Ιοί

Status
Not open for further replies.
31 σύνολο και αρχίζει και γίνεται ανεξέλεγκτο.. Μας κατέστρεψε ο ταξιδιώτης (καλά να γίνει ο άνθρωπος)

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Μια περιεργη περιπτωση ειναι οι Ηνωμενες Πολιτειες.

139 κρουσματα, 11 θανατοι !!! :blink:

Όχι τόσο περίεργο. Πάνω από τους μίσους νεκρούς είναι στον ίδιο οίκο ευγηρίας. Δυστυχώς σχεδόν αναμενόμενο βάσει όσων γνωρίζουνε για την ώρα περί ομάδων υψηλού κινδύνου.

31 σύνολο και αρχίζει και γίνεται ανεξέλεγκτο.. Μας κατέστρεψε ο ταξιδιώτης (καλά να γίνει ο άνθρωπος)

ναι ο ταξιδιώτης φταίει... όχι ο ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) που όταν τους τηλεφώνησε η ιδιώτης πνευμονολόγος από την Αμαλιάδα (...την Κυριακή) και τους είπε ότι έχω ασθενή με ιογενή πνευμονία που πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό και υπάρχει υποψία λοίμωξης από κορονοιό την καθησύχασαν με την δικαιολογία ότι δεν πήγε Ιταλία άρα δεν είναι υψηλού κίνδυνου, το ίδιο έγινε και όταν οι γιατροί από το νοσοκομείο Ρίου (...την Δευτέρα) ζήτησαν οδηγίες γιατί έβλεπαν τον κίνδυνο, κανένα πρόβλημα νοσηλεύστε τον σε 6κλινο θάλαμο είναι περιστατικό άσχετο με τον κορονοιό... την συνέχεια την ξέρετε

αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπορείτε να κοινωνήσετε άφοβα δεν κινδυνεύετε από κορονοιό ...δεν το λέω εγώ , ο ΕΟΔΥ

https://www.thebest.gr/article/5717...-mas-eipan-oti-mporoume-na-koinonisoume-afoba

ναι ο ταξιδιώτης φταίει... όχι ο ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) που όταν τους τηλεφώνησε η ιδιώτης πνευμονολόγος από την Αμαλιάδα (...την Κυριακή) και τους είπε ότι έχω ασθενή με ιογενή πνευμονία που πρόσφατα ταξίδεψε στο εξωτερικό και υπάρχει υποψία λοίμωξης από κορονοιό την καθησύχασαν με την δικαιολογία ότι δεν πήγε Ιταλία άρα δεν είναι υψηλού κίνδυνου, το ίδιο έγινε και όταν οι γιατροί από το νοσοκομείο Ρίου (...την Δευτέρα) ζήτησαν οδηγίες γιατί έβλεπαν τον κίνδυνο, κανένα πρόβλημα νοσηλεύστε τον σε 6κλινο θάλαμο είναι περιστατικό άσχετο με τον κορονοιό... την συνέχεια την ξέρετε

αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι μπορείτε να κοινωνήσετε άφοβα δεν κινδυνεύετε από κορονοιό ...δεν το λέω εγώ , ο ΕΟΔΥ

https://www.thebest.gr/article/5717...-mas-eipan-oti-mporoume-na-koinonisoume-afoba

εχει αντισωματα η θεια κοινωνια ?

τρεχατε χτες !!!!

Ποιος το ειπε ? :hmmmm:

"διαχρονικη η συνεισφορα της Ασιας, σε αρρωστιες και θρησκειες"

Τωρα, θα μου πειτε, πριν χιλιετιες, ο υπολοιπος κοσμος βρισκοταν ακομη πανω στα κλαδια, τι να συνεισφερει !

Δε μου προξενεί καμία εντύπωση αυτό με τον ΕΟΔΥ. Έχω γνωρίσει πολλούς μεγάλους και τρανούς επιστήμονες που όταν πρόκειται για τη θρησκεία τους* τα ξεχνάνε όλα και δε "στρίβουν" ούτε στο παραμικρό. Πόσο μάλλον ένας υπαλληλάκος ενός τηλεφωνικού κέντρου που πιθανώς να μην έχει βγάλει καν το Λύκειο. Το θέμα είναι τώρα που η ιστορία πήρε δημοσιότητα, θα υπάρξει κάποια οδηγία ή μπα;

*Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τις πολιτικές θρησκείες, ειδικά στη χώρα μας, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα για εκτός.

Οδηγίες θα πρέπει να δοθούν και για τα ταξίδια.. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να σουλατσάρει όπου του καπνίσει επειδή έχει κάψα να κάνει ταξίδια. Να κάτσει στα αυγά του δεν θα πάθει και τίποτα αν αφήσει τις εκδρομουλες. Εμείς που δεν κάνουμε τίποτα είμαστε χαζοί;

Eδω οτι καλυτερο βρηκα σε Online & Real Time για ολη την Υφηλειο...

Και με ωραια cool μουσικουλα για ντεστρεςς :Banane0:

Μονο η Τουρκια (και αδελφα προς αυτη εθνη τριγυρω) την εχει σκαπουλαρει... κανενα κρουσμα. Θεος ο Ερντο !!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για Αφρικη τα εχουμε ξαναπει.

Οδηγίες θα πρέπει να δοθούν και για τα ταξίδια.. Δεν μπορεί ο κάθε ένας να σουλατσάρει όπου του καπνίσει επειδή έχει κάψα να κάνει ταξίδια. Να κάτσει στα αυγά του δεν θα πάθει και τίποτα αν αφήσει τις εκδρομουλες. Εμείς που δεν κάνουμε τίποτα είμαστε χαζοί;

Το προβλημα ειναι χωρες που δεν δηλωνουν πραγματικα στοιχεια.
Οι εν λογω ανθρωποι του πουλμαν πηγαν Ισραηλ και Αιγυπτο. Το Ισραηλ σοβαρη χωρα δηλωνει τις περιπτωσεις του και εχει πολυ λιγοτερες απο Ελλαδα.
Δεν ειναι χωρα ρισκου.
Αλλα ουτε και η Αιγυπτος δεν ειναι φαινομενικα χωρα ρισκου. Που δεν ειχε "κανενα" κρουσμα επι μερες και αιφνης παρουσιαζει 1 κρουσμα (επι μερες).
Και ομως ενα σωρο Γαλλοι που γυρισαν απο Αιγυπτο που υποτιθεται δεν εχει κρουσματα εφεραν το ιο σε μεγαλο ποσοστο. Το μεγαλυτερο μετα την Ιταλια και την Κινα.

Και το κανουν επιτηδες για να μην φαληρησει η οικονομια τους.

Εντιτ: στην Ελλαδα αυτη την στιγμη ερχονται τουριστες και μαιστα χιλιαδες. Απο εδω που βρισκομαι για παραδειγμα ολοκληρη ταξη Λυκειου.
Συμπερασμα οι ανθρωποι που πηγαν Ισραηλ Αιγυπτο δεν φταινε σε τιποτα.
Εκτος αν θεωρησουμε οτι και οι χιλιαδες Αμερικανοι Γαλλοι και αλλοι τουριστες που ερχονται Ελλαδα τωρα εκτος σαιζον φταινε και αυτοι και ειναι ασυνειδητοι.

ν με την δικαιολογία ότι δεν πήγε Ιταλία άρα δεν είναι υψηλού κίνδυνου

typical greek bs

η Αίγυπτος είχε (μπορεί ακόμα και να έχει) 1 κρούσμα.
η δε Τουρκία 0. Νούλα, νέμα, ζερό, ντιπ. Πως το λεν....
η Ινδία....άστο...
Οι χώρες του Ισημερινού....

cica...μαζί γράφουμε...Ποιός μας διαβάζει δεν ξέρω...

Ας το ελαφρυνουμε και λιγο...

Αμα εχεις επιχειρημτικο πνευμα δε σε φοβιζει τιποτα !

B9722759926Z.1_20200229173756_000%2BGKBFKI22L.1-0.jpg

ERz_9XmXsBcnYk2

Χωρίς να έχω νούμερα μπροστά μου, θεωρώ ότι οι εκδρομούλες είναι αμελητέες μπροστά στα επαγγελματικά ταξίδια. Ξέρεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου ταξιδεύουν καθημερινά λόγω δουλειάς; Ξέρεις τι παγκόσμιο κραχ θα γίνει αν όλα αυτά παγώσουν έτσι ξαφνικά;

Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις, καθόλου. Αλλιώς θα τα'χαν σφραγίσει όλα εξαρχής.

btw το βίντεο του Τράγκα, έπαιζε μέχρι χτες βραδυ, σήμερα έχει κατέβει.
Επίσημα από τον Καναδά η όλη ιστορία είναι hoax.
[video]https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/china-coronavirus-online-chatter-conspiracy-1.5442376[/video]

Χωρίς να έχω νούμερα μπροστά μου, θεωρώ ότι οι εκδρομούλες είναι αμελητέες μπροστά στα επαγγελματικά ταξίδια. Ξέρεις πόσες εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου ταξιδεύουν καθημερινά λόγω δουλειάς; Ξέρεις τι παγκόσμιο κραχ θα γίνει αν όλα αυτά παγώσουν έτσι ξαφνικά;

Δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις, καθόλου. Αλλιώς θα τα'χαν σφραγίσει όλα εξαρχής.

Να ακυρωθούν και αυτά. Τι πάει να πει επαγγελματικό ταξίδι όταν υπάρχει μια κατάσταση γενικού συναγερμού. Αρκετές σοβαρές εταιρείες αναθέτουν δουλειά στο σπίτι για τους εργαζόμενους. Δεν θα γίνει και κράχ αν σταματήσουν αυτές οι μετακινήσεις. Που και να γίνει είναι προτιμότερο από την δημόσια υγεία

Να ακυρωθούν και αυτά. Τι πάει να πει επαγγελματικό ταξίδι όταν υπάρχει μια κατάσταση γενικού συναγερμού. Αρκετές σοβαρές εταιρείες αναθέτουν δουλειά στο σπίτι για τους εργαζόμενους. Δεν θα γίνει και κράχ αν σταματήσουν αυτές οι μετακινήσεις. Που και να γίνει είναι προτιμότερο από την δημόσια υγεία

Αν γίνει διεθνές κραχ η δημόσια υγεία θα έχει να φοβηθεί πολλά περισσότερα από τον κορωνοϊό. Ενεργειακή κρίση (νοσοκομεία γιόκ), πείνα, κλπ κλπ κλπ. Δεν είναι ηλίθιοι όλοι οι οργανισμοί των κρατών ρε παιδιά...

Δεν είπε κανείς να κλείσουν δια πάντως τα πάντα. Προληπτικά και για κάποιο διάστημα μπορούν να παρθουν κάποια μέτρα πριν ξεφύγει το πράγμα (που εκεί πάλι αναγκαστικά θα παρθούνε αυτά τα μέτρα) πχ Το να κλείσεις όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, να απαγορεύσεις διαφορες εκδηλώσεις, να υπάρχει περιορισμένη λειτουργία σε δημόσιες υπηρεσίες, μμμ κτλ όπου υπάρχει συγκέντρωση πληθυσμού δεν είναι καταστροφή. Για τα επαγγελματικά ταξίδια το ειπαμε άλλο το να υπάρχει μεταφορά προϊόντων (με έλεγχο εννοείται) και άλλο να πάει κάποιος για να δει μια κολεξιόν η να συναντηθεί με τον τάδε, δεν θα πέσει έξω και η επιχείρηση αν δεν το κάνουν.

Απάντηση: Re: Ιοί

To Xρημα και το Κερδος βρισκεται ΥΠΕΡΑΝΩ ζωης και υγειας.
Για να το πω καλυτερα, το ΜΠΟΛΙΚΟ Χρημα και Κερδος βρισκεται υπερανω ζωης και υγειας.
Το Διεθνες Επιχειρειν δεν μπορει να κατσει σπιτι και να δει τηλεοραση, ουτε να στοκαρει ενα ψυγειο με 200 ευρα τροφιμα.
Ειναι προ των πυλων στο να γινει ... Διαπλανητικο Επιχειρειν .... ιδιως στο US of A.
EΚΕΙ δεν επιτρεπεται ο θανατος ... if the job is ΝΟΤ done !

Status
Not open for further replies.