Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Καταργείται το πρόγραμμα voucher – Οι επιστήμονες θα λάβουν απευθείας τα 600 ευρώ
https://www.tovima.gr/2020/04/22/fi...timones-tha-lavoun-tin-enisxysi-ton-600-eyro/

Ε μα!

Εγώ το γάιδαρο τον έφαγα έτσι κιαλλιως , 5-6 ημέρες από 13-16 ώρες έπαιζε αλλάζοντας καρτέλες πατώντας τα βελάκια, αλλά επειδή εξαρχής πήρα χαμπάρι ότι δεν βλέπονταν ούτε ακούγονταν εκτός και είχες γνώσεις νήπιου (ασχετο με τον τίτλο για smart buildings) , το έβαλα στον αυτόματο με ένα προγράμματάκι και τους γείωσα κανονικά .... απλά γίνανε ρόμπες με όλο το σκηνικό .... και να πω οτι δεν υπήρχαν σεμινάρια εξειδικευμένα για την κάθε επιστημονική κοινότητα στην πιάτσα να διαλέξουν, ως ιδέα δεν ήταν καθόλου άσχημη ως εκτέλεση όμως ήταν κοροϊδία σκέτη.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Εγώ το γάιδαρο τον έφαγα έτσι κιαλλιως , 5-6 ημέρες από 13-16 ώρες έπαιζε αλλάζοντας καρτέλες πατώντας τα βελάκια, αλλά επειδή εξαρχής πήρα χαμπάρι ότι δεν βλέπονταν ούτε ακούγονταν εκτός και είχες γνώσεις νήπιου (ασχετο με τον τίτλο για smart buildings) , το έβαλα στον αυτόματο με ένα προγράμματάκι και τους γείωσα κανονικά .... απλά γίνανε ρόμπες με όλο το σκηνικό .... και να πω οτι δεν υπήρχαν σεμινάρια εξειδικευμένα για την κάθε επιστημονική κοινότητα στην πιάτσα να διαλέξουν, ως ιδέα δεν ήταν καθόλου άσχημη ως εκτέλεση όμως ήταν κοροϊδία σκέτη.

Όταν είναι να πετάξεις τόσα εκατομμύρια σε μια τέτοια εποχή με 470/σεμινάριο σε "εκπαιδευτές" το τσεκάρεις και 2η φορά. Εκτός και αν εξ αρχής το θέμα πήγαινε αλλού.
Αν πάλι δεν πήγαινε αλλού και ήταν μια χοντράδα/κουράδα και μισή, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες.

Έρχεται όμως η πιθανή έξοδος του Μεσολογγίου και μέσα στην καλή χαρά και τα ουζάκια στον ήλιο (στο καλό σενάριο) βλέπω πολλές γαργάρες να γίνονται.

Προχθές είχα ξεκινήσει το σεμινάριο (επέλεξα GDPR). Λοιπόν επροκειτο για κάτι σαν σύγγραμμα απευθυνόμενο σε προπτυχιακούς φοιτητές -αλλά όχι νομικής, κάτι σε πιο τεϊτζίδικο ίσως, οπωσδήποτε στερούμενο της επιστημονικής σκοπιάς και ευρύτερης θεώρησης που χαρακτηρίζει ένα πανεπιστημιακό εγχειρίδιο- το οποίο δίδεται σε καρτέλες τις οποίες είχαν βάλει να τις διαβάζει (αυτοί που επέλεξα) ένας τύπος, που σίγουρα δεν είχε ιδέα από GDPR αλλά και μέτρια προσόντα στην ανάγνωση (στις πιο άγνωστες για αυτόν λέξεις -μία στις 10 και βάλε- καθώς και στις άνω των 4 συλλαβών σταματούσε στη μέση).

Πολλά ζητάς και σύ. Με 34 ψωροεκατομμύρια θες να προσλάβουμε και επιστήμονες; Πάλι καλά που μειώσαμε τα έξοδα της μετάφρασης...

Εσύ φιλέ που μας έφαγες με το μέσα, πήγαινε σε ένα καταφύγιο κ κάτσε κανένα χρόνο. Οσοι φοβάστε μέσα.
Εμείς θέλουμε να βγούμε.

Ελα όμως που δεν σας αφήνουν να βγείτε γιατί με την συμπεριφορά σας θα κολλήσετε τους υπόλοιπους
Πολύ σοφή απόφαση γιατί θα έτρεχαν όλοι οι έξυπνοι να μαζεύουν μαργαρίτες την Πρωτομαγιά. Είμαι σίγουρος ότι οι ειδικοί ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους και τους στηρίζει η κοινωνία. Δεν είναι τελικά τυχαίο που είναι σε αυτή τη θέση η Ελλάδα και παίρνει τα εύσημα από όλους στο εξωτερικό

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Όταν είναι να πετάξεις τόσα εκατομμύρια σε μια τέτοια εποχή με 470/σεμινάριο σε "εκπαιδευτές" το τσεκάρεις και 2η φορά. Εκτός και αν εξ αρχής το θέμα πήγαινε αλλού.
Αν πάλι δεν πήγαινε αλλού και ήταν μια χοντράδα/κουράδα και μισή, πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες και να υπάρξουν παραδειγματικές τιμωρίες.

Έρχεται όμως η πιθανή έξοδος του Μεσολογγίου και μέσα στην καλή χαρά και τα ουζάκια στον ήλιο (στο καλό σενάριο) βλέπω πολλές γαργάρες να γίνονται.

Εγώ περιμένω τις προσφυγές των αναδόχων στα δικαστήρια για παραβίαση του συμβολαιου και απωλεσθέντα κέρδη...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Εγώ περιμένω τις προσφυγές των αναδόχων στα δικαστήρια για παραβίαση του συμβολαιου και απωλεσθέντα κέρδη...

Γιατι ειπαν πως δε θα πληρωθουν;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Εντωμεταξύ, για να είμαστε και δίκαιοι, τα περισσότερα ΚΕΚ απότι κατάλαβα δεν είχαν κανένα μερίδιο ευθύνης για το φιάσκο. Στην ουσία ήταν υποχρεωμένοι να "ψωνίσουν" και να μεταπωλήσουν τα σεμινάρια - σκουπίδια από συγκεκριμένους "υμέτερους". Και τράβηξαν χοντρό λούκι και έξοδα και για διαφήμιση αλλά και για τις διαδικασίες κλπ κλπ.

Το πρόβλημα είναι ότι στην κλινική αυτή είναι κυρίως νεφροπαθής ομάδα υψηλού κινδύνου αν δεν κάνω λάθος..
Και στην Μαλακάσα υπάρχει θέμα.. Δεν ξεμπερδεύουμε εύκολα

Έχουμε καινούριο φρούτο που διάβασα χθες... για την ηλικία μου μάλιστα (30-40). Σε πολλές περιπτώσεις νέων λέει ακόμα και σε ήπια ή ανύπαρκτα συμπτώματα, ένα από τα παράσημα που σου αφήνει είναι εγκεφαλικό.

https://www.cnn.com/2020/04/22/health/strokes-coronavirus-young-adults/index.html

Τα λέμε το 2022 παιδιά, πάω να πάρω κονσέρβες. :BDGBGDB55:

Και ο Τσιόδρας αναφέρθηκε σήμερα σε διαφορες μελέτες για κουσούρια που αφήνει ο ιός σε αυτούς που αποθεραπεύονται.. Ένα καρο επιπλοκές ανέφερε.
Σήμερα πάντως ήταν πολύ κακή μέρα, δομές και κλειστά κέντρα είναι δούρειος ίππος
Με αυτά το βλέπω χλωμό να ανοίγουν τα μέτρα γιατί μετά δεν θα μαζεύεται, είναι νωρίς ακόμη

Έχουμε καινούριο φρούτο που διάβασα χθες... για την ηλικία μου μάλιστα (30-40). Σε πολλές περιπτώσεις νέων λέει ακόμα και σε ήπια ή ανύπαρκτα συμπτώματα, ένα από τα παράσημα που σου αφήνει είναι εγκεφαλικό.

https://www.cnn.com/2020/04/22/health/strokes-coronavirus-young-adults/index.html

Τα λέμε το 2022 παιδιά, πάω να πάρω κονσέρβες. :BDGBGDB55:

Όχι ρε παιδιά, δεν είναι βιολογικό όπλο. Μιά γριπούλα αναπνευστικού είναι, που τα πήρε στο κρανίο και προέκυψε υπερ-ιός που μέσα σε δύο μήνες μάθαμε πως πρακτικά προσβάλλει όλους πρακτικά τους κυτταρικούς τύπους του ανθρώπινου σώματος. Οι ιολόγοι θα γελούσαν μέχρι δακρύων αν βέβαια δεν έκλαιγαν μέρχι γέλωτος...

Με αυτά το βλέπω χλωμό να ανοίγουν τα μέτρα γιατί μετά δεν θα μαζεύεται, είναι νωρίς ακόμη
Ευτυχώς που δεν αποφασίζεις εσύ.

Εχει ήδη δρομολογηθεί το άνοιγμα.

Όχι ρε παιδιά, δεν είναι βιολογικό όπλο. Μιά γριπούλα αναπνευστικού είναι, που τα πήρε στο κρανίο και προέκυψε υπερ-ιός που μέσα σε δύο μήνες μάθαμε πως πρακτικά προσβάλλει όλους πρακτικά τους κυτταρικούς τύπους του ανθρώπινου σώματος. Οι ιολόγοι θα γελούσαν μέχρι δακρύων αν βέβαια δεν έκλαιγαν μέρχι γέλωτος...

Νίκο μου, δεν έχει καμία σχέση το ένα με τ'άλλο. Ιός αναπνευστικού παραμένει, αυτό μάλιστα είναι ίσως το μόνο που ξέρουμε με βεβαιότητα.

Τα υπόλοιπα είναι αποτέλεσμα της μηδενικής ανόσιας που έχει ο άνθρωπος σε σχέση με τις απλές γριπούλες, και βέβαια της τεράστιας μεταδοτικότητάς του (σε 2 εκατομμύρια cases θα δούμε πολλά περίεργα να συμβαίνουν, κάθε οργανισμός μπορεί να αντιδρά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε κάτι άγνωστο).

Περί βιολογικών όπλων, όσο δεν υπάρχει καμία ένδειξη (πόσο μάλλον απόδειξη) δεν έχει νόημα να μιλάμε. Πρώτα απ'ολα δεν έχει και νόημα (ποιος να το εξαπολύσει σε ποιον, εφόσον είναι προφανές ότι θα προκαλέσει παγκόσμια πανδημία; Ή μήπως κάποιος με την τεχνογνωσία να κατασκευάσει έναν θανατηφόρο ιό δεν έχει την ικανότητα να προβλέψει ότι αυτός δεν μαζεύεται;; )

Ιάσονα το ότι δεν εξαπολύθηκε (δε βγάζει νόημα να έγινε κάτι τέτοιο) δε σημαίνει πως αποκλείεται να είναι προϊόν R&D εργαστηρίου βιολογικού πολέμου. Και μη μου πεις πως δεν υπάρχουν τέτοια.. Και εννοείται πως οι ιοί δε χτυπούν αδιάκριτα κυτταρικούς τύπους, αυτό απαγορεύεται από την ίδια τη βιοχημεία τους. Είναι σαν να λέμε ότι ξαφνικά προέκυψε κλειδί πασπαρτού στην κλειδοθήκη μας, ε δε γίνεται.

Αν ισχύει και μείνουμε κλειδωμένοι να βλέπουμε σειρές μέχρι το 2043 σου φτάνει ή θα θέλεις κι άλλο? :flipout:

Status
Not open for further replies.