Ιοί

Status
Not open for further replies.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως φτάσαμε στο γεγονός από το να μην φοράμε μάσκες ούτε καν υψηλής προστασίας γιατί όπως λέγανε δεν προστατεύουν, στις υφασμάτινες για όλους που αποδεδειγμένα δεν προστατεύουν γιατί δεν πληρούν προδιαγραφές;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως φτάσαμε στο γεγονός από το να μην φοράμε μάσκες ούτε καν υψηλής προστασίας γιατί όπως λέγανε δεν προστατεύουν, στις υφασμάτινες για όλους που αποδεδειγμένα δεν προστατεύουν γιατί δεν πληρούν προδιαγραφές;

Είναι πολύπλοκο. Δε θα το καταλάβεις.
:flipout:

Σοβαρά τώρα, το σκέφτομαι, να χτυπήσω μια πενηντάδα από το eshop στα 70 λεπτά η μάσκα περίπου ή να περιμένω τις Ελληνικές? Θα βγαίνουν φτηνότερα άραγε?

Ειναι ψυχολογικος ο παραγοντας....ή δεν υπαρχουν ακομα ικανες ποσοτητες σοβαρων μασκων.

Δυστυχώς το θέμα δείχνει σημάδια υποτροπής στη χώρα.. Μακάρι να είμαι λάθος..

Νικο τα σημαδια δεν βγαινουν απο μια κλειστη δομη που να μην πω τι εκαναν εκει μεσα.....αλλα απο τον γενικο πληθυσμο.

Αυτα προσεχουν λογικα.Σε εναν κλειστο χωρο φυσικα και θα γινει το ελα να δεις....αν βαλεις μεσα εναν νοσουντα.

Γενικά, οι δομές (καταυλισμοί, φυλακές, στρατός, λαθρομετανάστες, κλπ) δεν λαμβάνονται υπ'όψιν στα νούμερα γιατί υπάρχουν άλλα πρωτόκολα πρόσβασης εκεί και δεν μπορούν να δείξουν την απόδοση οποιωνδήποτε μέτρων...

Ειναι ψυχολογικος ο παραγοντας....ή δεν υπαρχουν ακομα ικανες ποσοτητες σοβαρων μασκων.

Κατάλαβα.. ο Τσιόδρας τόσο καιρό έλεγε για ψευδαισθήσεις όσον αφορά γάντια και μάσκα και τώρα καλούμαστε όλοι να ζούμε σε μια ψευδαίσθηση .. Αρχίζει και χάνεται η μπάλα βλέπω, χρήμα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα για αυτό και πάνε να ανοίξουν και όλες τις βαθμίδες σχολείων χωρίς προσανατολισμό.. Κουγκι;

Απάντηση: Re: Ιοί

Αν δεν ξέρετε τον κατάλληλο τρόπο προφύλαξης από κορονιούς κλπ μάθετέ τον...!!!

E, αφου η υπεριωδης θα μας κανει "καλα" ....

tanning-bed-650x325.jpg

.... μην το καθυστερουμε ! :rolleyes: Mπαρμπεκιου διπλης οψης ... να τελειωνουμε !

Το πρόβλημα με τις δομές είναι άλλο, είναι οι επαφές που έχουν οι μέσα με τους έξω.
Στο Κρανίδι πχ , είναι κοινό μυστικό ότι εκδίδονταν πολλές Σομαλες .... έχω φίλο εκεί που μου τα έλεγε, μεγάλος μπελάς!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Το πρόβλημα με τις δομές είναι άλλο, είναι οι επαφές που έχουν οι μέσα με τους έξω.
Στο Κρανίδι πχ , είναι κοινό μυστικό ότι εκδίδονταν πολλές Σομαλες .... έχω φίλο εκεί που μου τα έλεγε, μεγάλος μπελάς!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Αυτό που λες είναι πλέον γνωστό εκεί.. Για αυτό και υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην ιχνηλατηση που λένε γιατί για προφανής λόγους οι κάτοικοι εκεί δεν μιλάνε.. Και είναι παρά πολλές περιπτώσεις όχι μόνο από την περιοχή πλησίον που είχαν παρε δώσε με Κρανίδι

That's just BRILLIANT!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ αληθές για να μπει στα αστεία βίντεο.

Μετα καναμε πλακα με τον Ερντογαν και την κολωνια λεμονι.

Κυλυσε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι.

Ενίοτε η κολόνια λεμόνι μπορεί να έχει και 80% οινόπνευμα. Μακάρι να είχα όταν δεν έβρισκα εδώ τίποτα άλλο, γιατί οι αγαπητοί μου συμπολίτες φρόντισαν για αυτό.
Το πως την χρησιμοποίησε, ποίος, και γιατί αυτό είναι άλλο.

Όταν το πρωτοάκουσα πάντως, σκέφτηκα μήπως είναι κανένας συγγενής του ο μεγαλοπαραγωγός.

185-172-84-131 οι απωλειες των Σουηδων απο τις 21 Απριλιου μεχρι και σημερα.

Ποτε ειπαμε οτι εχουν κορυφωση στην καμπυλη τους ?

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Τον πιλότο μην καταργήσουν μόνο ! :idea:

Bλέπω κάτι θυρία 747 και Α380 που τα είχαν καταργήσει ως ασύμφορα, να τα ξαναβάζουν σε υπηρεσία. Να καθόμαστε και σαν άνθρωποι εμείς οι πιο... ευτραφείς!

Status
Not open for further replies.