......
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 2 !. Αρα ο Πατρινός συνάντησε αυτούς τους 2. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει. ή.....υπάρχει?Λέμε τώρα. Δεν τον ρωτάνε?
Γερμανία Ιταλία είναι ξεκάθαρο οτι τους ξέφυγε και τώρα τρέχουν....
άκουσα την επόμενη μέρα συνέντευξή του στο real και τον στριμώξανε αρκετά να πεί αν ήταν υπερβολικός. Προς τιμήν του κράτησε τη θέση του.
Εν τω μεταξύ σκέψεις.
Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία και άλλες βαλκανικές χώρες ντιπ.
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 2 !. Αρα ο Πατρινός συνάντησε αυτούς τους 2. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει. ή.....υπάρχει?Λέμε τώρα. Δεν τον ρωτάνε?
Γερμανία Ιταλία είναι ξεκάθαρο οτι τους ξέφυγε και τώρα τρέχουν.
Σε μας? ή δεν μας ξέφυγε και το έχουμε "και καλά" μαντρωμένο, ή ....δεν ήρθε η ώρα ακόμα να τρέξουμε.
Yπηρχε μια εποχη (φανταρικη) που ΟΝΤΩΣ κοιμηθηκα με τα παπουτσια.
Ηταν τις ΔΥΟ φορες που καναμε την μεγαλη βραδινη πορεια (25 χιλιομετρων, με πληρη φορτο).
Δεν επαθα τιποτα .... αλλα ΟΛΟ μου το σωμα κραυγασε "χεσε τα αρβυλα, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ΤΩΡΑ".
Eγω θα κανω μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλα ερωτηση
(για το αν εχουν προσβληθει εκατομμυρια σε ολοκληρο τον πλανητη
και οχι 80.000 που μας ανακοινωσαν ως επιβεβαιωμενα κρουσματα)
ΠΟΣΟΙ εχετε (η ειχατε) ψιλοδεκατα, ψιλοβηχα και ψιλοατονια τις τελευταιες 7 μερες
ΑΛΛΑ ... δεν πηγατε στον γιατρο ?
Ειναι δεκαδες εκατομμυρια οι φορεις .... ΠΙΑ !
Εγώ πρέπει να ήμουν ο πρώτος φορέας.
Θυμάμαι είχα δέκατα τέτοια εποχή το 1985 :firstprize:
Πιθανόν από την Δευτέρα καθολικό κλείσιμο σχολείων σε όλη την χώρα, μου είπε ένας διευθυντής σχολείου.
Τα νεότερα από τη Γερμανία:
Οι Γερμανοί, ήπια, πειθαρχημένα και μεθοδικά έχουν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ. Όποιος πάει να αγοράσει αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά και κονσέρβες κάνει αμάν για να βρει.
Πες μου οτι αστειεύεσαι να πάω από κεί που´ρθα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.