chrisssb
Μέλος Σωματείου
Σιχάματα
Είναι που μας διχάζουν άλλοι, κατάλαβες?
Αυτή η αηδία δεν αρκεί για να φτύσουμε κατάμουτρα!
Σιχάματα
Ήταν και ο Wolverine στη σημερινή συγκέντρωση..Οποίος δεν με πιστεύει ας δει το βίντεο.
Και όχι μόνο.Δείτε κατάσταση...
Οι αστυνομικοί υποτίθεται ότι βρίσκονται σε τέτοια γεγονότα με σκοπό να επιβάλουν την τάξη και να ακολουθούν τις διαταγές τους, το αν συμφωνούν ή όχι με τους διαδηλωτές είναι (και οφείλει να είναι) beyond their job description.Ως γνωστόν πάντως (έχω και προσωπικά στοιχεία που το τεκμηριώνουν), είναι πολλοί οι αστυνομικοί που ανήκουν σε κύκλους αντιεμβολιαστών και ασπάζονται τέτοιες απόψεις.
Όταν τώρα οι αστυνομικοί -που ανάμεσα τους περιλαμβάνονται τόσοι αντιεμβολιαστές- παίζουν ξύλο με άλλους αντιεμβολιαστές διαδηλωτές, έ αυτό πια είναι η αποθέωση του παραλογισμού!![]()
Δεν τους δίνουμε δημόσιο βήμα , τους αποδομούμε.
Νομίζω στις παρούσες συνθήκες είναι ότι πιο χρήσιμο.
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες..Παίζουν πολλά συμπλέγματα Ιάσωνα.
Από το κόλλημα να διαφοροποιείται πάντα κάποιος (γιατί έτσι) μέχρι περίπλοκες ψυχοπάθειες.
Η αντίληψη είναι σύνθεση πολλών πραγμάτων.
Τα συγκεκριμένα άτομα τα χρησιμοποίησαν σχετικά πρόσφατα για άλλο θέμα οι ίδιοι που τα κατηγορούν τώρα..Είναι παντός καιρού και χρήσης.Και όχι μόνο.
Στη συνέχεια ακολούθησαν Επεισόδια, με κυνηγητό, ρίψεις χημικών, νερού, προσαγωγές, κλπ.
Ως γνωστόν πάντως (έχω και προσωπικά στοιχεία που το τεκμηριώνουν), είναι πολλοί οι αστυνομικοί που ανήκουν σε κύκλους αντιεμβολιαστών και ασπάζονται τέτοιες απόψεις.
Όταν τώρα οι αστυνομικοί -που ανάμεσα τους περιλαμβάνονται τόσοι αντιεμβολιαστές- παίζουν ξύλο με άλλους αντιεμβολιαστές διαδηλωτές, έ αυτό πια είναι η αποθέωση του παραλογισμού!
Αλλά υπάρχει μήπως και κάτι λογικό σε αυτό το φαινόμενο (των φανατικών αντιεμβολιαστών);
Υ.Γ. Αν θεωρηθεί Off-topic το σχόλιο μου, ας μεταφερθεί όπου είναι καλύτερα. Π.χ. στις θεωρίες συνομωσίας, ή στο δεν δεν αντέχω αυτή τη χώρα. Εδώ που τα λέμε ποιός μπορεί ν' αντέχει τόσο παραλογισμό στην καθημερινή ζωη;
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν τις τελευταίες μέρες..
Αυτό ,συν ότι πρέπει να περάσω από τη μάνα μου να μου φτιάξει τα όμορφα κεφτεδάκια που ξέρει να φτιάχνει.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι τύποι αυτοί είναι το πιπέρι και το αλάτι της γης.
Χωρίς αυτούς ο κόσμος μας θα ήταν αδιάφορος ,μέσα στη σοβαροφάνεια..
Ας φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς Τάπερ Κλεομένη..Η χωρίς Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο.
Μόνο με μαζεμένους τύπους που μετράνε σε χιλιοστά την κάθε τους κουβέντα.
Μεγάλη βαρεμάρα.
Έχεις δίκιο Ιάσων. Το ίδιο έχω παρατηρήσει κι' εγώ. Ως φαινόμενο φαίνεται να είναι παγκόσμιο. Με τις ιδιαίτερες προεκτάσεις του σε κάθε χώρα. Και μάλιστα φαινόμενο καινούργιο. Δεν εξηγείται με τις ως τώρα μεθόδους ανάλυσης, τουλάχιστον αυτές που συνηθίζουμε.Είσαι μάλλον πιο αισιόδοξος από μένα. Έχω την αίσθηση ότι πλέον δεν τίθεται θέμα αποδόμησης ή εκπαίδευσης. Έχω δει τόσους σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για τσιπάκια, νέες τάξεις πραγμάτων κλπ που νομίζω ότι πλέον πρόκειται για αρρώστια. Δεν υπάρχει ίχνος λογικής σκέψης σε όλο αυτό το πανηγύρι.
Ισχύει ΚΑΙ αυτό που γράφεις.Τα συγκεκριμένα άτομα τα χρησιμοποίησαν σχετικά πρόσφατα για άλλο θέμα οι ίδιοι που τα κατηγορούν τώρα..Είναι παντός καιρού και χρήσης.
Ξέρεις ,μπορεί κάποιος να παίζει με αριστοτεχνικό τρόπο με ένα μπεγλέρι,κάποια στιγμή όμως θα του φύγει και θα του έρθει στα μούτρα.
Και αν κάποιος δεν πιστεύει ότι είναι οι ίδιοι,μπορώ άνετα να τον κατατοπίσω.
Κρατάω αρχείο με φωτογραφίες και μπροσταρηδες.
Να επανέλθεις αλλά εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο κοινωνικό φαινόμενο δεν είναι φρέσκο.Ισχύει ΚΑΙ αυτό που γράφεις.
Σαφώς.
Αλλά είναι μία μόνο από τις πολλές όψεις (με μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία βεβαίως) ενός κοινωνικού φαινομένου που τώρα μόλις ξεκινάμε να προσεγγίζουμε και να μελετάμε. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα μου, θα επανέλθω.
Δεν το καταλαβαινεις γιατι σε τσιπαρανε Ιασονα και πλεον σε χειριζονται. Μεχρι και sub σε βαλανε να παρεις.Είσαι μάλλον πιο αισιόδοξος από μένα. Έχω την αίσθηση ότι πλέον δεν τίθεται θέμα αποδόμησης ή εκπαίδευσης. Έχω δει τόσους σοβαρούς ανθρώπους να μου μιλάνε για τσιπάκια, νέες τάξεις πραγμάτων κλπ που νομίζω ότι πλέον πρόκειται για αρρώστια. Δεν υπάρχει ίχνος λογικής σκέψης σε όλο αυτό το πανηγύρι.
@HaagentiΝα επανέλθεις αλλά εγώ νομίζω ότι το συγκεκριμένο κοινωνικό φαινόμενο δεν είναι φρέσκο.
Οι ρίζες του χάνονται στα βάθη των αιώνων.
Απλά θυμήσου πως δημιουργήθηκε η πανούκλα,για να μην προχωρήσω σε περισσότερα παραδείγματα.
Οι υπεύθυνοι διαχρονικά έχουν ονοματεπώνυμο..Η συντριπτική πλειοψηφία των παραπάνω έχουν συγκεκριμένα πιστεύω και είναι τέρμα χειραγωγήσιμοι,κάτι που πηγάζει από τα ίδια τους τα πιστεύω..Δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις..Αρκεί μια φωτογραφία από την κάθε τους ... εξόρμηση.
ΥΓ..Στην πολυκατοικία που έμενα στην Αθήνα το 80% ήταν σε παρόμοια φάση.
Ερχόμενος στην επαρχεία έπεσα πάνω σε θεματοφύλακα..Μένει ακριβώς από κάτω μου ,στην ουσία είναι ο μοναδικός μου γείτονας..Είπε ότι θα μου δώσει να διαβάσω για το περίφημο άρθρο του Συντάγματος που μας "κρύβουν".
Με χαρα - του λέω - μόλις τελειώσει η φάση με τον Κορονοϊό.
Του έπεσαν λίγο τ' αυτιά.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.