Ιοί

Status
Not open for further replies.
Χωρίς να είμαι γνώστης, θα συμφωνήσω πιο πολύ με τον Έλληνα.
Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε πλήρη εικόνα και το να επαναπαυθούμε πιθανόν να μας βγει σε κακό.

Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε πλήρη εικόνα και το να επαναπαυθούμε πιθανόν να μας βγει σε κακό.
Εννοείται είναι πολύ νωρίς, νέα δεδομένα βγαίνουν συνέχεια.

Δημοσίευση στο Lancet

"High COVID-19 vaccination rates were expected to reduce transmission of SARS-CoV-2 in populations by reducing the number of possible sources for transmission and thereby to reduce the burden of COVID-19 disease. Recent data, however, indicate that the epidemiological relevance of COVID-19 vaccinated individuals is increasing."

Ροκας φαινεται, αυτα α ηχεια ειναι οτι πρεπει για ροκ. Μ'αρεσει και ο πινακας πανω απο το ηχειο JBL. Μου εμπνεει εμπιστοσυνη.

• Like
Reactions: Anetheron
Μα για αυτό τον έβαλα.
Ένας λόγος παραπάνω!
Δικός μας άνθρωπος!
Εγώ πάντως έκανα subscribe στο κανάλι του.
Όλα του τα video είναι σε αυτό το στυλ.

Aν οι ξένοι φίλοι σας, σας ρωτήσουν πως προφέρεται το όμικρον, μπορείτε να τους δείξετε αυτό:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ο ξενος παντως δεν ειναι γιατρος. Βασικα, συμφωνα με wiki, ηταν νοσοκομος και τωρα ειναι influencer αφου πηρε καποιο πτυχιο βιολογιας. (Οχι, δεν ξερω τι ηχεια εχει :))

• Haha
Reactions: Panoramix
Αρθρο με σχόλια κοινωνιολόγων για τους αρνητές..

Deja vu!

Ένα βίντεο του 1995 που δείχνει πως αντέδρασαν οι Έλληνες στην επιβολή μέτρων για το αυτονόητο την υποχρεωτική χρήση της ζώνης ασφαλείας. Τότε αντιδράσεις για την ζώνη ασφαλείας, τώρα για την μάσκα. Κακόγουστη επανάληψη

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει τεστ που μπορείς να δεις αν έχεις περάσει COVID-19 ασυμπτωματικά στο παρελθόν;
Σε κάποιες άλλες ασθένειες όταν κάνεις τιτλοδότηση είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα για τα φυσικά αντισώματα από μόλυνση και διαφορετικά από το εμβόλιο, αλλά δεν έχω ψάξει τι γίνεται με τον κορονοϊό.

Θεωρητικα αυτο γινοταν αρχικα με τεστ αντισωματων. Ομως μιας και αυτα σβηνουν ετσι κι αλλιως δεν ξερω αν υπαρχει τελικα ασφαλης μεθοδος.

τα μαλλον καλα νεα

και σιγα μην ηρεμησουμε

Last edited:
Σίγουρα το DNA παίζει ρόλο και για αυτό κάποιοι το περνάνε σχεδόν ασυμπτωματικά χωρίς εμβόλιο. Επίσης όντως ακούς για κάποιες οικογένειες που μπαίνουν όλοι νοσοκομείο όπως η συγκεκριμένη.

Πάντως ένα από τα μειονεκτήματα αν θυμάμαι καλά που είχα διαβάσει για το j&j είναι ότι αν είχες την ατυχία κάπως στο παρελθόν να έχεις κολλήσει το συγκεκριμένο αδενοιο μπορεί ο οργανισμός σου να μην είχε την απαραίτητη αντίδραση και παραγωγή ικανών αντισωμάτων. Για αυτό η astra χρησιμοποίησε ιό από χιμπατζή και οι Ρώσοι στις 2 δόσεις διαφορετικούς αδενοιούς.

Status
Not open for further replies.