send
AVClub Fanatic
Αυτό το λιγότερους διασωληνωμενους δεν το καταλαβαινω. Και κατω απο 200; Τι αξια εχει τοτε να λεμε οτι εχουμε λχ 600 μεθ covid, εαν ειναι να λειτουργούν αποδοτικα μονο με πληροτητα κατω απο 1/3;
Είμαι από κινητό οποτε δεν είναι σίγουρος.Οντας συνομωσιολογος (και διεκδικω τον ορο) παντα σκεφτομουν οτι αυτος ο ιος..."φερεται περιεργα", για να το πως αλλιως απ'οτι το ειπε ο καθηγητης Μοντανιε (νομπελ Ιατρικης)
Η εξαρση της ποικιλιας Ομικρον ειναι στην Αγγλια, την Δανια, και αρχιζει και στο Βελγιο.
Στην Δανια (τρομερη εξαπλωση) εγινε ηδη μια πρωτη μελετη. Το αφηνω στην κριση καθενος.
To σημαντικο ειναι κυριως η σχεση τριτ'εμβολιασμενων με δευτερ'εμβολιασμενων.... οπου οι δευτεροι ειναι σαφως περισσοτεροι πληθυσμιακα ενω λιγοτερο θετικοι απο τους πρωτους..Είμαι από κινητό οποτε δεν είναι σίγουρος.
Εχω την υποψια ότι τα νουμερα είναι παραπλανητικά. Αν ολος ο πλυθησμος της Δανίας εμβολιαστεί τοτε το 100% των κρουσματων όμικρον θα είναι από εμβολιασμενους.
Υπονοεί ότι υπάρχει ανεπάρκεια σε εξειδικευμένο προσωπικό.Αυτό το λιγότερους διασωληνωμενους δεν το καταλαβαινω. Και κατω απο 200; Τι αξια εχει τοτε να λεμε οτι εχουμε λχ 600 μεθ covid, εαν ειναι να λειτουργούν αποδοτικα μονο με πληροτητα κατω απο 1/3;
Ουτως η αλλως αυριο ο Μπλασιέ θα μιλησει στην ΤΒ για να εξηγησει αυτο που ειπε.
Έχουν κι άλλοι ανάγκη τις ΜΕΘ, όχι μόνον για Covid.Αυτό το λιγότερους διασωληνωμενους δεν το καταλαβαινω. Και κατω απο 200; Τι αξια εχει τοτε να λεμε οτι εχουμε λχ 600 μεθ covid, εαν ειναι να λειτουργούν αποδοτικα μονο με πληροτητα κατω απο 1/3;
Κατανοητό, ωστόσο δεν νομίζω ότι αναφέρεται στις παράπλευρες - μη άμεσες δλδ λόγω κορωνοϊού- αυτές απώλειες.Έχουν κι άλλοι ανάγκη τις ΜΕΘ, όχι μόνον για Covid.
Και βέβαια ισχύει ότι τριπλοεμβολιασμένος σημαίνει πιο επικίνδυνη ομάδα, άρα πιο εύκολο να νοσήσει.
Η Βρετανία είχε χθες 150 νεκρούς και ζει σκηνές πολέμου με 68 εκατομμύρια πληθυσμό.![]()
Δραματική αύξηση των κρουσμάτων στη Βρετανία λόγω της Omicron, άνοδος 10% και στις νοσηλείες
Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι ο πέμπτος υψηλότερος που έχει καταγραφεί στο Ηνωμένο Βασίλειο αφότου ξέσπασε η πανδημία, τον Μάρτιο του 2020 - Καταγράφηκαν 150 θάνατοι ασθενών -Δραματική έκκληση Τζόνσον για τη διενέργεια τρίτης δόσηςwww.protothema.gr
σκηνες πολεμου ζουν στην Βρετανια πλεον
Δεν νομιζω......στο Ισραηλ πανε ολοι για ΤΕΤΑΡΤΗ δοση πλεον .
Η Βρετανία είχε χθες 150 νεκρούς και ζει σκηνές πολέμου με 68 εκατομμύρια πληθυσμό.
Εδώ με 130 νεκρούς και 10 εκατομμύρια πληθυσμό έχουμε απλά Τετάρτη.![]()
Η Βρετανία είχε χθες 150 νεκρούς και ζει σκηνές πολέμου με 68 εκατομμύρια πληθυσμό.
Εδώ με 130 νεκρούς και 10 εκατομμύρια πληθυσμό έχουμε απλά Τετάρτη.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.