Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

Έχω "αποδείξει" σε επιστημονικό group ότι η γη είναι επίπεδη και είχα 20+ friend requests σε μία μέρα.
Επίσης σε Βουδιστικό group ότι η κρεατοφαγία ανυψώνει το πνεύμα αλλά από εκεί με διώξανε... :bigcry:

Δηλαδη :rolleyes: ....... εισαι ΜΕΓΑΣ προβοκατερ :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Δεν μπορείς να φανταστείς...
Για αυτό με βάζουν συνέχεια στη ΔΟ εδώ πέρα να μην μπορώ να ξεσπαθώσω.
Σήμερα π.χ. είδα πάλι στην εθνική πιτσιρικά με μηχανάκι, χωρίς κράνος, να γράφει κάτι στο κινητό του εν κινήσει.
Και αναρωτιέμαι αν η μανούλα του έτρεξε να αδειάσει κανένα ράφι από το Super Market λόγω του κορονοϊού, μην κολλήσει ο γιόκας της.
Ακόμη οι νεκροί δεν έχουν φτάσει έναν κλασσικό απολογισμό Πασχαλιάτικης εξόδου στην Ελλάδα και εξαφανίστηκαν οι μάσκες από τα φαρμακεία.
Ξέρεις πόσο κρατιέμαι να μην αρχίσω να πυροβολάω με τρολιές όλο τον κόσμο;

Δεν μπορείς να φανταστείς...
Για αυτό με βάζουν συνέχεια στη ΔΟ εδώ πέρα να μην μπορώ να ξεσπαθώσω.
Σήμερα π.χ. είδα πάλι στην εθνική πιτσιρικά με μηχανάκι, χωρίς κράνος, να γράφει κάτι στο κινητό του εν κινήσει.
Και αναρωτιέμαι αν η μανούλα του έτρεξε να αδειάσει κανένα ράφι από το Super Market λόγω του κορονοϊού, μην κολλήσει ο γιόκας της.
Ακόμη οι νεκροί δεν έχουν φτάσει έναν κλασσικό απολογισμό Πασχαλιάτικης εξόδου στην Ελλάδα και εξαφανίστηκαν οι μάσκες από τα φαρμακεία.
Ξέρεις πόσο κρατιέμαι να μην αρχίσω να πυροβολάω με τρολιές όλο τον κόσμο;

Και εγώ τα έχω πάρει στο κρανίο με όσους σηκώνουν ράφια στα σούπερ μάρκετ (ξεκίνησε η ξεφτίλα).

Είναι βαθύτατα εγωιστική και αντικοινωνική πράξη: να έχω εγώ να τρώω και ας πεινάσουν οι άλλοι.

Το μεσημέρι θα περάσω από το σουπερ μάρκετ.

Όποιον δω να ξεφεύγει θα πηγαίνω δίπλα του, κάνοντας πως μιλάω στο κινητό και θα λέω "ναι, χτες βράδυ γύρισα από Μιλάνο... είμαι κουρασμένος αλλά να βγούμε το βράδυ" και θα βήχω πάνω του.

Ασταδιάλα πχια!

Μου το έχουν κάνει επί capital control... :flipout:
Εγώ ψωνίζω μία φορά το μήνα για δύο σπίτια (και της πεθεράς μου).
Με ένα παιδί στην εφηβεία και ένα στην προεφηβεία, φτάνουμε στο ταμείο με 3-4 καρότσια φορτωμένα κάθε φορά.
Σκέψου ότι μόνο τα γάλατα είναι 6 κούτες εβαπορέ συν τα φρέσκα.
Μου λέει ένας τύπος από δίπλα "Ε καλά, δεν έγινε και πόλεμος, πόσο νομίζεις ότι θα σου κρατήσουν;"
Όπου του απάντησα "μέχρι το Σαββατοκύριακο" και με κοιτούσε καλά καλά.

Πάντως μία μικρή ματιά που έριξα, το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά μας με 709 νεκρούς και 699 σακατεμένους από τροχαία.
Αν πας μία δεκαετία πίσω, κάθε χρόνο χάναμε όσους έχει χάση όλη η υφήλιος μέχρι τώρα από τον ιό.

3.png

Και ακόμη βλέπεις ηλίθιους να οδηγάνε σαν να μην υπάρχει αύριο.

Δώστε μου λόγο να αγχωθώ για τον ιό...

Re: Απάντηση: Ιοί

Πσσσσστ ...
μιας και θα πας ....
θα μου αγορασεις μισο κιλο τυρι, καπνιστη γαλοπουλα και ψωμακια για τοστ ? :flute:

Για γατοτροφή πάω... αν θες να σου πάρω.

..............
Όποιον δω να ξεφεύγει θα πηγαίνω δίπλα του, κάνοντας πως μιλάω στο κινητό και θα λέω "ναι, χτες βράδυ γύρισα από Μιλάνο... είμαι κουρασμένος αλλά να βγούμε το βράδυ" και θα βήχω πάνω του.

Ασταδιάλα πχια!
........:flipout::flipout:.........-bye-

Χτες πληρωσα μια μασκα (απο Αθηνα) 7,50 ευρω. Για φιλο που εχει θεμα υγειας και πρεπει συχνα πυκνα να μπαινει σε νοσοκομειο. Οι ανθρωποι φαγανε την πολη και δε βρηκανε τπτ στη θεσσαλονικη.

Μην παθαινετε ψυχωση και με τις μασκες. Απο αυτες τις φαρμακευτικες εννοω.
Και να βρειτε μια μασκα δε σας οφελει και πολυ. Κανονικα χρειαζονται πολλες καθε μερα.
4 ωρες ανωτατο οριο για να εχουν καποια αποτελεσματικοτητα.

Οι μασκες οι βιολογικες ειναι τελειως διαφορετικες με ειδικα φιλτρα, και δεν βρισκονται εκτος του επαγγελματικου κυκλου.

(Και ουτε για τους επαγγελματιες δεν βρισκονται πια στην Γαλλια. Γιατι πρεπει να προμηθευονται ολοι οι γιατροι πλεον και οχι μον οι χειρουργοι και μικροβιολογοι)

Εντιτ

Και δεν αρκουν μονο οι μασκες χρειαζονται και τα ειδικα γυαλια... Πανικος.
Γιατι αμα αρχιζουμε να βαζουμε και τους γιατρους σε καραντινα χαθηκε η μπαλα.

Γύρισα από Σκλαβενίτη και τα πράγματα φαινόταν πολύ ήσυχα. Τόσο που ρώτησα στο ταμείο και η κυρία μου είπε πως ακόμη προλαβαίνουν να γεμίσουν γιατί χθες τους την έπεσαν...(είναι αλήθεια ακόμη τώρα γέμιζαν τα ράφια με μακαρόνια)

Αν δεν έβρισκα όσπρια που τρώω πολύ συχνά θα τα έπαιρνα στο κρανίο είναι η αλήθεια γιατί ως μόνιμος καταναλωτής του είδους έχω και μια προτεραιότητα! :flipout:
Μόνο στο ράφι με το οινόπνευμα δεν υπήρχε σταγόνα.

Αν δεν έβρισκα όσπρια που τρώω πολύ συχνά θα τα έπαιρνα στο κρανίο είναι η αλήθεια γιατί ως μόνιμος καταναλωτής του είδους έχω και μια προτεραιότητα! :flipout:
Μόνο στο ράφι με το οινόπνευμα δεν υπήρχε σταγόνα.

Τι εννοείς? Ξεκίνησε ποταπαγόρευση? Να αγχωθούμε? Θοδωρήηηηη!!!

Τωρα διαβασα οτι ειναι 3 τα κρούσματα.Αλλο ενας στη Θεσσαλονικη ( ο γιός της 38χρονης) κι ενα αλλο κρούσμα στην Αθηνα, επίσης απο άτομο που ήρθε απο Ιταλία.

Και βγήκε κι ο Κικίλιας κι είπε μια απύθμενη μπούρδα τύπου "να 'χαμε να λέγαμε".Αναβάλλονται λέει ολες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε ολη τη χώρα !!!
https://www.news247.gr/koinonia/kor...home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos3

Δηλαδή, θα υπάρξει πρόβλημα αν μαζευτεί ο κόσμος στους δρόμους για να κάνει το καρναβάλι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα αν μαζευτούμε σε μπάρ, ταβέρνες και λοιπούς χώρους.
Αφήνω στην άκρη την οικονομική πλευρά του θέματος.Ξενοδοχεία, εστιατόρια, τόσες προετοιμασίες, κλπ.

Για να λέει μετά οτι πήρε μέτρα.Πόση μπουρδολογία πια !!!

δεν μπορουσε το κρατος οσους ηρθαν απο ιταλια μονο απο τις πληγησες περιοχες να τους ελεγξει πριν διασπειρουν?

δεν μπορουσε το κρατος οσους ηρθαν απο ιταλια μονο απο τις πληγησες περιοχες να τους ελεγξει πριν διασπειρουν?

Για να έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να τους ελέγξει όλους - να μην ξεφύγει κανείς. Και πρέπει πρώτα να τους ρωτήσει και να έχει έτοιμη εισαγγελική παραγγελία για τον έλεγχο, γιατί πρόκειται για προσωπικά και ιατρικά απόρρητα δεδομένα... Ενας να βρεθεί απο την γνωστή φάρα του "δεν έχεις δικαίωμα είσαι εσύ φασίστα να με ελέγξεις" θα καούν τα Εξάρχεια πάλι... Για την Ελλάδα μιλάμε... :)

Πηγε ο πατερας μου εχτες σε πολυ μεγαλο σουπερμαρκετ της γειτονιας μας. Γινοταν χαμος, αδειασαν τα ραφια σε συγκεκριμενα ειδη.
Οι υπαλληλοι του SM εφυγαν λιγο μετα τα μεσανυχτα, μιας και γεμιζαν ραφια τη νυχτα.
Και ολα αυτα επειδη εχτες τα ΜΜΕ ανεφεραν το πρωτο κρουσμα στην Ελλαδα.
Σημερα παλι.... το σουπερ μαρκετ σχεδον αδειο απο κοσμο.

Ενα μεγαλο μερος της μαζας ως τρομοκρατημενο απο τον ιο και θελοντας να περιορισει τις εξοδους του σε πολυσυχναστα μερη οπως τα SM, πηγαινει και αγοραζει μεγαλες προμηθειες απο ειδη αναγκης και εξαντλει τα προιοντα στα ραφια.
Ομως ακομα και εκεινο το μερος της μαζας που δεν τρομοκρατειται, ειναι κι εκεινο υποχρεωμενο να παει να στοκαρει αναγκαστικα.

Οι τρομοκρατημενοι ειναι αυτοι που αδειαζουν τα ραφια μεν, αλλα μαζι τους την πληρωνει και ο πιο εφησυχασμενος που πλεον δεν βρισκει τιποτα στα ραφια.
Αρα τον αναγκαζουν να στοκαρει και αυτος, προκαλωντας ετσι μεγαλυτερη ελλειψη σε συγκεκριμενα τροφιμα.
Δεν μιλαω για τις πρωτες ημερες οπου πιθανως οι αποθηκες τροφοδοσιας εχουν αποθεμα, αλλα σε δευτερο χρονο αν η υστερια συνεχιστει.

Αν τα παραπανω συνεβησαν με την χτεσινη ειδηση ενος πρωτου κρουσματος ελλαδα, υποθετω πως η συμπεριφορα στις μεγαλουπολεις δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα με την συμπεριφορα των πολιτων της Ιταλιας. (panic)

Πλάκα-πλάκα, οι preppers στις ξένες χώρες αισθάνονται δικαιωμένοι και είναι στο άλογο καβάλα αυτές τις μέρες - και δεν ξέρουμε πόσο καλύτερα ή χειρότερα θα εξελιχθούν τα πράγματα...

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Για να έχει αποτέλεσμα, θα πρέπει να τους ελέγξει όλους - να μην ξεφύγει κανείς. Και πρέπει πρώτα να τους ρωτήσει και να έχει έτοιμη εισαγγελική παραγγελία για τον έλεγχο, γιατί πρόκειται για προσωπικά και ιατρικά απόρρητα δεδομένα... Ενας να βρεθεί απο την γνωστή φάρα του "δεν έχεις δικαίωμα είσαι εσύ φασίστα να με ελέγξεις" θα καούν τα Εξάρχεια πάλι... Για την Ελλάδα μιλάμε... :)

Ας το κανε τουλαχιστον για τις πληγεισες περιοχες,αφου τα πρωτα θετικα δειγματα εχουν κανει επισκεψεις εκει,οι ανθρωποι συνηθως εθελοντικα σε τετοιες περιπτωσεις προσφερονται,δεν θα κολλαγε το παιδι της η μια κυρια εαν οι υπευθυνοι την συμβουλευαν ,αλλα μολις πριν δυο μερες ελεγαν δεν παιρνουμε εκτακτα μετρα.

Status
Not open for further replies.