Δεν χρειάζεται περεταίρω εξήγηση γιατί υπάρχουν και άτομα χαμηλής νοημοσύνης σε κάθε κοινωνία.. Εμένα με πείραξε που έγινε ολόκληρη κινητοποίηση από τον Χαρδαλιά προσωπικά με εισαγγελέα, αστυνομία να κάνει έφοδο και να ψάχνει τον παπά επειδή κοινώνησε έναν άνθρωπο με το παιδί αγκαλιά. Και παράλληλα να βλέπεις αυτό το χαλι με τις βόλτες και την σωματική άσκηση που έχει καταντήσει ανέκδοτο.. Ποια άσκηση στον πιο παχύσαρκο λαό της Ευρώπης με την χειρότερη διατροφή.. Αυτά είναι δικαιολογίες, δείχνει ένα κράτος που δεν έχει πυγμή και την εξαντλεί μόνο στον αδύναμο κρίκο που είναι η εκκλησία που δεν είναι και στην δικαιοδοσία του από πάνω
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Σου παραθετω επακριβως το μηνυμα που μου εστειλε σημερα η μητερα μου. 76 ετων, πολυ δραστηριος ανθρωπος που παρα την επεμβαση στη λεκανη μετα απο πεσιμο περπατουσε μπορει και 4+4 χλμ τρεις φορες την εβδομαδα και χωρις να "αραζει" τις υπολοιπες...
Sory for the caps
ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙ
ΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΕΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΕΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?