Ιοί

Status
Not open for further replies.
Και ποια είναι η πηγή; Α, ναι, ένας τύπος που τελεί υπό απόλυση από το πανεπιστήμιο όπου εργάζεται γιατί γράφει συνέχεια εναντίον των εμβολίων.

Τον ακούμε με προσοχή.
Το αρχείο πρέπει να είναι πραγματικό. Υπάρχει συνημμένο και στο ακόλουθο link, το οποίο αποτελεί πρακτικό της Nevada Board of Health Meeting (December 3, 2021).

Το αρχείο πρέπει να είναι πραγματικό. Υπάρχει συνημμένο και στο ακόλουθο link, το οποίο αποτελεί πρακτικό της Nevada Board of Health Meeting (December 3, 2021).

Ο τρόπος που είναι γραμμένο το άρθρο/είδηση είναι πως να το πω... σαν να το έγραψε 5χρονο.

Τι εννοούν "160.000 παρενέργειες"?

- 160.000 διαφορετικού είδους? αυτό είναι ανέκδοτο. Μιλάμε για το ανθρώπινο σώμα. Δε βγαίνει το νούμερο. Πόσα όργανα έχει το σώμα? 78. Πόσα οστά? 206-213 (σε ενήλικες). σύνολο 291!
Αυτό σημαίνει ότι για κάθε όργανο ή κάθε οστό θα πρέπει να υπάρχουν 550 διαφορετικού είδους παρενέργειες. Χλωμό το βλέπω. Does not compute.

ή εννούν

- παρενέργειες σε 160.000 ανθρώπους? Λογικό, αναμενόμενο και μια χαρά αν δούμε πόσες δεκάδες εκατομμύρια έχουν εμβολιαστεί στην Αμερική

Αυτό είναι παραλογισμός.
Όποιος νομίζει ότι η πολιτεία θέλει ενεργά να ξεκάνει τους πολίτες της (άλλο πράμα η αδιαφορία) είναι απλώς για τα σίδερα. Για πολύ πολύ μέσα λέμε.
Δηλαδή εσένα η πολιτεία σου έχει κάνει τη ζωή εύκολη; Σου παρέχει; Φροντίζει όπως πρέπει την μόρφωση των παιδιών σου; Τις συγκοινωνίες; Την υγεία; Την οικονομική σου ασφάλεια; Και με λες και ψυχάκια Τάσο;

Επειδή ωστόσο το "σκεπτικό" τους, λογικά εξεταζόμενο, δεν μπορεί να καταλήγει παρά σε κάποιο από όσα έγραψα -γιατί δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση γιατί αντιδρούν σε ένα εμβόλιο, που και δωρεάν παρέχεται, και αποτελέσματα φέρνει αλλά και δοκιμασμένο και ακίνδυνο έχει αποδειχθεί- από την πίστη σε κάποια σχέδια σκοτεινών κέντρων που δεν μας λένε την αλήθεια, που μηχανεύονται σχέδια εξόντωσής μας και στην πιο λάιτ εκδοχή από την απόλυτη δυσπιστία στα πραγματικά δεδομένα τα οποία μας παρέχονται από την πολιτεία σε αφθονία και με μεγάλη διαφάνεια.
Αυτά είναι συμπεριφορά ήταν πανηλιθίων είτε φρενοβλαβών, και ματαιοπονεί όποιος νομίζει ότι θα καταφέρει να πείσει τέτοιες κατηγορίες ανθρώπων.
Ο σκύλος της μητέρας μου είναι ευκολότερο να καταλάβει τα λόγια και να πειστεί οικειοθελώς και όχι προσταζόμενος.

Εγώ πάντως αν ήμουν επικεφαλής θα χρέωνα το εμβόλια 10 ευρώ. Συμβολικά. Την ίδια μέρα θα άλλαζαν αφήγημα τα μισά δημόσια πρόσωπα που βάλλουν κατά της υποχρεωτικότητας.

Μια στιγμή ρε Νίκο. Να συμφωνήσω ότι έχουμε ένα κράτος που ουσιαστικώς δεν νοιάζεται εάν ζήσουμε ή πεθάνουμε. Ωραία όλα αυτά. Αλλά να λες ότι πάει και να με ξεκάνει με το εμβόλιο είναι εντελώς άλλο επίπεδο. Και ακριβώς εκεί παραπέμπει η δυσπιστία στα νούμερα, στο τι περιέχει το εμβόλιο, σε όλα. Παραπέμπουν σε κάποια παγκόσμια συνωμοσία. Όποιος πιστεύει σε τέτοια, τα οποία καταλήγουν σε ένα παγκόσμιο σχέδιο των κρατών να ξεκάνουν με ανασφαλή (στην επιεικέστερη εκδοχή) εμβόλια τους πολίτες τους, είναι άλλος κόσμος. Και ποιων κρατών, πρόσεξε. Πρώτων και καλύτερων των δυτικών κρατών. Να ήταν σχέδιο των Αμερικανών να ξεκάνουν τους Άραβες ή τους Κινέζους, να πήγαινε στο διάολο... εδώ μιλάμε για ασυναρτησίες.

Και ποια είναι η πηγή; Α, ναι, ένας τύπος που τελεί υπό απόλυση από το πανεπιστήμιο όπου εργάζεται γιατί γράφει συνέχεια εναντίον των εμβολίων.

Τον ακούμε με προσοχή.
Μπορείς με προσοχή και υπομονή να διαβάσεις η όσοι το επιθυμούν.

Μπορείς με προσοχή και υπομονή να διαβάσεις η όσοι το επιθυμούν.

Tι να διαβάσει ακριβώς όμως? Αυτά που έγραψε ο ψυχίατρος εδώ? (ναι ψυχίατρος είναι οAaron Kheriaty)
ή το απίστευτα κακογραμμένο άρθρο εδώ?
Αν μιλάμε για παρενέργειες σε 160.000 ανθρώπους σε πάνω από 23.000.000 Αμερικανούς που είχαν κάνει μέχρι τότε το εμβόλιο... τότε είναι επιτυχία και επιβεβαιώνεται η pfizer με τα στοιχεία που ήδη είχε δώσει.
Όπως άλλωστε το γράφουν σε αυτό το κακογραμμένο άρθρο:
" Αυτές οι παρενέργειες ήταν προηγουμένως γνωστές και όλες έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ( VAERS ), η οποία μέχρι την Κυριακή έχει καταγράψει 3.300 θανάτους μετά τον εμβολιασμό με το σκεύασμα της Pfizer, αριθμός που σε γενικές γραμμές συμβαδίζει με τα στοιχεία της ίδιας της εταιρείας."

Ο τίτλος του άρθρου βέβαια έτσι όπως είναι γραμμένος παραπέμπει σε 160.000 διαφορετικού είδους παρενέργειες. Γιατί γράφει μόνο τη λέξη παρενέργειες και όχι 160.000 άνθρωποι εμφάνισαν παρενέργειες.
Αυτό όπως καταλαβαίνεις αυτό (160.000 διαφορετικού είδους παρενέργειες) είναι αδύνατο.

Τι το καινούριο υπάρχει δηλαδή?

Εκτός βέβαια από το ότι καταρρίπτεται ο μύθος των αντιεμβολιαστών πως δεν καταγράφονται επιπλοκές και θάνατοι οφειλόμενου στο εμβόλιο.

EDIT να προσθέσω ότι οι 3.300 θάνατοι είναι μέχρι την Κυριακή όπως γράφει το άρθρο. Μέχρι την Κυριακή είχαν εμβολιαστεί πλήρως 201.000.000 αμερικάνοι και (πλήρως και μερικώς) είχαν χορηγηθεί 485.000.000 δόσεις.
Εξαιρετικά ασφαλές λοιπόν.

Παιδιά θα παρακαλέσω να τελειώσει εδώ η συζήτηση για το πόσο καλό ή κακό είναι το ελληνικό κράτος. Είναι αυτό που είναι, υπάρχουν και καλύτερα και χειρότερα κρατη για να ζήσει κανείς στην υφήλιο. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην κάνεις το εμβόλιο που είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ το μόνο μέσο κατά του Κορωνοϊού.

Επόμενα ποστ που θα αγγίζουν την πολιτική διάσταση της πανδημίας θα διαγραφούν και ο συντάκτης, μετά λύπης μου, θα τιμωρηθεί με ολιγοήμερο αποκλεισμό.

Στις "νευρολογικές παρενέργειες" είναι και το μούδιασμα στο χέρι που έχει η γυναίκα μου από το μεσημέρι που έκανε την τρίτη δόση; Και στις δερματικές το πρήξιμο που είχα εγώ το μπράτσο;

Εγώ ρωτάω πραγματικά, εσύ εχεις κάποια άλλη απάντηση εκτός απο εξυπνάδες;
Όταν λες "να αφουγκραστουμε", τι περιμένεις;
Να αφουγκραστώ ποιον; Αυτόν που πιστεύει ότι μας βάζουν τσιπακι, DNA πιθήκου ή εμβρύου, το 666 και άλλα τέτοια; Ή αυτόν που δεν πιστεύει ότι ο ιός υπάρχει και σκοτώνει; Ή αυτόν που πιστεύει ότι είναι δικαιωμά του να μην εμβολιάζεται και ας πάνε όλοι οι υπόλοιποι να πνιγούν;

Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες, όταν τόσα χρόνια η πολιτεία μας κλέβει, μας κοροιδεύει κατάμουτρα, προσπαθεί να μας αρμέξει και το τελευταίο μας ευρώ και ψάχνει συνεχώς νέους τρόπους για να μας βυθίσει ακόμα πιο κάτω, είναι δύσκολο να τους πιστέψεις ότι θέλουν το καλό μας όσον αφορά τον Covid, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν δίκιο μεν άλλα ισχύει ότι με το παραμύθι με τον ψεύτη βοσκό.
Αυτό (η θεωρία ότι η πολιτεία θέλει το κακό σου, να καεί το *****λο η Βουλή και τα λαϊκά δικαστήρια στις πλατείες) είναι κάτι που ξεκίνησε εδώ και χρόνια. Γίνεται συστηματικά μια προσπάθεια απαξίωσης των θεσμών, και τώρα δρέπουμε τους καρπούς.
Νομός είναι η γνώμη του δικαιωματιστή.

Στις "νευρολογικές παρενέργειες" είναι και το μούδιασμα στο χέρι που έχει η γυναίκα μου από το μεσημέρι που έκανε την τρίτη δόση; Και στις δερματικές το πρήξιμο που είχα εγώ το μπράτσο;
Ναι ειναι, το ειχα για δυο ημερες οπως και πονο στις αρθρωσεις που με το astra δεν ειχα

Σύμφωνα με το VAERS, ναι. Αν το βράδυ μετά το εμβόλιο είχες δυσκολία στην ούρηση, μπορείς να μπεις στο σύστημα και να το καταγράψεις. Τσουπ! Να ακόμη παρενέργεια.

Μια 50άρα διαμαρτύρεται ότι μετά το εμβόλιο έχει διαταραχές στην περίοδο. Η απάντηση: "Δεν είναι το εμβόλιο κορίτσι μου, κλιμακτήριος λέγεται".
Είναι πραγματικός διάλογος, δεν σας κάνω πλάκα.

• Haha
Reactions: chrisssb and AFam
Οντας συνομωσιολογος (και διεκδικω τον ορο) παντα σκεφτομουν οτι αυτος ο ιος..."φερεται περιεργα", για να το πως αλλιως απ'οτι το ειπε ο καθηγητης Μοντανιε (νομπελ Ιατρικης)

Η εξαρση της ποικιλιας Ομικρον ειναι στην Αγγλια, την Δανια, και αρχιζει και στο Βελγιο.
Στην Δανια (τρομερη εξαπλωση) εγινε ηδη μια πρωτη μελετη. Το αφηνω στην κριση καθενος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σχετικά με τις συνέπειες του υπερφορτωμένου ΕΣΥ απο τον Κορωνοϊό, δημοσιεύεται σχετική μελέτη απο τουςΣ.Τσιόδρα και Θ.Λύτρα. Τα κύρια συμπεράσματα εδώ: https://threadreaderapp.com/thread/1470790718490910727.html

"Από τους 3988 θανάτους διασληνωμένων που αναλύθηκαν, 1535 (95%CI: 1053–1947) αποδίδονται αθροιστικά στους 3 αυτούς παράγοντες.

Δηλαδή εκτιμάται πως τόσοι θα γλίτωναν αν όλοι νοσηλεύονταν 1⃣ με χαμηλό φόρτο στο ΕΣΥ (<200 διασωληνωμένους), 2⃣ σε νοσοκομεία Αττικής, κ 3⃣ εντός ΜΕΘ. "

Status
Not open for further replies.