Ιοί

Status
Not open for further replies.
η χαζομάρα των Ιταλών ήταν ότι απαγόρεψαν τις απ ευθείας πτήσεις προς Κινα, και αφήσαν τα τσάρτερ ...

(φυσικά δεν ξέρω τι γίνεται σε μας, ούτε θέλω να σκέφτομαι)

Χρήστο μου για τις κανονικές χάρτινες μιας χρήσης λέω, τις στρογγυλές. Σήμερα πήρα 7, 2 ευρώ!
οι χάρτινες των χρωματοπωλειων έχουν φτιαχτεί για άλλη χρήση, προστασία από σκόνη, όχι για μικροσωματίδια.

Re: Απάντηση: Ιοί

Γιατι, που τα βαζουν τα θερμομετρα στο αεροδρομιο ;;;; :blink: :glowlamp:

Θερμικές κάμερες βάζουν, είναι απλό αν χρειαστεί. Το θέμα είναι ότι εν προκειμένω δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.

Βρε σεις,αυτοί που πέθαναν ήταν 80+ και με ήδη επιβαρυμένο ιστορικό (καρκινοπαθείς,ΧΑΠίτες κλπ.)

Ηρεμήστε λίγο.

Πάντως, αυτός που προειδοποιούσε για τον ιό και τον τιμώρησαν στην Κίνα, όπως και ο διευθυντής του νοσοκομείου στην μολυσμένη περιοχή δεν ήταν μεγάλοι σε ηλικία ούτε καν μέσης ηλικίας... Ηταν 34 και 51 αντίστοιχα... Και οι δύο μας χαιρέτησαν... Kαι ήταν και γιατροί και είχαν και τα επιτελεία δίπλα στο μαξιλάρι τους...

Πάντως, αυτός που προειδοποιούσε για τον ιό και τον τιμώρησαν στην Κίνα, όπως και ο διευθυντής του νοσοκομείου στην μολυσμένη περιοχή δεν ήταν μεγάλοι σε ηλικία ούτε καν μέσης ηλικίας... Ηταν 34 και 51 αντίστοιχα... Και οι δύο μας χαιρέτησαν... Kαι ήταν και γιατροί και είχαν και τα επιτελεία δίπλα στο μαξιλάρι τους...
Στην Κίνα και ειδικά στο ground zero, έχει χαθεί η μπάλα. Ποτέ δεν θα μάθουμε τι ακριβώς συνέβη εκεί και πόσες απώλειες είχαν. Άσε που έχει καταρρεύσει το σύστημα υγείας κάτω από το βάρος των αμέτρητων ασθενών

Τα δεκα σχολεια που επιστρεφουν απο εκδρομη στην Ιταλια .... ειναι το πιο ταμπου θεμα προς συζητηση αυτη την στιγμη.
Μια ειναι η λυση (14 μερες καραντινα) αλλα .... οποιος ειναι γονεας εδω μεσα ... θα μου παρει το σκαλπ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !

Τα δεκα σχολεια που επιστρεφουν απο εκδρομη στην Ιταλια .... ειναι το πιο ταμπου θεμα προς συζητηση αυτη την στιγμη.
Μια ειναι η λυση (14 μερες καραντινα) αλλα .... οποιος ειναι γονεας εδω μεσα ... θα μου παρει το σκαλπ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !

Εγώ που δεν είμαι γονέας θα σου πω ότι δεν είναι σοβαρά αυτά που λες ρε Μάνο. Εκτός αν υπάρχει ένδειξη ότι αυτοί οι μαθητές ήταν στον ίδιο χώρο με διαπιστωμένο φορέα. Όχι απλά στην ίδια χώρα!!

Σκέψου μόνο τι συμβαίνει σε καθημερινή βάση: Πόσες χιλιάδες νταλίκες πηγαινοέρχονται, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα, διεθνή συνέδρια, τουρίστες που κόβουν βόλτες εκατέρωθεν, είτε στην Πλάκα είτε την Φοντάνα ντι Τρέβι, κ.ο.κ.

... κι εμείς θα κάτσουμε να βάλουμε σε καραντίνα ένα τσούρμο παιδάκια που δεν ξέρουμε καν αν ήταν στο ίδιο μέρος με την εξάπλωση του ιού;

Aν έρχονται απο περιοχές που δεν είχαν κρούσματα, δεν χρειάζεται. Αλλιώς θα αυτοαποκλειστούν όλες οι χώρες και δεν θα μπαίνει και δεν θα φεύγει κανένας...

Και στο κάτω-κάτω, μπορεί να έρθει κάποιος απο πχ την Βραζιλία και την αμέσως επόμενη μέρα μαθαίνουμε για κρούσματα στην Βραζιλία - πόσο διαφέρει αυτή η περίπτωση απο κάποιον που έρχεται απο μια ήδη μολυσμένη χώρα ? Καθόλου - ίδια περίπτωση είναι...

Εδώ real time μέσω youtube live τα νούμερα, διάφορα νέα και μπλα μπλά για όποιον ενδιαφέρεται...

/watch?v=qgylp3Td1Bw

Παιδιά, παρακαλάτε να βρεθεί γρήγορα το φάρμακο αλλιώς κάποια στιγμή θα νοσήσουμε όλοι. Ακόμα τα κράτη μπορούν να διαχειριστούν μερικές εκατοντάδες (δεκάδες χιλιάδες στην Κίνα) φορείς... Αν αυτοί υπερβούν κάποια νούμερα δεν θα μπορούν να ελεγχθούν... Και τίποτα δεν μας λέει οτι η άνοιξη ή το καλοκαίρι θα εξαφανίσουν το ιό...

οι χάρτινες των χρωματοπωλειων έχουν φτιαχτεί για άλλη χρήση, προστασία από σκόνη, όχι για μικροσωματίδια.

Οι μάσκες που χρησιμοποιούνται από τους βαφείς είναι πιο αποτελεσματικές από τις ψευτιές που φοράνε συνήθως στις μονάδες υγείας. Ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει αν και όταν έρθει η ώρα.

Βρήκα την τέλεια μάσκα!

vxm37025bk%252520plague%252520dr.%252520black%252520leather%252520mask%252520with%252520goggles%2525202__39203.1552253129.1280.1280.jpg

- Την φορούσαν οι γιατροί στο μεσαίωνα όταν υπήρχε η εξάπλωση της πανώλης.
- Έχει φοβερό στυλάκι!
- Προτείνεται να συνδιάζεται με μαύρο χιτώνα με κουκούλα Όποιος σε δει να κυκλοφορείς με αυτή, θα του κοπούν τα ήπατα και θα μείνει μακριά σου (= αποτελεσματικότητα).

Status
Not open for further replies.