Ιοί

Status
Not open for further replies.
Το 1720 είχαμε την πανούκλα (100.000 θύματα στη Μασσαλία)
Το 1820 την χολέρα (100.000 θύματα στην Ασία)
Το 1920 την Ισπανική γρίπη (100.000.000 θύματα παγκοσμίως)
Το 2020 την Κινέζικη γρίπη. (?)

Πολλά κοινά νούμερα βλέπω... :eviltongue:

image.ashx

https://www.zougla.gr/greece/article/krousma-koronoiou-sto-3o-likio-kifisias

Τα νεα απο το μετωπο της Ιταλιας. Για οσους δεν γνωριζουν γιατι ειδα λανθασμενα δεδμενα σε Ελληνικο σαϊτ.

Οι νεκροι ανερχονται στους 79.

Τα σχολεια κλεινουν μεχρι νεωτερας. Τιθεται ερωτηση εαν θα κλεισουν και τα Πανεπιστημια. Ειναι υπο συζητηση. Στα ηλικιωμενα ατομα προτεινεται να μην βγαινουν απο το σπιτι.

Δεν ειμαι ειδικος ουτε προκειται να γινω απλα εκφραζω μια υποψια. Οτι στην Ιταλια παιχτηκε κατι διαφορετικο με τον ιο τον ιδιο.
Ειδαλως οπως πανε τα νουμερα στις μεγαλες και "ανοιχτες" χωρες της Ευρωπης, δειχνουν απλα μια διαφορα χρονου.

Οι Ιταλοι ειναι ο λαος που ταξιδευει περισσοτερο απο ολους στον κοσμο για επαγγελματικους λογους.

Eρχεται η ωρα που οι λογαριασμοι πληρωνονται. Κι αν ειναι με καθυστερηση τοτε πεφτουν και οι τοκοι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Δικαίωμα του καθενός είναι φυσικά. :smile:
Αλλά σκέψου...
Κάνεις 100 μέτρα με τα πόδια στο δρόμο.
Αυτά τα 100 μέτρα πόσο καθαρά είναι;
Πόσες φορές αφοδεύτηκαν, κατουρήθηκαν, φύσηξε κάποιος τη μύτη του ή έφτυσε από την ώρα που πλύθηκαν τελευταία φορά;
Μπαίνεις στο σπίτι σου που έχεις χαλί.
Πόσο καλά καθαρίζεις το χαλί και κάθε πότε;
Και καλά εσύ και εγώ που το μόνο που κάνουμε στα χαλιά είναι να τα πατάμε.
Ένα μωρό που μπουσουλάει, κρατάει και ένα κομμάτι ψωμί που το σέρνει στο χαλί και μετά το γλύφει, θα αποκτήσει απίστευτα αντισώματα ή θα πεθάνει προσπαθώντας; :smile:

Πλακα εκανα (φυσικα) .... τρια emoticon εβαλα (παναθεμα). -bye-

Yπηρχε μια εποχη (φανταρικη) που ΟΝΤΩΣ κοιμηθηκα με τα παπουτσια.
Ηταν τις ΔΥΟ φορες που καναμε την μεγαλη βραδινη πορεια (25 χιλιομετρων, με πληρη φορτο).
Δεν επαθα τιποτα .... αλλα ΟΛΟ μου το σωμα κραυγασε "χεσε τα αρβυλα, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ ΤΩΡΑ".
Δεν υπηρχε μισο γραμμαριο δυναμη να ξελυσω τα κορδονια .... ουτε καν να βγαλω τα ρουχα.
Πως πεφτει ενα τουβλο στην μια πλευρα του ... απλα, δεν ραγισα (ευτυχως).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

...Εκει που λεει "Nigeria" .... αν υπαρχει Θεος .... μαλλον πρεπει να τους λυπηθει...

https://infographics.channelnewsasi...uvqp3RdvLZrX-Ivb5L7ah5tAcuBMV_9LKG9FeuEaIzF-s

εδώ όμως λέει Nigeria 1 confirmed case, 0 deaths... απλά αναξιόπιστες στατιστικές

Να υποθεσουμε οτι η ενημερωση σ'αυτες (και απο αυτες) τις χωρες ..... δεν ειναι οτι γρηγοροτερο ?
Υποθεση μαλλον ευλογη ...

Eρχεται η ωρα που οι λογαριασμοι πληρωνονται. Κι αν ειναι με καθυστερηση τοτε πεφτουν και οι τοκοι.

Θα πέσουν οι τόκοι αλλά δυστυχώς δεν θα την πληρώσουν μόνο οι στόκοι?

Πήγε λέει ο 66χρονος ταξίδι στην Αίγυπτο και το Ισραήλ και αφήνουν να εννοηθεί ότι εκεί κόλλησε.

Στόκοι!

Η Αίγυπτος προχτές ανακοίνωσε 1 κρούσμα και το Ισραήλ κάνει φοβερή δουλειά για τον περιορισμό του ιού.
Για παράδειγμα έβαλε σε καραντίνα τους μαθητές που γύρισαν από Ιταλία.

Προσωπικά θεωρώ ότι στην Πάτρα ο ιός από Ιταλία μεριά έσκασε και δεν το πήραν χαμπάρι.

Τώρα με πόσους καρναβαλίστηκε ο 66χρονος, με πόσους ήρθε σε επαφή κ.λπ. ... καλή τύχη.

Αλλά είπαμε! Δεν μασάνε οι καρναβαλιστές από ιούς και απαγορεύσεις, YOLO και έτσι και γιουβέτσι.

Στόκοι!

κατα τα άλλα ζητούσαν από τον Μόσιαλο να πάρει πίσω την "γαϊδουριά". Τους φάνηκε βαρειά

Μαχη δινω με την 87χρονη μητερα μου να συνεχισει να μην πηγαινει εκκλησια τωρα που ερχονται και οι χαιρετισμοι.

Ηθελα να ηξερα ειναι τοσο τρομερο να δηλωσει η εκκλησια οτι για ενα διαστημα ας βλεπουν την θεια λειτουργια απο την τηλεοραση ?

Απάντηση: Re: Ιοί

Γιωργο,

δεν ειναι υγιεινο αυτο που κανεις (εδω και αρκετες σελιδες).
Δεν σου λεω τι να κανεις (και πως μπορω αλλωστε, ΔΕΝ δικαιουμαι, ουτε επιθυμω) .... απλα, ΦΘΕΙΡΕΣΑΙ πριν την ωρα σου.
Μετα την απωλεια της δουλειας μου (το καλοκαιρι του 2015) ανεπτυξα μια μαλλον παιδικη φιλοσοφια, που ισως σε βοηθησει
.... πεθανε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ .... στο μεταξυ, ΖΗΣΕ !

Ενημερωσε κοσμο (οχι μονο εσυ, ολοι) αλλα στο μεσοδιαστημα .... εξασκησε το παναρχαιο ελληνικο αθλημα :
την ΣΑΤΥΡΑ και ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΜΟ. Εισαι και διαβασμενος ανθρωπος (σιγουρα διαβασες περισσοτερα απο μενα).

Φιλικα, Μανωλακης ! -bye-

Απάντηση: Re: Ιοί

Μαχη δινω με την 87χρονη μητερα μου να συνεχισει να μην πηγαινει εκκλησια τωρα που ερχονται και οι χαιρετισμοι.

Την δικια μου .... την επεισα !
Πεσαμε συνδυασμενα (απο δεξια και αριστερα) εγω και η αδερφη μου ... και (μαλλον) την καταφεραμε !
Ομως οσο βγαινει εξω στο μπαλκονι και βλεπει κοσμο κατω ..... (την ξυνει απο μεσα).

Δεν ειμαστε μονο βλακες (... υπαρχουν και πειθηνιοι βλακες).
Ειμαστε βλακες και ΑΤΙΘΑΣΟΙ. Εδω και χιλιαδες χρονια.
Το πα στον Νικο και μου ειπε οτι καποιοι περιμενουν
να δουλεψουν και βγαλουν χρηματα απο το καρναβαλι.

Δηλαδη, δεν υπηρχε καμια αλλη εναλλακτικη ?

Ας πουμε, να το εκαναν τελη Ιουνιου (η αρχες Σεπτεμβριου).
Λεω εγω τωρα .... ο αφελης :rolleyes: .... και συμπαθατε με (Πατρινοι).

Σοβαρά? Αλήθεια τώρα?

άκουσα την επόμενη μέρα συνέντευξή του στο real και τον στριμώξανε αρκετά να πεί αν ήταν υπερβολικός. Προς τιμήν του κράτησε τη θέση του.

Εν τω μεταξύ σκέψεις.

Αλβανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία και άλλες βαλκανικές χώρες ντιπ.
Στην Αίγυπτο υπάρχουν 2 !. Αρα ο Πατρινός συνάντησε αυτούς τους 2. Αλλη εξήγηση δεν υπάρχει. ή.....υπάρχει? :) Λέμε τώρα. Δεν τον ρωτάνε?
Γερμανία Ιταλία είναι ξεκάθαρο οτι τους ξέφυγε και τώρα τρέχουν.
Σε μας? ή δεν μας ξέφυγε και το έχουμε "και καλά" μαντρωμένο, ή ....δεν ήρθε η ώρα ακόμα να τρέξουμε.

Status
Not open for further replies.