Ιοί

Status
Not open for further replies.
Από όσο ξέρω τα σώματα ασφαλείας (στρατός, αστυνομία, πυροσβεστική, λιμενικό) έχουν εμβολιαστεί.
Μάλιστα τους φωνάζανε να καλύψουν κενά όταν κάποιο ραντεβού δεν εμφανιζόταν.
Τους είδα όταν πήγα τον πατέρα μου για εμβόλιο τον Φεβρουάριο.
Και οι παπάδες πρέπει να εμβολιαστούν,
Βασικά οι πάντες υποχρεωτικά.
Τελικά εσύ είσαι υπερ του εμβολιασμού? και μάλιστα του υποχρεωτικού?

Δεν τα ξέρεις καλά. Σε αυτούς που αναφέρω παραπάνω, υπάρχουν ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ποσοστά εμβολιασμένων.

Εμβολιασμένος είμαι, από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε η δυνατότητα. Δεν μου αρέσουν όμως οι «υποχρεωτικότητες».

Προσωπικά, βλέπω αποτυχία διαχείρισης από το κράτος και μετάθεση ευθυνών στους πολίτες. Το πρόβλημα είναι ότι απλά διαιρούν για να βασιλεύουν, ενώ τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Δεν υπάρχει καμία μετάθεση ευθυνών στους πολίτες.
Αυτά είναι κλισέ που προσβαλουν τους πάντες.
Τι είναι ο πολίτης ανεύθυνο ζώο? Δεν έχει συνείδηση, συναίσθηση, σκέψη? Είναι κλινικά ηλίθιος?
Αν όχι, τότε είναι υπεύθυνος.
Και οι υποχρεωτικότητες υπήρχαν ανέκαθεν:
-είναι υποχρεωτικό να φοράς κράνος στο μηχανάκι
- να φοράς ζώνη ασφαλείας
-να μην οδηγείς μεθυσμένος
-να πληρώνεις φόρους

Όλοι οι νόμοι, υποχρεωτικότητα είναι.

Η διαίρεση δε γίνεται από το κράτος.
Η διαίρεση έγινε από όταν ο κάθε ψεκασμένος ηλίθιος άρχισε τα παραμύθια.
Θυμίζω:
- ο ιός είναι ψέμα για να μας ελέγξουν
-τα βίντεο με τα φορτηγά που μετέφεραν τα πτώματα στην Β. Ιταλία ήταν "φτιαγμένα"
-τα mRNA eμβόλια σου αλλάζουν το DNA (βασικές γνώσεις βιολογίας λυκείου να έχει καταλαβαίνεις τι μπούρδα λένε). Η πλάκα είναι ότι ΟΛΟΙ οι ιοί σου αλλάζουν το DNA (το 10% του ανθρώπινου DNA αλοιώθηκε από τους ιούς που έχει περάσει)

Αν κάποιος πιστεύει και διαδίδει τέτοιες βλακείες δεν χρειάζεται καμία κυβέρνηση για να με διχάσει με δαύτον. Τον κράζω από μόνος μου.
Αυτοί δεν πρόκειται να πειστούν με καμία ενημερωτική καμπάνια. Έχουν πρόβλημα. Στον εγκέφαλο? ψυχολογικά? δεν ξέρω ούτε με νοιάζει!
Εδώ είμαστε στο 21ο αιώνα και υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στον αναπτυγμένο κόσμο που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη από ότι υπήρχαν τον 19ο αιώνα.
Δεν θα πούμε ότι η παιδεία ήταν καλύτερη στον 19ο αιώνα! Οι ίδιοι είναι ηλίθιοι!
Σιχάθηκα και την βλακεία τους και τα σιχαμένα μικροπολιτικά κλισέ συνθήματα του τύπου "διχάσανε το λαό".
Όχι η βλακεία ήταν ΠΑΝΤΑ διχασμένη από την πραγματικότητα.
Πάντα!

Ti ανοησίες είναι αυτές; που τα διάβασες αυτά; Τα εμβόλια είναι εγκεκριμένα, δοκιμασμένα και έχουν γίνει ήδη 5 δισεκατομμύρια εμβολιασμοί. Ποια και πόσα αντιΪκά φάρμακα ξέρεις εσύ; Και κυρίως ποια σχολή ιατρικής τελείωσες και τα ξέρεις καλύτερα από την FDA, την την EMA, τον ΕΟΦ και όλες τις αρχές;
Ανοησίες είναι αυτά που λέτε εσείς - σας απαντώ με τον τρόπο που απαντάτε. Αν θέλετε να ακούτε αντίλογο, να σέβεστε την αντίθετη άποψη. Είστε και Super Moderator.

Σου απάντησε ο Κ. Ζαγγογιάννης.

Στα λοιπά, οποιοδήποτε σκεύασμα κυκλοφορεί, είτε 1 χρόνο, είτε 50 χρόνια, υπάρχουν σπάνιες παρενέργειες ακόμα και θανάτοι ( και υπάρχουν και λιγότερο σπάνιες παρενέργειες... όπως π.χ. σε πολλά ηρεμηστικά έχει 1 στους 100 πιθανότητα να εμφανίσει εμβοές! ).
Ναι, και το Depon/ponstan/panadol/xozal που μπορεί να καταπίνεις συχνά, έχουν μεγάλη λίστα πιθανών παρενεργειών...
Νομίζω απάντησα, τα φάρμακα που προορίζονται για αρρώστους μπορούν να έχουν κάποιες παρενέργειες. Ένα σκεύασμα που θα το δώσεις σε όλους - και κυρίως παιδιά - δε μπορεί να έχει καμία. Δεν είναι δυνατόν να εμβολιάζεσαι και να πεθαίνεις.

• Like
Reactions: mikemtb
Ανοησίες είναι αυτά που λέτε εσείς - σας απαντώ με τον τρόπο που απαντάτε. Αν θέλετε να ακούτε αντίλογο, να σέβεστε την αντίθετη άποψη. Είστε και Super Moderator.
Δεν υπάρχει θέμα απόψεως σε γεγονότα, τα γεγονότα έχουν συμβεί ή δεν έχουν συμβεί. Τα εμβόλια έχουν πάρει έγκριση, κανονικότατη και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς. Αν υποστηρίζεις το αντίθετο ή κάνεις λάθος ή λες ψέματα.

Δεν τα έμαθες Κώστα?
Η βαρύτητα δεν υπάρχει είναι θέμα άποψης.
Άλλοι έχουν την άποψη ότι είναι σχετική με την μάζας του πλανήτη, άλλοι ότι υπάρχουν μικρά αόρατα ξωτικά που σπρώχνουν τα πάντα προς τα κάτω.
Όλες οι απόψεις σεβαστές είναι. :ROFLMAO:

Code:
Εγώ βέβαια είμαι της θέσης ότι ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να έχει άποψη και να την εκφράζει και εγώ έχω το δικαίωμα να κρίνω και να εκφράσω ελεύθερα την γνώμη μου για την άποψή του.
Δυστυχώς πολλοί έχουν μπλέξει τα πάντα σε ένα ορυμαγδό ασχετίλας -ακόμη και για το τι σημαίνουν οι λέξεις- και νομίζουν ότι έχουμε υποχρέωση να σεβόμαστε τις μπούρδες τους.

Νομίζω απάντησα, τα φάρμακα που προορίζονται για αρρώστους μπορούν να έχουν κάποιες παρενέργειες. Ένα σκεύασμα που θα το δώσεις σε όλους - και κυρίως παιδιά - δε μπορεί να έχει καμία. Δεν είναι δυνατόν να εμβολιάζεσαι και να πεθαίνεις.
Μόλις απέδειξες περίτρανα ότι είσαι άσχετος. ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, έχουν παρενέργειες. Ακόμα και η ασπιρίνη. Για να το διαπιστώσεις αυτό δε χρειάζεται να είσαι γιατρός, αρκεί να ανοίξεις τη συσκευασία και να διαβάσεις το χαρτί που περιέχει. Δες εδώ ας πούμε: https://www.medlook.net/2014-01-19-20-04-56-918.html

1. Ο κίνδυνος για το σύνδρομο του Reye: Το σύνδρομο αυτό, αν και σπάνιο, είναι καταστροφικό και προσβάλλει κυρίως τα παιδιά. Χαρακτηρίζεται από εγκεφαλικό οίδημα και ηπατική ανεπάρκεια.

Τα παιδιά παρουσιάζουν το σύνδρομο αυτό όταν παίρνουν ασπιρίνη λόγω πυρετού μετά από κάποια ιογενή λοίμωξη. Παρουσιάζουν εμετούς, σύγχυση, απώλεια της συνείδησης και ψηλή πίεση. Στις σοβαρές περιπτώσεις δημιουργούνται βλάβες στον εγκέφαλο με κίνδυνο θανάτου του παιδιού. Για το λόγο αυτό η ασπιρίνη δεν συστήνεται στα παιδιά
  2. Άσθμα και πολύποδες της μύτης: Μερικοί ασθενείς παρουσιάζουν ευαισθησία στην ασπιρίνη και εκδηλώνουν άσθμα ή πολύποδες στη μύτη. Στις περιπτώσεις αυτές συστήνεται η αντικατάσταση της ασπιρίνης από άλλα φάρμακα όπως για παράδειγμα από τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα
  3. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα: Όπως ισχύει και για άλλα φάρμακα είναι σημαντικό προτού αρχίσει κάποιος να παίρνει ασπιρίνη να ελέγχεται κατά πόσο άλλα φάρμακα που ήδη παίρνει μπορεί να επηρεάζουν τη δράση της ασπιρίνης
Συμπερασματικά θα τονίσουμε το γεγονός ότι η ασπιρίνη είναι ένα πολύ ισχυρό φάρμακο με δράσεις ευρέως φάσματος.

Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε σήμερα για την ασπιρίνη και είναι απαραίτητο να λαμβάνεται μόνο μετά από ιατρική συμβουλή.

Τώρα συνέχισε να απαιτείς φάρμακα χωρίς καμία παρενέργεια, γιατί έτσι το φαντάστηκες πως πρέπει να είναι...

• Like
Reactions: AFam and chrisssb
.......
Συμπερασματικά θα τονίσουμε το γεγονός ότι η ασπιρίνη είναι ένα πολύ ισχυρό φάρμακο με δράσεις ευρέως φάσματος.

Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε σήμερα για την ασπιρίνη και είναι απαραίτητο να λαμβάνεται μόνο μετά από ιατρική συμβουλή.

Τώρα συνέχισε να απαιτείς φάρμακα με εγγύηση από την εταιρεία και το κράτος ότι δεν θα έχουν καμία παρενέργεια, γιατί έτσι το φαντάστηκες πως πρέπει να είναι...

Κώστα στο διόρθωσα λίγο!

Δεν τα ξέρεις καλά. Σε αυτούς που αναφέρω παραπάνω, υπάρχουν ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ποσοστά εμβολιασμένων.
Εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου, από τα προηγούμενα ποστ σου φαίνεται να έχεις άγνοια σε πολλά πράγματα για τα οποία εκφέρεις γνώμη, οπότε και εδώ θα λάβω την άποψη σου cum grano salis.
Εμβολιασμένος είμαι, από την πρώτη στιγμή που μου δόθηκε η δυνατότητα. Δεν μου αρέσουν όμως οι «υποχρεωτικότητες».
Κι εδώ έχω τις αμφιβολίες μου. Γιατί έκανες το εμβόλιο αλλά κόπτεσαι για τα δικαιώματα των μη εμβολιασθέντων; Κάπου δεν κολλάει...
Προσωπικά, βλέπω αποτυχία διαχείρισης από το κράτος και μετάθεση ευθυνών στους πολίτες. Το πρόβλημα είναι ότι απλά διαιρούν για να βασιλεύουν, ενώ τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Η μόνη αποτυχία του κράτους είναι ότι δεν έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το αντιεμβολιαστιό κίνημα και δεν έχει κάνει νωρίτερα υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Εδώ θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου, από τα προηγούμενα ποστ σου φαίνεται να έχεις άγνοια σε πολλά πράγματα για τα οποία εκφέρεις γνώμη, οπότε και εδώ θα λάβω την άποψη σου cum grano salis.

Κι εδώ έχω τις αμφιβολίες μου. Γιατί έκανες το εμβόλιο αλλά κόπτεσαι για τα δικαιώματα των μη εμβολιασθέντων; Κάπου δεν κολλάει...

Η μόνη αποτυχία του κράτους είναι ότι δεν έχει αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το αντιεμβολιαστιό κίνημα και δεν έχει κάνει νωρίτερα υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.
Άγνοια και υποτίμηση της γνώμης μέλους. Μήπως να ορίσετε ως προϋπόθεση το αποδεικτικό εμβολιασμού για να έχουμε ίσα δικαιώματα;

Το εμβόλιο είναι φτιαγμένο να αφήνει ένα φορτίο στον οργανισμό και να διαλύεται. Δεν μένει τίποτα για μακροχρόνια παρενέργεια. Αν πάθεις κάτι, θα το έχεις πάθει σε λίγες μέρες. Και το λέω εγώ που γνωστή μου έπαθε θρόμβωση από Astra-Zeneca. Και με μια αγωγή της πέρασε.
Αντίθετα, το φάρμακο είναι σχεδιασμένο να μένει μέσα στο οργανισμό. Και σε περίπτωση μακροχρόνιας χορήγησης να μένει για πολύ καιρό, οπότε έχει για πολύ καιρό παρενέργειες.
Πόσα αντι-ιικά φάρμακα ξέρετε; Εγώ δύο: για τη γρίππη και τον έρπη ζωστήρα. Που πρέπει να το πάρεις μεσα σε 24 ώρες από την μόλυνση, αλλιώς δεν πιάνει.

Σήμερα στο μανάβικο τα πήρα. Ήμουν ευγενικός προς την άλλη πελάτισσα (70 ετών, άρα υψηλού κινδύνου), η οποία έλεγε ότι κάθεται με την κόρη της στην βεράντα και πιάνει με το Blutooth αν αυτός που περνάει έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν φαίνεται να προβληματίζεται όταν της είπα ότι απλά πιάνει το Blutooth του άλλου κινητού!

Άγνοια και υποτίμηση της γνώμης μέλους. Μήπως να ορίσετε ως προϋπόθεση το αποδεικτικό εμβολιασμού για να έχουμε ίσα δικαιώματα;
Η αξία της γνώμης του μέλους ορίζεται από το περιεχόμενο των αναρτήσεων του, εσείς μέχρι τώρα έχετε προσφέρει στο φόρουμ 70 ποστ (μαζί με αυτό στο οποίο απαντάω τώρα), μόνο τα 7 εκ των οποίων έχουν γραφεί σε τεχνικές κατηγορίες του φόρουμ (ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε τεχνικό φόρουμ, με κύριο αντικείμενο την Εικόνα και τον Ήχο). δεκάδες άλλες αναρτήσεις σας έχουν διαγραφεί γιατί παραβιάζουν τους κανονισμούς.
Αν θέλετε λοιπόν να μην υποτιμάται η άποψη σας, φροντίστε να ανεβάσετε κάτι ουσιώδες και ενδιαφέρον.

Λυπάμαι εκείνη την έρμη παρουσιάστρια που της κόψανε την εκπομπή και την εξαφανίσανε επειδή παρουσίασε την φραπελιά σαν φάρμακο για τον καρκίνο.
Ήταν μπροστά από την εποχής της.
Σήμερα θα είχε 10δες χιλιάδες φανατικούς followers.

Ακριβως. Φανταζομαι οτι ηθελαν να περασουν τον σκοπελο πιο ομαλα χωρις αγριαδες αλλα τελικα επειδη η βλακεια ειναι ανικητη θαπρεπε να γινει υποχρεωτικο με τον δυσκολο τροπο.

1) παει το παιδι και ο δασκαλος σχολειο να μπουν και δεν εχουν πιστοποιητικο εμβολιασμου ή νοσησης ? Εμβολιο στην πορτα ή την επομενη μερα τελος παντων αλλιως δεν ξαναμπαινουν μεσα.

2) Πας σε εργασια οπως συγχρωτιζεσαι με κοσμο ? Ομοιως.

Τοσο απλα.

Μόλις απέδειξες περίτρανα ότι είσαι άσχετος. ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση, έχουν παρενέργειες. Ακόμα και η ασπιρίνη. Για να το διαπιστώσεις αυτό δε χρειάζεται να είσαι γιατρός, αρκεί να ανοίξεις τη συσκευασία και να διαβάσεις το χαρτί που περιέχει. Δες εδώ ας πούμε: https://www.medlook.net/2014-01-19-20-04-56-918.html

1. Ο κίνδυνος για το σύνδρομο του Reye: Το σύνδρομο αυτό, αν και σπάνιο, είναι καταστροφικό και προσβάλλει κυρίως τα παιδιά. Χαρακτηρίζεται από εγκεφαλικό οίδημα και ηπατική ανεπάρκεια.

Τα παιδιά παρουσιάζουν το σύνδρομο αυτό όταν παίρνουν ασπιρίνη λόγω πυρετού μετά από κάποια ιογενή λοίμωξη. Παρουσιάζουν εμετούς, σύγχυση, απώλεια της συνείδησης και ψηλή πίεση. Στις σοβαρές περιπτώσεις δημιουργούνται βλάβες στον εγκέφαλο με κίνδυνο θανάτου του παιδιού. Για το λόγο αυτό η ασπιρίνη δεν συστήνεται στα παιδιά
  2. Άσθμα και πολύποδες της μύτης: Μερικοί ασθενείς παρουσιάζουν ευαισθησία στην ασπιρίνη και εκδηλώνουν άσθμα ή πολύποδες στη μύτη. Στις περιπτώσεις αυτές συστήνεται η αντικατάσταση της ασπιρίνης από άλλα φάρμακα όπως για παράδειγμα από τα μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα
  3. Οι αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα: Όπως ισχύει και για άλλα φάρμακα είναι σημαντικό προτού αρχίσει κάποιος να παίρνει ασπιρίνη να ελέγχεται κατά πόσο άλλα φάρμακα που ήδη παίρνει μπορεί να επηρεάζουν τη δράση της ασπιρίνης

Τώρα συνέχισε να απαιτείς φάρμακα χωρίς καμία παρενέργεια, γιατί έτσι το φαντάστηκες πως πρέπει να είναι...

Άσχετος είσαι εσύ και πάλι. Όσο αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο θα παίρνεις την ίδια απάντηση - μπορείς φαντάαζομαι να επιχειρηματολογείς χωρίς χαρακτηρισμούς. Σε ότι αφορά λοιπόν την ασπιρίνη, για αυτή τη παρενέργεια πέρασε κάποιος χρόνος φαντάζομαι για να βρεθεί και να ταυτοποιηθεί. Άρα αν κάποια στιγμή χορηγούσαμε σε ΟΛΑ τα παιδιά ασπιρίνη, θα είχαμε και κάποια που θα πέθαιναν. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον γενικό εμβολιασμό: θα πρέπει να το πάρουν ΟΛΟΙ και δε γνωρίζουμε ακόμα τυχόν μακροχρόνιες παρενέργειες - πέρα από τις ήδη γνωστές του AZ που οδήγησε σε θάνατο κάποιους ανθρώπους και οδήγησε στον τραγέλαφο να μην το ανακαλούμε μέχρι να τελειώσει το απόθεμα (αυτό ήταν ιατρική απόφαση ή οικονομική; )

Ας αναλάβει το κράτος και οι φαρμακοβιομηχανίες την ευθύνη για τέτοιες παρενέργειες, ας αποζημιώσει η πολιτεία την οικογένεια της Γλυκερίας, ας πάρει τα λεφτά η πολιτεία από την εταιρεία του AZ, και μετά απ' όλ' αυτά ας σκεφτεί την τυχόν υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.

Άσχετος είσαι εσύ και πάλι. Όσο αναφέρεσαι με αυτό τον τρόπο θα παίρνεις την ίδια απάντηση - μπορείς φαντάαζομαι να επιχειρηματολογείς χωρίς χαρακτηρισμούς. Σε ότι αφορά λοιπόν την ασπιρίνη, για αυτή τη παρενέργεια πέρασε κάποιος χρόνος φαντάζομαι για να βρεθεί και να ταυτοποιηθεί. Άρα αν κάποια στιγμή χορηγούσαμε σε ΟΛΑ τα παιδιά ασπιρίνη, θα είχαμε και κάποια που θα πέθαιναν. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τον γενικό εμβολιασμό: θα πρέπει να το πάρουν ΟΛΟΙ και δε γνωρίζουμε ακόμα τυχόν μακροχρόνιες παρενέργειες - πέρα από τις ήδη γνωστές του AZ που οδήγησε σε θάνατο κάποιους ανθρώπους και οδήγησε στον τραγέλαφο να μην το ανακαλούμε μέχρι να τελειώσει το απόθεμα (αυτό ήταν ιατρική απόφαση ή οικονομική; )
Αυτές οι παρενέργειες ανακαλύφθηκαν σχετικά πρόσφατα, μετά το 1950. Η ασπιρίνη υπάρχει απο το 1897, στη φυσική της μορφή, απο το φλοιό της ιτιάς τη χρησιμοποιούσε ο Ιπποκράτης από τον 5ο αιώνα π.Χ. Αν άνοιγες το λινκ που ανέβασα θα το ήξερες. Προτείνεις λοιπόν να περιμένουμε κανα δυο αιώνες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή;
Ας αναλάβει το κράτος και οι φαρμακοβιομηχανίες την ευθύνη για τέτοιες παρενέργειες, ας αποζημιώσει η πολιτεία την οικογένεια της Γλυκερίας, ας πάρει τα λεφτά η πολιτεία από την εταιρεία του AZ, και μετά απ' όλ' αυτά ας σκεφτεί την τυχόν υποχρεωτικότητα εμβολιασμού.
Η Γλυκερία είναι μία, αν δεχθούμε ότι πέθανε απο το ΑΖ. Χτες μόνο στην Ελλάδα πέθαναν 36 άτομα απο Covid, όλοι τους ανεμβολίαστοι. Σήμερα θα πεθάνουν μάλλον άλλοι τόσοι, επίσης ανεμβολίαστοι. Αλλά εντάξει, ας περιμένουμε μερικά χρόνια ακόμη, να πεθάνουν άλλα 5-6 εκατομμύρια μέχρι να πεισθεί ο κάθε πανύβλακας ότι το εμβόλιο είναι αναγκαίο και δεν έχει παρενέργειες...

Status
Not open for further replies.