Ναι αλλα τοτε ... αν ειναι να σε χτυπησει νεος ιος (η μεταλαξη του) το παλιο εμβολιο δεν σου προσφερει ΤΙΠΟΤΑ.
Ολο το βαρος της αμυνας πεφτει .... στο ανοσοποιητικο σου και ΜΟΝΟ Σ'ΑΥΤΟ ! Οτι αντισωματα προλαβει να
παραξει ...
Αντε, μεχρι τα 65 δεν ειμαστε τοσο σκορποχωρι ..... ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ? Ανηκουμε στις ομαδες υψηλου κινδυνου ?
Τι θα γινει ? Δεν θα βγαινουμε απο το σπιτι, ολο τον χειμωνα (και την ανοιξη) ?
Θελω να ειναι κατι πιο σπανιο και σημαντικο (αν γινεται, παρακαλω :nounder
Οχι απο αυτο που πεθαιναν οι ανθρωποι των σπηλαιων (ξεφτιλα δεν ειναι ?)
Μου αρεσε η ψευδαισθηση οτι ζoυσα σε μια εποχη οπου η Ιατρικη
μου εξασφαλιζε οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ... ΔΕΝ θα πεθαινα απο Γριπη.
Θελω να ειναι κατι πιο σπανιο και σημαντικο (αν γινεται, παρακαλω :nounder
Οχι απο αυτο που πεθαιναν οι ανθρωποι των σπηλαιων (ξεφτιλα δεν ειναι ?)
Δεν κυλησε ουτε μια μερα απο τοτε ? :nounder:
Να επιστρέψω και να ζητήσω συγνώμη από τον Μάνο. Ο λόγος που αντέδρασα άκομψα ήταν ότι ο συνδυάσμος του γραφήματος με τις μάσκες, το σχόλιο για γρήγορο πλουτισμό κάποιον και μετά το "να κάνω που και που εμβόλιο αλλά όχι πάντα", άρχισε να μου μοιάζει πολύ με το πατροπαράδοτο ελληνικό σπορ που απεχθάνομαι, την συνωμοσιολογία.
Μωρέ πέθανε εσύ και σου βρίσκουμε τους καλύτερους λόγους και αιτίες !:singer:
Μάνο, το ότι -κακώς- έχουμε φτάσει στο καθημερινό λεξιλόγιο να ταυτίζουμε τη γρίπη με το κρύωμα, δε σημαίνει ότι είναι το ίδιο, ούτε ότι η γρίπη είναι κάτι απλό. Και το ότι το μέσο προσδόκιμο ζωής του ανθρώπου έχει 3πλασιαστεί από την εποχή των σπηλαίων, σημαίνει ότι μάλλον κάτι καλό κάνουν οι γιατροί, και μάλλον κάτι έχει κερδίσει η ανθρωπότητα από τότε, μην τα ισοπεδώνεις όλα έτσι...
Διαψευδεται οτι πεθανε και λενε οτι ειναι στην εντατικη.
Στο μεταξυ ανησυχουμε για τον κορωνοιο αλλα η κανονικη γριπη μας θεριζει...
«Θερίζει» η γρίπη - 17 νεκροί μέσα σε μία εβδομάδα
Αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα - Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 38
Η Κίνα τότε (και τώρα) έδωσε αρκετά ψευδή στοιχείαΙσως τελικα να ειναι πιο σοβαρα απο οσο θελουμε να πιστευουμε (και ελπιζουμε)
Σε 29 ημέρες ο κορωνοϊός ξεπέρασε σε θύματα την επιδημία του SARS το 2002-2003 - Πλησιάζουν τα 37.200 τα κρούσματα -
Φονικότερος από τον SARS με 811 νεκρούς
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.