Ιοί

Status
Not open for further replies.
Στην Πατρα "βρεθηκαν σε αλλη σελιδα" (με το συμπαθειο :rolleyes:)

iZF2Pnw-700x700.jpg

......
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 2 !. Αρα ο Πατρινός συνάντησε αυτούς τους 2. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει. ή.....υπάρχει? :) Λέμε τώρα. Δεν τον ρωτάνε?
Γερμανία Ιταλία είναι ξεκάθαρο οτι τους ξέφυγε και τώρα τρέχουν....

Και στην Γαλλια ξεφυγε και ξαφνικα βλεπουν και οι Ισπανοι οτι υπαρχει και τους ξεφευγει.

Για την εν λογω χωρα την Αιγυπτο οπως και αλλες Αφρικανικες οπως Αλγερια Μαροκκο κλπ, πιστευω οτι ειναι στην φαση "ελα μωρε... μια γριπη ειναι" και δεν μετρανε η δεν ανακοινωνουν τιποτα. Μη πεσει και ο τουρισμος, και σταματησουν να χτιζουν και οι Κινεζοι γεφυρες δρομους καναλια διυλιστηρια κλπ...

Τεσπα σε πολλες απο αυτες τις χωρες υπαρχουν ακομα επιδημιες Χολερας και Τυφου. Συχνα δεν ξερουν απο τι πανε. Οποτε δεν το πολυψειριζουν.

άκουσα την επόμενη μέρα συνέντευξή του στο real και τον στριμώξανε αρκετά να πεί αν ήταν υπερβολικός. Προς τιμήν του κράτησε τη θέση του.

Εν τω μεταξύ σκέψεις.

Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία και άλλες βαλκανικές χώρες ντιπ.
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 2 !. Αρα ο Πατρινός συνάντησε αυτούς τους 2. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει. ή.....υπάρχει? :) Λέμε τώρα. Δεν τον ρωτάνε?
Γερμανία Ιταλία είναι ξεκάθαρο οτι τους ξέφυγε και τώρα τρέχουν.
Σε μας? ή δεν μας ξέφυγε και το έχουμε "και καλά" μαντρωμένο, ή ....δεν ήρθε η ώρα ακόμα να τρέξουμε.

Εκτός από το τι υπάρχει στις χώρες, μην υποτιμάτε τον παράγοντα 'αεροδρόμιο'. Σε ένα αεροδρόμιο μπορεί από σπόντα (transfer) να βρεθεί κάποιος τελείως άσχετος με τη χώρα για 1-2 ώρες, που φυσικά αρκούν για να γίνει το κακό.

Εγώ πιστεύω ότι όσοι έχουμε πατήσει τα 40 έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τον κορονοϊο αν μας κάτσει. Αυτό κατάλαβα όποτε μάλλον θα αρχίσω την καραντίνα από δουλειά απέχω μέχρι 20 μαρτη και βλέπουμε..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Yπηρχε μια εποχη (φανταρικη) που ΟΝΤΩΣ κοιμηθηκα με τα παπουτσια.
Ηταν τις ΔΥΟ φορες που καναμε την μεγαλη βραδινη πορεια (25 χιλιομετρων, με πληρη φορτο).
Δεν επαθα τιποτα .... αλλα ΟΛΟ μου το σωμα κραυγασε "χεσε τα αρβυλα, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ΤΩΡΑ".

Εσύ μπορεί.
Το πιτσιρίκι που μπουσουλούσε στο θάλαμο με τον γκοτζίλα στο χεράκι να σέρνεται στο χαλί το σκέφτηκες; :eviltongue:

Eγω θα κανω μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλα ερωτηση
(για το αν εχουν προσβληθει εκατομμυρια σε ολοκληρο τον πλανητη
και οχι 80.000 που μας ανακοινωσαν ως επιβεβαιωμενα κρουσματα)

ΠΟΣΟΙ εχετε (η ειχατε) ψιλοδεκατα, ψιλοβηχα και ψιλοατονια τις τελευταιες 7 μερες
ΑΛΛΑ ... δεν πηγατε στον γιατρο ? (για να σας πει τι ακριβως ? προσεχε ? ...)

Ειναι δεκαδες εκατομμυρια οι φορεις .... ΠΙΑ !

Re: Απάντηση: Ιοί

Eγω θα κανω μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ απλα ερωτηση
(για το αν εχουν προσβληθει εκατομμυρια σε ολοκληρο τον πλανητη
και οχι 80.000 που μας ανακοινωσαν ως επιβεβαιωμενα κρουσματα)

ΠΟΣΟΙ εχετε (η ειχατε) ψιλοδεκατα, ψιλοβηχα και ψιλοατονια τις τελευταιες 7 μερες
ΑΛΛΑ ... δεν πηγατε στον γιατρο ?

Ειναι δεκαδες εκατομμυρια οι φορεις .... ΠΙΑ !

Εγώ πρέπει να ήμουν ο πρώτος φορέας.

Θυμάμαι είχα δέκατα τέτοια εποχή το 1985 :firstprize:

Πιθανόν από την Δευτέρα καθολικό κλείσιμο σχολείων σε όλη την χώρα, μου είπε ένας διευθυντής σχολείου.

Απάντηση: Re: Ιοί

Πιθανόν από την Δευτέρα καθολικό κλείσιμο σχολείων σε όλη την χώρα, μου είπε ένας διευθυντής σχολείου.

ΩΧ :blink: ...
Παιδια <<ΜΟΝΑ>> στο σπιτι ? :bang:
Παμε για ανακαινισεις και βαψιματα οσονουπω :flipout:

Τα νεότερα από τη Γερμανία:

Η θυγατρική Κολωνίας της εταιρείας που εργάζομαι από 01.02 έκλεισε γιατί η CEO πήγε στο περίφημο Καρναβάλι της Κολωνίας και κόλλησε κορωνοϊό. Υπ όψιν το γερμανικό καρναβάλι ήταν μια εβδομάδα νωρίτερα απο το δικό μας.

Στο κρατίδιο του Σάαρλαντ όπου μένω παρουσιάστηκε το πρώτο κρούσμα COVID 19. Πρόκειται για εναν παιδίατρο στην πανεπιστημιακή κλινική του Homburg. Σε αυτόν εκδηλώθηκε ως ήπιο κρυολόγημα, η οικογένεια του εξετάστηκε και δεν είναι φορείς, το μεγάλο ερωτηματικό όμως είναι οι αμέτρητοι ασθενείς που εξέτασε...

Οι Γερμανοί, ήπια, πειθαρχημένα και μεθοδικά έχουν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ. Όποιος πάει να αγοράσει αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά και κονσέρβες κάνει αμάν για να βρει.

Σκεψου τωρα .... μετα απο εναν μηνα .... να μεταλλαχθουμε ολοι (πειθαρχημενα) .... σε ΖΟΜΠΙ !
Τοσες προμηθειες .... ΤΖΑΜΠΑ ! :nounder:

Για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα,ο Κορωνοιος ξεκινάει από το 13:20..
Καναδικές μυστικές υπηρεσίες Κινέζα μικροβιολόγος και τα σχετικά. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Ιοί

Τα νεότερα από τη Γερμανία:

Οι Γερμανοί, ήπια, πειθαρχημένα και μεθοδικά έχουν αδειάσει τα σούπερ μάρκετ. Όποιος πάει να αγοράσει αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά και κονσέρβες κάνει αμάν για να βρει.

Πες μου οτι αστειεύεσαι να πάω από κεί που´ρθα..

Η από κορονοιο θα φύγουμε είτε από πόλεμο.. Πι επόμενες μέρες θα είναι φωτιά για την χώρα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Πες μου οτι αστειεύεσαι να πάω από κεί που´ρθα..

Καθόλου δεν αστειεύομαι και το άκουσα τόσο από τη γυναίκα μου όσο και από συναδέλφους που ψωνίζουν σε τελείως διαφορετικά μέρη.

Τα ψέματα τελειώνουν. Κάθε επόμενη μέρα θα είναι χειρότερη θα σκάνε νέα κρούσματα. Το βλέποντας και κάνοντας θα πάψει να ισχύει.

Status
Not open for further replies.