Ο Σαρηγιάννης ειδικά στις περισσότερες προβλέψεις του έπεσε έξω.
Μας περιμένει δύσκολος Γενάρης άλλα προσωπικά είμαι αισιόδοξος μίας και η όμικρον είναι πιο ήπια από τη δέλτα.
Το θέμα είναι ότι όλοι ήλπιζαν ότι τα εμβόλια θα δημιουργήσουν ένα τείχος ανοσίας,αλλά τελικά,δεν το κατάφεραν.
Το θέμα είναι ότι όλοι ήλπιζαν ότι τα εμβόλια θα δημιουργήσουν ένα τείχος ανοσίας,αλλά τελικά,δεν το κατάφεραν.
Tι να σου πω.Δεν είναι μόνο τοίχος ανοσίας (που θα το δημιουργούσαν, αν και μόνο αν ο εμβολιασμός ήταν καθολικός). Αυτό ήταν πάντοτε ένα πολύ δύσκολο στοίχημα, όχι τόσο για τους ηλίθιους συμπολίτες μας που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση, αλλά κυρίως για τους μεγάλους πληθυσμούς που δεν έχουν πρόσβαση σε καθολικό εμβολιασμό.
Το κύριο θετικό των εμβολίων, που το κατάφεραν, είναι να κρατάνε τη συντριπτική πλειοψηφία των εμβολιασμένων μακριά από τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ, ώστε αφενός αυτοί οι ελάχιστοι που θα καταλήγουν εκεί να έχουν καλύτερη φροντίδα, αφετέρου να συνεχίσουν να λειτουργούν οι μη σχετικές με τον COVID υπηρεσίες υγείας.
Και η σύζυγός τα ίδια. Πριν λίγες μέρες έκανε την 3η δόση κ εχθές βγήκε θετική. Fingers crossedνα το περάσει ελαφρά. Είμαστε κ χώρια...
Η ξαδέλφη μου είναι προισταμένη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο.
14 Δεκεμβρίου κάνει την 3η δόση.
16 Δεκεμβρίου έχει συμπτώματα,κάνει μοριακό και βγαίνει θετική.
Tι να σου πω.
Εγώ πάντως δεν βγάζω άκρη για το ποιός κολλάει ποιόν και ποιός νοσεί βαριά και ποιός όχι...
Η ξαδέλφη μου είναι προισταμένη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο.
14 Δεκεμβρίου κάνει την 3η δόση.
16 Δεκεμβρίου έχει συμπτώματα,κάνει μοριακό και βγαίνει θετική.
20 Δεκεμβρίου,έχει συμπτώματα ο άντρας της.
Κάνει αμέσως τεστ και βγαίνει θετικός.
Είχε προγραμματίσει ραντεβού για την 3η δόση την 21/12/2021 έχοντας ξεπεράσει το 6μηνο από την 2η (Pfizer).
Υπέρβαρος,καπνιστής,με μηδενική σωματική δραστηριότητα (ταξιτζής) και με σαγχαρώδη διαβήτη τύπου 2.
Έκανε 3 ημέρες πυρετό μέχρι 38,5,με λίγο βήχα και συνάχι.
Σήμερα που μιλήσαμε μου είπε ότι είναι πολύ καλά.
Η ξαδέλφη,fit,δεν έχει καπνίσει ποτέ,δεν έχει κανένα υποκείμενο.
2ημέρες πυρετό μέχρι 38,7 και μετά τίποτα.
Βγάλτε τώρα εσείς άκρη.
Ευχαριστώ Χρήστο. Να δούμε. Για την ώρα είναι σαν κρύωμαΠεραστικά!
βρε συ,εννοείται ότι τόσο εκείνη όσο και εγώ,κατάλαβε/κατάλαβα ότι είχε κολλήσει πριν εμβολιασθεί με 3η δόση.Καλα εσυ, εκεινη δεν βγαζει ακρη δηλαδη οτι ειχε κολλησει πριν κανει την τριτη δοση ?
Ειναι προφανες απο τις ημερομηνιες .....
Προφανώς είναι επιτυχημένα τα εμβόλια.
Απλά το πόσο επιτυχημένα το κρίνει κάποιος έχει να κάνει με το που βάζει τον πήχη. Δυστυχώς πολλοί πίστεψαν τα μεγάλα λόγια των πολιτικών ότι "θα πάρουμε άμεσα τις ζωές μας πίσω και τέρμα τα μέτρα" αν εμβολιαστούμε και με έναν τέτοιο μη επιστημονικό πήχη προφανώς μπορεί να μοιάζουν μερικώς αποτυχημένα τα εμβόλια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.