Sonus Naturalis
Μέλος Σωματείου
Βεβαίως. Δημοσιότητα!Σαν πολύ δεν βιάζονται οι διάφοροι ειδικοί να μιλήσουν χωρίς ή με πενιχρα δεδομένα; Προσφέρει κάτι όλο αυτό;
Καθώς εμείς, οι πολλοί, αγωνιούμε για την παραμικρή είδηση...
Βεβαίως. Δημοσιότητα!Σαν πολύ δεν βιάζονται οι διάφοροι ειδικοί να μιλήσουν χωρίς ή με πενιχρα δεδομένα; Προσφέρει κάτι όλο αυτό;
Eγω βαρεθηκα τον ιο...Πριν λίγο καιρό το δελτίο καιρού έλεγε λιακάδα και θερμοκρασίες πάνω απο 30 βαθμούς Κελσίου. Τώρα λένε χιονιάδες, θυελλώδεις ανέμους και θερμοκρασία κοντά στο μηδέν.
Ολίγον τους βαρέθηκα.
Οχι, δεν είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω τι θα σε ωφελήσει αν ξέρεις ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν π.χ. τον ιό κατά 30% λιγότερο από τους μη εμβολιασμενους και όχι 60 ή 70%.Ο λόγος είναι προφανής.
Κι εγώ, αλλά το τι θέλουμε εγώ κι εσύ είναι αδιάφορο. Κουμάντο κάνει ο ιός.Eγω βαρεθηκα τον ιο...
Προφανώς χαριτολογώ, δεν υφίσταται έννοια "Covid Free" εφόσον η μετάδοση δεν ανακόπτεται πλήρως, όπως λεγόταν όταν έβγαιναν αυτά τα στικεράκια.Και τι είναι, αντηλιακό;
Άλλο άνοιγμα πλατφόρμας στο 3μηνο, άλλο οδηγία
Eγω βαρεθηκα τον ιο...
Απ'οτι βλπετε στις ειδησεις να κρατατε μικρο καλαθι.στο μεταξυ ειδα οτι τα Κιτρινα Γιλεκα στην Γαλλια βγηκαν να διαδηλωσουν για την ελευθερια του μη εμβολιασμου και κανονικα πληθος χωρις μασκες κλπ ετσι ?
δεν τους ειχα καταταξει επακριβως μεχρι τωρα αλλα τωρα πλεον μπηκαν και αυτοι στην λιστα των ηλιθιων ψευδοεπαναστατων της φακης χωρις ιχνος υπευθυνοτητας
Ακομα κι αν ερθουν τεχνικοι στο σπιτι σου, το βιωσα εγω προσφατα, πριν ενα εναμιση χρονο ερχονταν με μασκα... τωρα ερχονται ετσι απλα.
........
Ο λόγος είναι προφανής.
Οχι, δεν είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω τι θα σε ωφελήσει αν ξέρεις ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν π.χ. τον ιό κατά 30% λιγότερο από τους μη εμβολιασμενους και όχι 60 ή 70%
Εκυκλοφόρησαν όμως! Παραπλανητικά, όπως αποδείχτηκε, εκυκλοφόρησαν πάντως τέτοια σήματα!Για να μπει και το αντίστοιχο ποσοστό στο "Covid Free" στικεράκι. Covid Free -30%; -60%; -70%;
View attachment 189517
Ισως και χειροτερα. Οπαδός του Κασιδιαρη ο πρωην υπαστυνομος "θεματοφύλακας"Το θέμα δεν είναι ότι πρόκειται απλά για βλαμμένους, αλλά το ότι είναι επικίνδυνοι βλαμμένοι.
Και για προσωπικούς πρακτικούς λόγους. Άνθρωποι που, όπως στη δική μου περίπτωση, ανήκουμε σε υπερ-ευπαθείς ομάδες, χρειαζόμαστε να κάνουμε κάποια εκτίμηση ρίσκου, όταν ερχόμαστε σε "επαφή" με άλλους ανθρώπους στην καθημερινή μας ζωή.
Μα συμφωνούμε, Τάσο. Τα ίδια, με άλλα λόγια γράφω. Αλλά πως να το κάνουμε, δε γίνεται να μη με απασχολεί.
Για το ποσοστό και 70% -λέμε τώρα- να ήταν, ελάχιστα πράγματα θα άλλαζαν.
Αν αποδεικνυόταν όμως στο μέλλον, (π.χ. με μελλοντικές εκδόσεις εμβολίων) μία διαφορά 3, 5, 10 φορές λιγότερο, θα είχε πρακτική σημασία.
Ευσεβείς πόθοι!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.