Ιοί

Status
Not open for further replies.
Ε καλά μην το κάνετε και εσείς σαν το άλλο που λέει «από τη στιγμή που γεννήθηκες, θα πεθάνεις»

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Eγώ θα βγω εκτός θέματος ιου, για να αναφέρω ότι ήδη ένας στους 4 μας περίπου θα πεθάνει από καρκίνο.

γιατί έχω την εντύπωση ότι ο καρκίνος δεν μεταδίδεται με τον βήχα?:violent-smiley-030:

γιατί έχω την εντύπωση ότι ο καρκίνος δεν μεταδίδεται με τον βήχα?:violent-smiley-030:

Μερικοί (λίγοι) ιοί μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο, πχ ο ιός Epstein-Barr που προκαλεί Λέμφωμα Hodgkin…

Μερικοί (λίγοι) ιοί μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο, πχ ο ιός Epstein-Barr που προκαλεί Λέμφωμα Hodgkin…

μάλλον δεν κατάλαβες το σχόλιό μου...

Όπως καταλαβαίνουμε τα πράγματα ζορίζουν. Δηλαδή τα κρούσματα θα είναι εκθετικά κάθε επόμενη μέρα. Αμφιβάλω αν είμαστε ικανοί να ιχνηλατήσουμε από εδώ και πέρα τους φορείς....
χτες 33 σήμερα 66 ............ μετά 2048 και πάει λέγοντας.....
https://www.protothema.gr/greece/ar...ios-alla-21-krousmata-sti-hora-eftasan-ta-66/

Όπως καταλαβαίνουμε τα πράγματα ζορίζουν. Δηλαδή τα κρούσματα θα είναι εκθετικά κάθε επόμενη μέρα. Αμφιβάλω αν είμαστε ικανοί να ιχνηλατήσουμε από εδώ και πέρα τους φορείς....
https://www.protothema.gr/greece/ar...ios-alla-21-krousmata-sti-hora-eftasan-ta-66/

ακόμα όχι.
Βασικά πρόκειται για όλο το πούλμαν και μερικούς συγγενείς τους

Απάντηση: Re: Ιοί

Aρχιστε τις διαιρεσεις !

Νοσουντες / Νοσοκομεια ! :flute:
Noσουντες / Κλινες :flute:
Νοσουντες / Νοσοκομες :flute:
Νοσουντες / Γιατρους :flute:

....

Τι μου θυμισες, τι μου θυμισες (με αυτα τα 33 και 66 :rolleyes:)

pci-table-a.jpg

Άλλο να προφυλαχτείς από αυτό που βλέπεις η να μην καταστρέφεις την υγεια σου και άλλο να σου έρθει απότομα.. Άλλη ψυχολογία
Εντωμεταξύ 15 15 σκάνε κάθε μέρα.. Δεν πάμε καλά αρχίζει και ξεφεύγει. Θεωρώ στάνταρ την ανακοίνωση αύριο για κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στη χώρα. Ετοιμαζόμαστε και για πόλεμο από ότι φαίνεται

Bρισκόμαστε σε ένα οριακό σημείο που δεν μπορούν να αποφασίσουν αργουν και οι διακοπές του Πασχα, εν τω μεταξύ συμβαίνουν τρελά πράγματα και με την κλιματική αλλαγή φέτος για πρώτη φορά το Μέτσοβο δεν είχε χιόνι στο χιονοδρομικό, τα αποδημητικά δεν αποδημούν πλέον γιατί είναι ζεστές οι βόρειες χώρες, δεν υπάρχει υπερβολικό κρύο, αλλά υπάρχει υπερβολική υγρασία, τα φετινά στελέχη της εποχικής γρίππης πρέπει να ήταν πολύ ανθεκτικά νόσησαν πάρα πολλοί τα σχολεία κάποιες στιγμές τον Γενάρη Φλεβάρη είχαν το 1/3 των δυνάμεων των τάξεων, οι ιώσεις κράταγαν πολλές μέρες με πολύ υψηλούς πυρετούς και είχαν δεύτερους και τρίτους γύρους, μια εβδομάδα πυρετός μια εβδομάδα καλά ξανά πυρετός κλπ κλπ κλπ.

Άλλο να προφυλαχτείς από αυτό που βλέπεις η να μην καταστρέφεις την υγεια σου και άλλο να σου έρθει απότομα.. Άλλη ψυχολογία
Εντωμεταξύ 15 15 σκάνε κάθε μέρα.. Δεν πάμε καλά αρχίζει και ξεφεύγει. Θεωρώ στάνταρ την ανακοίνωση αύριο για κλείσιμο όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στη χώρα. Ετοιμαζόμαστε και για πόλεμο από ότι φαίνεται

τι 15 15?
είπαμε το πούλμαν, συμπληρώθηκε

Ας κάνουμε και ένα τεστ google search να δούμε τις ικανότητες μας ως forum, αλλά να βρούμε την πραγματική αξία όχι τα τρελά που γράφουν στο ιντερνετ.
Πόσο κοστίζει κάθε τεστ για τον covid 19; και ποιος το πληρώνει;

Το οποίο αναφέρει πως είναι γιά ερευνητικούς και όχι διαγνωστικούς σκοπούς.

Status
Not open for further replies.