Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Bλέπω κάτι θυρία 747 και Α380 που τα είχαν καταργήσει ως ασύμφορα, να τα ξαναβάζουν σε υπηρεσία. Να καθόμαστε και σαν άνθρωποι εμείς οι πιο... ευτραφείς!

Αντε να τα ξεπαρκαρεις αυτα....

Απάντηση: Re: Ιοί

Καντε ενα ευχαριστο διαλειμμα και διαβαστε (καποια ίσως τρολ, ισως...).

Παντως μετα απο αυτους τους 2 μηνες εχει αρχισει και μυριζει πολυ καμμενο. Και δεν ειναι το παστιτσιο μου...

https://mikropragmata.lifo.gr/socia...apsan-oi-ellines-sta-sosial-gia-ton-koronoio/

Θαααα σκαααααασωωωωωω ..... :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:

Image2.png

Γελαω σαν το χαζο καθε δεκα λεπτα :flipout: .... ποναει το στομαχι μου :flipout:

Σαχλαμάρες μεν, ψυχολογικά όμως είναι σημαντικά όλα αυτά μπας και πάρει μπρος ο πλανήτης σιγά σιγά.

Αυτό συζητάγαμε τις προάλλες με τη γυναίκα μου, πως αν ήταν όλοι όσο προσεκτικοί είμαστε εμείς, η εξάπλωση θα ήταν πολύ πιο μαζεμένη. Φυσικά δε μπορείς να'χεις 100% έλεγχο, κι εγώ που προσέχω μπορεί να κολλήσω στο ΣΜ ή σε άλλο κλειστό χώρο που πρέπει να βρεθώ. Ωστόσο επιμένω πως πολλά εξαρτώνται από την προσοχή που δείχνεις, τόσο ενεργητικά όσο και παθητικά.

Οπότε με τέτοια μέτρα που θα σου θυμίζουν ανά πάσα στιγμή ότι "κάτι σοβαρό συμβαίνει, πρόσεχε", μπορεί να υπάρχουν βελτιώσεις πολύ σημαντικότερες από τα στενά πλαίσια του κάθε μέτρου.

Last edited:
Θα γινουμε ολοι Σουηδοι. Τελος οι αγκαλιτσες και οι ασπασμοι, τελος τα γουτσου τσου, θα μαθουμε να βλεπουμε τον διπλα μας σαν εν δυναμει δολοφονο εξ' αμελειας.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Θαααα σκαααααασωωωωωω ..... :laugh::flipout::laugh::flipout::laugh::flipout:

View attachment 170831

Γελαω σαν το χαζο καθε δεκα λεπτα :flipout: .... ποναει το στομαχι μου :flipout:

Και εκεί που διαβάζεις το λινκαρισμένο άρθρο και λες "τώρα τα έχω δει όλα, παρακάτω δεν πάει" διαβάζεις για την κλινική που έγινε hot spot του κορωνοϊού και για το γιατρό που βρέθηκε θετικός στον ιό αλλά αρνείται να το δεχτεί και συνεχίζει να εξετάζει ασθενείς και διαπιστώνεις ότι παντα υπάρχει και παρακάτω.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως φτάσαμε στο γεγονός από το να μην φοράμε μάσκες ούτε καν υψηλής προστασίας γιατί όπως λέγανε δεν προστατεύουν, στις υφασμάτινες για όλους που αποδεδειγμένα δεν προστατεύουν γιατί δεν πληρούν προδιαγραφές;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Ενταξει, καποια στιγμη θα μας πουν οτι η κανονικοτερα περναει τελικα μεσα απο τις μασκες.Τοσο καιρο το...επεξεργαζονταν , γιατι προφανως η επιστημη και τα μυστικα της μασκας απασχολουσαν ολη την επιστημονικη κοινοτητα,τοσο πολυπλοκα ειναι :)

Aπ'οσο διαβαζω .... ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωριζει ποσες μεταλλαξεις εχει κανει ο ιος !
Συνειδητοποιω οτι για ΑΙΩΝΕΣ η αμαθεια ολων μας για το τι ΕΣΤΙ ιος
(ουσιαστικα ο Παντοκρατορας απο καταβολης πλανητη Γη, 4 δις χρονια πισω)
ηταν και η Ευτυχια μας.

Ignorance was bliss !

Re: Απάντηση: Ιοί

Aπ'οσο διαβαζω .... ΚΑΝΕΙΣ δεν γνωριζει ποσες μεταλλαξεις εχει κανει ο ιος !
Συνειδητοποιω οτι για ΑΙΩΝΕΣ η αμαθεια ολων μας για το τι ΕΣΤΙ ιος
(ουσιαστικα ο Παντοκρατορας απο καταβολης πλανητη Γη, 4 δις χρονια πισω)
ηταν και η Ευτυχια μας.

Ignorance was bliss !

Μην ανησυχείς! Όταν "περάσει η μπόρα", γιατί θα περάσει, πάλι στην άγνοιά μας θα μείνουμε !.......Ευτυχισμένοι

Re: Απάντηση: Ιοί

Στους τρεις κατηγορουμένους ο δεύτερος θα αθωώνεται αυτομάτως.

Χμ, στις μικρο-διαφορές, ειδικά μεταξύ συγγενών, γειτόνων (εξυβρίσεις σπρωξιματάκια, κανα χαστουκάκι κλπ κλπ) δεν θα είναι κακό στατιστικά. Θα πληρώνεις παράβολο+ αμοιβή δικηγόρου, να βγαίνει τελεσίδικη απόφαση αυτομάτως, πας παρακάτω στη ζωή σου άμεσα. Σαν το τζάμπολ στην ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια.

94440199_2717854855003198_1073735901240098816_n-696x522.jpg

94606212_2717854745003209_2015989650820169728_n.jpg

Eικονα απο το μελλον ?

Status
Not open for further replies.