Καλημέρα, να γράψω τη δική μου εμπειρία από τον covid μιας και είμαι από χτες επιβεβαιωμένα θετικός. Την περασμένη Τετάρτη μας ενημέρωσαν ότι η δασκάλα στο σχολείο του μικρού (δημοτικό) βρέθηκε θετική. Δε χρειάστηκαν παρά μόνο 2 μέρες για να ανεβάσει πυρετό ο μικρός, ενώ εγώ ανέβασα από την Κυριακή. Έκανα χτες το τεστ και βρέθηκα θετικός. Έχω πυρετό που δε πέφτει με αντιπυρετικά, μου απαγόρευσαν να πάρω αντιφλεγμονώδη τα οποία πάντα με έπιαναν, όλο μου το σώμα πονάει και νιώθω εξάντληση. Κι από σήμερα έχει πυρετό και η σύζυγος. Το θετικό είναι ότι ο μικρός δεν έχει πλέον πυρετό, είχε μόνο για δύο ημέρες. Με έχει εντυπωσιάσει το πόσο γρήγορα κολλήσαμε όλοι, την άνοιξη λέγανε παίρνει 7-10 μέρες, τώρα μέσα σε 2 μέρες κολλήσαμε. Προς το παρόν δεν έχω δύσπνοια οπότε η εντολή των γιατρών είναι να παραμένω σπίτι με αντιπυρετικά, ντους, κομπρέσες κτλ.
Θεωρώ αδιανόητο που δεν έχουν κλείσει τα δημοτικά, διαψεύδεται πανηγυρικά η φιλολογία ότι δε μεταδίδεται στα μικρά παιδιά ή ότι δε νοσούν ή ότι δε το μεταδίδουν τα ίδια. Και μεταδίδεται, και νοσούν, και το μεταδίδουν σύμφωνα με τη δική μου προσωπική εμπειρία.