Μια περιεργη περιπτωση ειναι οι Ηνωμενες Πολιτειες.
139 κρουσματα, 11 θανατοι !!! :blink:
31 σύνολο και αρχίζει και γίνεται ανεξέλεγκτο.. Μας κατέστρεψε ο ταξιδιώτης (καλά να γίνει ο άνθρωπος)
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
ναι ο ταξιδιώτης φταίει... όχι ο ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) που όταν τους τηλεφώνησε η ιδιώτης πνευμονολόγος από την Αμαλιάδα (...την Κυριακή) και τους είπε ότι έχω ασθενή με ιογενή πνευμονία που πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό και υπάρχει υποψία λοίμωξης από κορονοιό την καθησύχασαν με την δικαιολογία ότι δεν πήγε Ιταλία άρα δεν είναι υψηλού κίνδυνου, το ίδιο έγινε και όταν οι γιατροί από το νοσοκομείο Ρίου (...την Δευτέρα) ζήτησαν οδηγίες γιατί έβλεπαν τον κίνδυνο, κανένα πρόβλημα νοσηλεύστε τον σε 6κλινο θάλαμο είναι περιστατικό άσχετο με τον κορονοιό... την συνέχεια την ξέρετε
αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπορείτε να κοινωνήσετε άφοβα δεν κινδυνεύετε από κορονοιό ...δεν το λέω εγώ , ο ΕΟΔΥ
https://www.thebest.gr/article/5717...-mas-eipan-oti-mporoume-na-koinonisoume-afoba
Πλην ίσως της μαμάς του Μάνου.
Οδηγίες θα πρέπει να δοθούν και για τα ταξίδια.. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να σουλατσάρει όπου του καπνίσει επειδή έχει κάψα να κάνει ταξίδια. Να κάτσει στα αυγά του δεν θα πάθει και τίποτα αν αφήσει τις εκδρομουλες. Εμείς που δεν κάνουμε τίποτα είμαστε χαζοί;
ν με την δικαιολογία ότι δεν πήγε Ιταλία άρα δεν είναι υψηλού κίνδυνου
Οδηγίες θα πρέπει να δοθούν και για τα ταξίδια.. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να σουλατσάρει όπου του καπνίσει επειδή έχει κάψα να κάνει ταξίδια. Να κάτσει στα αυγά του δεν θα πάθει και τίποτα αν αφήσει τις εκδρομουλες. Εμείς που δεν κάνουμε τίποτα είμαστε χαζοί;
Χωρίς να έχω νούμερα μπροστά μου, θεωρώ ότι οι εκδρομούλες είναι αμελητέες μπροστά στα επαγγελματικά ταξίδια. Ξέρεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου ταξιδεύουν καθημερινά λόγω δουλειάς; Ξέρεις τι παγκόσμιο κραχ θα γίνει αν όλα αυτά παγώσουν έτσι ξαφνικά;
Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις, καθόλου. Αλλιώς θα τα'χαν σφραγίσει όλα εξαρχής.
Να ακυρωθούν και αυτά. Τι πάει να πει επαγγελματικό ταξίδι όταν υπάρχει μια κατάσταση γενικού συναγερμού. Αρκετές σοβαρές εταιρείες αναθέτουν δουλειά στο σπίτι για τους εργαζόμενους. Δεν θα γίνει και κράχ αν σταματήσουν αυτές οι μετακινήσεις. Που και να γίνει είναι προτιμότερο από την δημόσια υγεία
Να ακυρωθούν και αυτά. Τι πάει να πει επαγγελματικό ταξίδι όταν υπάρχει μια κατάσταση γενικού συναγερμού. Αρκετές σοβαρές εταιρείες αναθέτουν δουλειά στο σπίτι για τους εργαζόμενους. Δεν θα γίνει και κράχ αν σταματήσουν αυτές οι μετακινήσεις. Που και να γίνει είναι προτιμότερο από την δημόσια υγεία
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.