Ιοί

Status
Not open for further replies.
Πληροφοριακά το είπα, για το ενδεχόμενο κάποιος απο τους αναγνώστες να μένει εκεί γύρω - Να έχει τον νου του...
Το κατάλαβα ότι το έγραψες πληροφοριακά., Δεν είχε κάτι περίεργο το μήνυμά σου.
Απλώς το θέμα αυτό είναι λίγο επικίνδυνο για μπουμ και δεν είμαστε για μπουμ τέτοιες μέρες.

Re: Απάντηση: Ιοί

Bic?
Οχι φιλε μου. Με τα ξουραφια του ΓΔ πρεπει.
Ή καλύτερα μάδημα με μικρό τσιμπιδάκι.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απαράδεκτο. Αν ήθελαν να αφήσουν κάποιο μήνυμα θα μπορούσαν να αναρτήσουν κάποιο πλακάτ. Κλασσική περίπτωση βλακέντιων που και κάτι σωστό να έχουν να πουν πάει στο βρόντο εξ'αιτίας της μαλακίας που τους δέρνει. Ζώα.

Re: Απάντηση: Ιοί

Θέλω πολύ να υποκύψω κι εγώ στον πειρασμό να σας πω που αλλού είδα την υπογραφή των οπαδών της συγκεκριμένης θρησκείας, αλλά αναγκάζομαι από τη θέση μου και από σεβασμό στο δύσκολο αυτό θρεντ να σας (μας) υπενθυμίσω να παραμένουμε εντός θέματος.

Μόλις γίνεται κάτι με την εκκλησία πέφτουν όλοι να κράξουν. Δεν βλέπουν από την άλλη αυτό που γίνεται στον Φλοίσβο και στις γειτονιές με την κοσμοσυρροή πάνω κάτω.. Δηλαδή είναι σωστό αυτό; Η το θεωρούμε πλέον δεδομένο ότι μπορούν εκατοντάδες να βολτάρουν σε απόσταση αναπνοής και να κάθονται στα παγκάκια;
Και αυστηρότερα μέτρα να υπήρχαν ο συνεπής δεν θα ενοχλούνταν καθόλου, μόνο αυτοί που βρίσκουν και τα κάνουν και δεν θέλουν να πειθαρχούν. Και 3 μήνες ακόμη να με βάλεις καραντίνα δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως και άλλοι, άρα ας κοιτάξουν αυτούς που ούτε μέρα δεν κάθονται μέσα λες και χάθηκε ο κόσμος. Αμα χαλάσουν την πορεία της εξέλιξης να πληρώσουν τα σπασμένα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ικαρε η εκκλησια ειναι μια κοινωνικη συνηθεια οπως θες πεστην που ελεγχεται απο μια αρχη. Την εκκλησιαστικη.

Για αυτο και κραζονται γιατι θαπρεπε να εχουν παρει εντολες να το κλεισουν εντελως.

Το ποιος βολταρει και βγαινει εξω ειναι ακομα θεμα αυστηροποιησης της νομοθεσιας.

Πχ αν κατεβει ο στρατος και πχ πουνε 15 μερες μονο τα σκουπιδια θα βγαζετε εξω και μετρημενα 2 σουπερ μαρκετ την εβδομαδα τοτε θα κριθει και το θεμα της εξοδου.

Ικαρε η εκκλησια ειναι μια κοινωνικη συνηθεια οπως θες πεστην που ελεγχεται απο μια αρχη. Την εκκλησιαστικη.

Για αυτο και κραζονται γιατι θαπρεπε να εχουν παρει εντολες να το κλεισουν εντελως.

Το ποιος βολταρει και βγαινει εξω ειναι ακομα θεμα αυστηροποιησης της νομοθεσιας.

Πχ αν κατεβει ο στρατος και πχ πουνε 15 μερες μονο τα σκουπιδια θα βγαζετε εξω και μετρημενα 2 σουπερ μαρκετ την εβδομαδα τοτε θα κριθει και το θεμα της εξοδου.

Σωστά τα λες και αυτό γίνεται από την εκκλησία. Τώρα αν κάποιος λανθασμένα ενήργησε μόνος του κρυφά και κοινώνησε 15 άτομα οκ λάθος αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα ούτε έχει ξανά παρατηρηθεί ούτε δεν καταδικάστηκε
Μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό που ανέφερα, κανένας όμως δεν είδα να το κράζει, άλλοι το παίρνουν και στο χαβαλέ ακόμη και η πολιτεία είναι μαλθακή λέγοντας για περιπάτους και βλακείες, χωρίς να προχωράει σε επιπλέον μέτρα... Αυτοκίνητα πάνω κάτω Κυριακή των Βαιων σε κεντρικές αρτηρίες, δουλειές πάνε όλοι η βοήθεια στο σπιτι η αλλιώς μάζωξη;;

Σωστά τα λες και αυτό γίνεται από την εκκλησία. Τώρα αν κάποιος λανθασμένα ενήργησε μόνος του κρυφά και κοινώνησε 15 άτομα οκ λάθος

Συμφωνω απολυτως. Απλα δεν ειμαι βεβαιος οτι εχει δοθει τοσο αυστηρη εντολη. Και δεν ξερω και ποσο μεγαλη εξουσια εχουν τελικα οι εκκλησιαστικες αρχες αν ενος ιερεα που θα παει θεωρητικα να κανει μονος του λειτουργια οπως εχουν πει οτι θα κανουν φωναξει και 10 ατομα .

Θα πρεπε παντως ειδικα αυτην την περιοδο που εχει πιο συχνες εκκλησιαστικες λειτουργιες να λειτουργουν τα μεγαφωνα και να ηρεμουν και καπως οι πιστοι που το εχουν αναγκη.

Πιο μαγκες ειναι δηλαδη οι μουσουλμανοι που το διαλαλειν το εχουν ως κυριο εργαλειο ?

Τηλεοραση και Μεταδοση μεσω μικροφωνων θα ευχαριστουσε μεγαλο ποσοστο πιστων.

υγ

Στα του ιου τωρα αλλη μια απο τα ιδια σημερα. Καλα παει το πραγμα παρα τους 5 θανατους.

Οσο οι ΜΕΘ αποσυμφορουνται και δεν αυξανονται παμε καλα .Μακαρι να την περναει πολυς κοσμος με ηπια συμπτωματα και να το μαθουμε μετα απο καιρο.

Αν δεν κάνω λάθος απαγορεύεται η μεγάφωνικη μετάδοση λειτουργιών. Έχει να κάνει με την όχληση όταν βρίσκονται οι ναοί σε κατοικημένη περιοχή η την αρχή της ανεξιθρησκείας.. Με κάθε επιφύλαξη αυτό που λέω, μου το έχουν μεταφέρει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Εδώ στην περιοχή, έχω 2-3 γνωστούς που έχουν πρόβατα... Πριν κλειστούμε στα σπίτια το είχαμε συζητήσει εμπεριστατωμένα σύμφωνα με όσα ξέραμε για τον ιό...
Αφήνεις τα πρόβατα όπως είναι με 10% θνησιμότητα ή τα απομονώνεις και προσπαθείς να θεραπεύσεις τα άρρωστα ?
Ολοι κατέληγαν στο οτι θα τα άφηναν όπως είναι. Στο τέλος απο τα 100 θα πέθαιναν τα 10 επι το πλείστον πιό γέρικα και θα έμεναν 90 που θα ήταν ανθεκτικά στον ιό και σε παραγωγική ηλικία.
Αν τα λυπόντουσαν και προσπαθούσαν να τα θεραπεύσουν χωρίς σωστά φάρμακα, θα είχαν μερικούς θανάτους λιγότερους αλλά η απομόνωση θα εξασθενούσε τα νεαρά και δυνατά ζώα και μόλις το κοπάδι ξανασυγκεντρωνόταν θα είχαν ξαναφούντωμα της επιδημίας - και άντε πάλι απ'την αρχή...

Σωστα το σκεφτοντουσαν οι κτηνοτροφοι. Αλλα το κανεις σε ανθρωπους ? Τοσο ψυχρα ?

Αφηνεις να πεθανουν οι γονεις σου ? Δυσκολες καταστασεις αυτες δεν ειμαστε ετοιμοι για τετοιες θυσιες (δεν λεω ανικανοι γιατι δεν ειμαστε , ειμαι βεβαιος οτι αν ειχαμε να επιλεξουμε θα φερομασταν εντελως μαθηματικα) .

Και το κυριοτερο ο ιος σκοτωνει και νεωτερους δεν καθαριζει μονο γηραιο πληθυσμο. Και δεν ξερεις σε μια γενικη εκθεση του πληθυσμου αν θα σου τυχει καμια μεταλλαξη και αντε μετα να το μαζεψεις....

Σε μια απολύτως ψυχρή κοινωνία αυτό θα γίνονταν. Θα άφηναν τον ιό να ξεπαστρεψει τους γέρους και ασθενικούς ανεξάρτητου ηλικίας ώστε στο τέλος να επιβιώσουν μόνο οι δυνατοί.. Σαν Σπαρτιάτες ένα πράγμα. Προβληματικοί είτε γέροι είτε νέοι είτε μωρά θα επέφεραν ζημιά στην οικονομία με θεραπείες κτλ ενώ δεν θα πρόσφεραν και τίποτα

Ευτυχώς ζούμε σε πολιτισμένες κοινωνίες (Ελπιζω) και αυτά αποτελούν αρχαίες πρακτικές η πρακτικές για πρόβατα μόνο

Status
Not open for further replies.