Ιοί

Status
Not open for further replies.
Αν δε γνωρίζεις ακριβώς τι έγινε καλύτερα να μην αναρτάς διαδόσεις. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Στο μέλλον τέτοια αστήρικτα ποστ θα διαγράφονται αυθωρεί.

Διαδοσεις δεν αναρτησα ημουν μπροστα στο περιστατικο με το ΕΚΑΒ.Δεν γνωριζω τι γινεται στα νοσοκομεια λεω.

Φυσικά και δέχομαι αυτό που λες, γιατί δεν προλαβαίνουν αλλά διαφωνώ στο θέμα του προστίμου.
Το 150άρι κάποιοι το παλεύουν, το 1000ρικο σχεδόν κανείς.

Πάντως ο μειούμενος αριθμός διασωληνωμένων είναι πάντα καλό γεγονός.

Το σημαντικο ειναι να βρεθει τροπος να μειωθει ο αριθμος των ατομων που ειναι εξω σήμερα στο 1/5.
Να βρεθει τροπος ελεγχου του συνολικου χρόνου έξω των όσων βγαινουν, και φυσικά τρόπος να ελεγχθούν οι άνω των 65 που νομίζουν ότι έχουν βρει τη λύση για τα πάντα με ένα χειρόγραφο σημείωμα και αλωνίζουν.

σε αυτά τα μεγαλύτερα πρόστιμα ακόμα και ο εξαπλασιασμός που προτείνεις δεν νομίζω να δώσουν τη λύση.

Τρόπος υπάρχει αλλά πλέον ούτε και οι ίδιοι έχουν όρεξη και φαίνεται και από τος δηλώσεις που χαϊδεύουν αυτιά..
Άμα ίσχυε χρονικός και ποσοτικός περιορισμος στις μετακινήσεις παράλληλα με ελέγχους και πρόστιμα θα ήταν καλύτερα.. Τώρα το αφήνουν στην καλή πρόθεση που μάλλον σε λίγο θα πάει περίπατο
Βέβαια με 70-70 νέα κρούσματα την ημέρα ας ξεχάσουν κάποιοι τα μέτρα χαλάρωσης από τον Μάιο και να πάρουν δυνάμεις για τη συνέχεια

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πιστευω χαλαρωνουν τωρα, για να κανουν καθολικη απαγορευση κυκλοφοριας μεσα στην μεγαλη βδομαδα.
Ειναι σημαντικοτερο να μην δημιουργηθουν μεγαλες εστιες ατομων και να μην γινουν μετακινησεις.
Αμα αρχισουν απο τωρα αυστηρα, ο Ελληνας θα ψαξει ακομα πιο πολυ διεξοδο διαφυγης,μην ξεχναμε οτι εχουμε απο τις πιο μακροχρονιες καραντινες στην ευρωπη,καλα το χειριζονται πιστευω.

Πολύ φοβάμαι πως θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Ήδη στο Τυμπάκι έχουν σκάσει μύτη μπαγκαζιέρες.. Και οι μετεωρολόγοι των καναλιών (που κατά τα λοιπά σκίζουν τα ρούχα τους) προϊδεάζουν τον κόσμο για...καλοκαιρινές συνθήκες. Γιατί στον διάολο δεν τα κόβουν; Ή τουλάχιστον να κόψουν τις χαριτωμενιές στυλ "η άνοιξη ήρθε για να μείνει Σούζυ μου"- "πράγματι υπέροχος καιρός Σία μου".

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Οταν κάποιος έχει πρόβλημα, ακόμα και χαλάζιο (εξαιρετικά ενοχλητικό) θα πάει στα εξωτερικά. Γαστρεντερικά, μυοσκελετικά, τα πάντα όλα, όταν έχεις πρόβλημα , πονάς, έχεις διάρροιες, ζαλίζεσαι, κλπ, θα πας. Αυτό έλεγαν. Ειδικά τα γερόντια που τα βλέπεις πως στριμώχνονται στην ουρά για την τράπεζα. Λόγω δεοντολογίας δεν μιλούσαν πιο ανοικτά αλλά υπονοούσαν τεράστιο ποσοστό κατα φαντασία ασθενών...

Εγω ειπα για τα τακτικα ιατρεια δεν εννοουσα τα εξωτερικα.

Η μητερα μου ειχε 2 κλεισμενα ραντεβου για ελεγχο και της τα ακυρωσαν και τα δυο. Προφανως τα σοβαρα περιστατικα δεν επηρεαζονται.

Η μητερα φιλου ας πουμε πηγε για ενοχλησεις στην καρδια και κατεληξε με βηματοδοτη. Εμπιστευομαι οτι κανουν την δουλεια τους το ιδιο σοβαρα με πιο πριν .

Τα ΜΜΕ φταίνε γιατί καλλιεργούν εδώ και καιρό λες και είναι ειδικοί συνθήκες χαλάρωσης από μέρα σε μέρα..Ξεθαρευει και ο άλλος και σου λέει τι 27 τι αρχές τι σήμερα... Αλλά έπρεπε να βγουν και οι άλλοι να πουνε επ αορίστου μέχρι νεωτερας, να τους ξενερώσουν όλους

Bλεπω εικονες απο Βερολινο ! Τους επιασε η ανοιξη, ανθισαν κατι ροζ κερασιες στους δρομους...τρελαθηκαν και οι Βερολινεζοι... τι κοινωνικες αποστσιοποιησεις και κολωκυθια, σαν στο καρναβαλι ειναι και εχουν βγει εξω και γυρνανε.

Ο Στελιος καπου εβαλε λινκ που λεει οτι οι αμερικανοι προβλεπουν πικ στην Ελλαδα περι τα μεσα Απριλη τα νουμερα ειναι φυσιολογικα εαν ισχυει αυτο.

Mε χρονομετρηση (μεταξυ αποστολης SMS και ελεγχου απο αστυνομικο).

Εγώ βγαίνω με χαρτί...
Κατά προτιμηση χειρόγραφο.
Το δείχνω αν και εφόσον μου ζητηθεί και το ξαναβάζω στην τσέπη μου.
Πως ακριβώς θα ελέγχεται ο συνολικός μου χρόνος έξω;

Τα ΜΜΕ φταίνε γιατί καλλιεργούν εδώ και καιρό λες και είναι ειδικοί συνθήκες χαλάρωσης από μέρα σε μέρα

Κοιτα για καθε απαγορευση και περιορισμο πρεπει να δινεις στον αλλο την ελπιδα οτι θα βγει καποια στιγμη απο αυτο για να μην νιωσει πιεσμενος και αντιδρασει τωρα.

Για εμενα το μονο λαθος ειναι η ανακοινωση νεων κρουσματων γιατι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Ολα τα αλλα καλως τα κανουν.

Re: Απάντηση: Ιοί

Εγώ βγαίνω με χαρτί...

Με το ρολοι.

Το χαρτι δεν αναγραφει την ωρα εκκινησης της εξοδου ?

Εγώ βγαίνω με χαρτί...

Σε σενα :laugh: ... ΔΕΝ θα γινεται :flipout:...
απο την στιγμη που χρησιμοποιεις ΧΑΡΤΙ
ανηκεις ..... σε endangered species !!!! :rolleyes:

Και στο χειρόγραφο γίνεται αν έχεις γράψει η μάλλον απαιτήσουν να γράφεις και ώρα εξόδου.. Σιγά μην κυκλοφορεί ο άλλος με το στύλο στο χέρι ανα πάσα στιγμή να το συμπληρώσει πριν τον δούνε.
Για μένα πάντως είναι λάθος η πολύ καλοσύνη εδώ μιλάμε για κρίσιμη κατάσταση. Θέλει και λίγο φοβερά και πυγμή.. Δεν πας να πιάσεις τους συνετούς ούτε θα παρεξηγηθούν αλλά τους ασυνόδευτους που πάντα θα υπάρχουν στην κοινωνία... Αυτούς σκιστους

https://www.iefimerida.gr/spor/aek-pappoys-prostimo-gipedo-melissanidis-diarkeias?amp

αν διαβάσετε του επιβλήθηκε πρόστιμο όχι για τη μετακίνηση του ήταν κατ ουσίαν άσκοπη που πήγε ο κύριος να δει το νέο γήπεδο, αλλά γιατί δεν είχε σωστά συμπληρωμένα τα χαρτιά για τυπικό λόγο δηλαδή.
Πρέπει κατά την ταπεινή μου γνώμη να καταργηθούν τα χειρόγραφα. SMS όλοι και όσοι δηλώσουν ότι δεν τα καταφέρνουν Ε κάποια λύση θα βρεθεί. GPS; Τσιπάκι; Τόση τεχνολογία υπάρχει

Είμαστε οι καλύτεροι κάθε μέρα τα καλύτερα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα εξαφανιστεί το πρόβλημα με τόσο λίγα κρούσματα.

Status
Not open for further replies.