιστατικών. Αυτά στην Αττική. Δεν ξέρω τι ισχύει στην πραγματικότητα.Πριν μια εβδομαδα και, ειπαν οι οδηγοι του Εκαβ σε συγγενεις παππου που ειχαμε μαζεψει επειδη ειχε πεσει,να παρετε γιατρο(ποσο θελει 170 για επισκεψη?) εαν παει νοσοκομειο κατα 99% θα τσιμπησει τον ιο,επι λεξη λεει ο οδηγος μονο εαν πεθενεις πας σε νοσοκομειο...
Υποψιν οτι ο παππους σε μια φαση δεν ειχε επικοινωνια με το περιβαλλον βαριανασαινε και ετρεμε..μετα συνηλθε τον μετρησε με το οξυμετρο και λεει εαν φοβαστε παρτε γιατρο σπιτι,εμεις τον παμε αλλα θα κολλησει..
Γεμισε κομο ο Φλοισβος....κοροιδα θεσσαλονικεις...
![]()
υπομονή κάποια στιγμή στο μέλλον θα βγει μια τηλεοπτική σειρά από την HBO και θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη
Ουτε γω γνωριζω ,μπορει να χε εφημερια το νοσοκομειο αναφορας η ειναι τακτικη του ΕΚΑΒ να αποτρεπει τα υπολοιπα περιστατικα πλην των πλεων σοβαρων,μαλλον δεν ειναι να παθαινεις κατι τετοια περιοδο θελει προσοχη.
![]()
Στα επείγοντα χρειάστηκε να πάω αρκετές φορές. Η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι ότι είτε όντως υπάρχει επείγον θέμα (ειδικά ΣΚ με βροχή είναι γεμάτα με τροχαία) είτε ότι έχουν "συνεννοηθεί" με το γιατρό να μπουν για χειρουργείο την επόμενη ημέρα, γιατί η ημ/νια προγραμματισμένου χειρουργείου ήταν μετά από μήνες. Τα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία πάντως ήταν καλά.Ο βασικός λόγος που όλοι τρέχουν στα επείγοντα είναι η προβληματική/ότατη πρωτοβάθμια υγεία.
Όσοι είχαμε την "τύχη" να βρεθούμε στα επείγοντα μερικές φορές σίγουρα το είδαμε.
Τώρα διάφοροι λεν είναι ευκαιρία να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Ευχές δίνω και εγώ που είναι τσάμπα.
Δεν γινονται ελεγχοι, δεν ειναι το υψος του προστιμου το προβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.