Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τα ανέβασα νωρίτερα Νίκο.Στέλιο περιμένω με αγωνία τα σημερινά σου στοιχεία.
Τα ανέβασα νωρίτερα Νίκο.
Εδώ του ΕΟΔΥ εδώ του ECDC. Η αναλογία πήγε στο 9:1. Ακριβώς πριν 1 μήνα ήταν στο 41:1
Οι Σουηδοί το έχουν τερματίσει. Παρόλο που δήλωσαν 0 νεκρούς χθες, ο αριθμός των νεκρών από 1/7 έχει αυξηθεί κατά 30 σε σχέση με χθες. Τι κάνουν ?
(Μόλις πρόσεξα την υπογραφή σου. Αυτό είναι από τα λίγα τραγούδια τους που δεν μπορώ να ακούσω. Μου φέρνει φοβερή στεναχώρια. Από παιδί είχα θέμα με το τραγούδι αυτό.)
Νέα αρνητικά ρεκόρ με 2.646 νέα κρούσματα και 179 διασωληνωμένους
18 νεκροί το τελευταίο 24ωρο
Εκτακτες ανακοινωσεις αυριο στις 12:00 δια στοματος Τσιοδρα και πρωθυπουργου.
Καταλαβατε τι θα γινει .
Για το συγκεκριμένο φαινόμενο, δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να πω. Το σκεφτόμουνα να πήγαινα αύριο στο νησί να κάτσω μέχρι τα Χριστούγεννα. Μεγαλύτερο κίνδυνο διατρέχω στην Αθήνα παρά εκεί. Δεν πιστεύω να επιστρέψουμε στο γραφείο πριν το Μάιο.Θα γινουν πολλοι περισσοτεροι με τετοιες ανοησιες https://www.newsauto.gr/news/lockdown-opou-figi-figi-i-athinei/
Δεν συμφωνεί η γυναίκα μου Γιώργο. Θέλει να είναι κοντά στη μάνα της. Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, δεν θα είχα επιστρέψει καθόλου.Να πας στο νησι Στελιο μη το σκεφτεσαι. τωρα που μπορεις γιατι μετα θα απαγορευτει.
Η Αθηνα ειναι... ασε, κατι εχω μαθει και γω εδω.
Μη δίνεις βάση σε τέτοιου είδους φήμες. Μόνο υποθέσεις μπορεί να κάνει ο καθένας.Ακούγεται ότι θα παραμείνουμε σε καθολικό λοκ μέχρι τα κρούσματα να πέσουν στα 400 ημερησίως, άσχετα με τα όσα λένε για 3 βδομάδες. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επισημη ανακοίνωση, ενημέρωση?
Αυτό που αναφέρεις το είπε σε συνεντευξη του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.Ακούγεται ότι θα παραμείνουμε σε καθολικό λοκ μέχρι τα κρούσματα να πέσουν στα 400 ημερησίως, άσχετα με τα όσα λένε για 3 βδομάδες. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει επισημη ανακοίνωση, ενημέρωση?
Άρα δεν είναι απλές φήμες όπως έγραψα.Αυτό που αναφέρεις το είπε σε συνεντευξη του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
"Πέτσας: Χρειάζονται γύρω στα 300 – 400 κρούσματα την ημέρα για άρση του lockdown"
https://www.newsbeast.gr/politiki/a...400-kroysmata-tin-imera-gia-arsi-toy-lockdown
Εμείς ευχαριστούμε Στέλιο για την καθημερινή ενημέρωση.Άρα δεν είναι απλές φήμες όπως έγραψα.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση Ανδρέα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.